Şimdi Ara

Sprey deodoranlar direk cilde mi sıkılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu tip deodorantlar direk cilde mi sıkılır? Bugüne kadar sprey deodorant kullanmadım. O yüzden sordum.

Sprey deodoranlar direk cilde mi sıkılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 17 Eylül 2018; 11:59:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sprey Deodorantlar Direkt Cilde mi Sıkılır?

Sprey deodorantlar, koltuk altı bölgesinde ter kokusunu önlemek ve tazelik sağlamak için kullanılan etkili kişisel bakım ürünleridir. Uygulama şekilleri, içerdikleri bileşenlere ve kişisel tercihlere göre değişebilir.

Genel bir kural olarak, deodorantın cilde mi yoksa kıyafetlere mi sıkılması gerektiği, ürünün etiketinde belirtilmiştir. Ancak, çoğu sprey deodorantın koltuk altı bölgesine doğrudan cilde sıkılması önerilir.

Cilde sıkıldığında deodorant;

• Ter bezlerini bloke eder ve terlemeyi azaltır.
    • Bakteri oluşumunu önleyerek koku oluşumunu engeller.
    • Cilde ferahlatıcı ve temiz bir his verir.

Öte yandan, bazı kişiler deodorantı kıyafetlerine sıkmayı tercih edebilirler. Ancak, bu uygulama deodorantın etkisini azaltabilir ve kıyafetlerde lekeye neden olabilir.

Deodorantı cildinize sıkarken şu ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun.
    • Sprey deodorantı koltuk altınıza 15-20 cm uzaklıktan uygulayın.
    • Ürünün tamamen kurumasını bekleyin.
    • Deodorantı tişörte veya elbiseye sıkmaktan kaçının, zira lekeler oluşabilir.

Deodorantın cilde sıkılıp sıkılmayacağı konusunda endişelerin varsa, ürün üreticisine danışman veya etiket üzerindeki talimatları dikkatlice okuman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayır hocam havaya doğru sıktıktan sonra yere doğru düşüşe geçen taneciklerin altına geçip cildinizde uygun yerlere denk getirmeye çalışacaksınız.
  • En direkt sıkılır hocam
  • up
  • Ben kıyafete sıkıyorum cildime hiç sıkmadım bu zamana kadar.
  • ben popoma sıkıyorum sadece
  • Havaya sıkıp içinden geçeceksin.
  • Kardeşim duvara merdiven daya üstüne çık,biraz yere doğru sık daha sonra çıplak şekilde üstüne atla.Yoksa işe yaramaz.
  • YalamaYapanVida kullanıcısına yanıt
    Parfüm değil la o bi gün pudralı alırsın yanlışlıkla üstünü mahvedersin. Koltukaltına sık, çık
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Hocam pudrasızlar ne gibi bir zarar verebilir peki çünkü zaten çok sıkan biri değilim koku olsun diye sıkıyorum ter kokusunu vs. engellesin diye değil.
  • bunlardan kullanıyormuşum da ağır çöpmüş cidden.bu yaz komple şundan kullandım ne terleme ne başka bir sorun
    https://urun.n11.com/deodorant-ve-roll-on/gillette-antiperspirant-cool-wave-clear-gel-70-ml-P240957841
  • Kıyafetine sık direkt cilde sıkmak iyi bişey değil. Sonuçta kimyasal bunlar.

Direkt cilde sıkılanlar rexona filan. Onlar da buna uygun yapılıyor zaten.
  • Etli pideye sık ve ye, sindirdikten sonra koltukaltında limon ve et aromalı deodorant olarak kokmaya başlar.
  • Kullanılacak bölge dışında bir yere temas etmemesi gerek.Koltuk altı açık olan bir koruyucu giysi alıp öyle sıkman gerekiyor.Ha tabi bir de gaz maskesi takman gerekiyor.O deodorantlar koltuk altı bölgesine göre üretiliyor.Başka yere temas ederse ciddi tahriş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 18 Eylül 2018; 15:20:23 >
  • Deodorant alırken alüminyum içermeyenini almaya dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 18 Eylül 2018; 15:29:20 >
  • Soruya bak

Ağzına sık sen direk kardeşim .
  • Kahkaha attım lan cevaplara bak
  • Uygun bir uzaklık ile sıkın... Youtube da bunun teknikleri var.. Ayrıca sadece koltuk altı kullancaksan sprey önermem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Deodorant alırken alüminyum içermeyenini almaya dikkat edin
    İşe yaramıyor
  • BUNLAR ÇİLT KANSERİ YAPIYOR KANSERDEN ÖLMEK İSTEMİYORSAN TERK KOK DAHA İYİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.