Tecrübem yok. PC bilgim standart. İnsta patlattım ben hackerım değil de gerçek derin bir hacker olmak istiyorum. Profesyonel bir hacker nasıl nerede yetişir? Hangi aşamalardan geçer, tarafını nasıl seçer, siyah tarafa yönelim riskli midir? Hangi eğitimi alması gerekir vb sorularıma cevap verebilecek herkese şimdiden teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerçek bir hacker olmak istiyorum—
-
-
Sürekli araştıracaksın, İngilizceyi anadilin kadar iyi bileceksin, sürekli kendini geliştirmeye devam edeceksin ve denemekten korkmayacaksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanız gereken eğitimler;
Etik hackerlık ve penetrasyon eğitimlerini alacaksınız. Bunun yanında phishing yöntemlerini de öğreneceksiniz. Zor bir şifreyi kırmak için binlerce yıl brute force yapmanız gerekirken kullanıcı size şifreyi 1 dakika da kendisi verebilir :)
Meşhur instagram phishingleri böyle yapılıyor. Sarı siteden insanlara param güvende linki atıyorlar hesaplarına para alıyor gibi.
Elbette her zaman beyaz yakalıyı öneririm, siber suçlar ciddi gelişti ülkemizde alırlarsa zor çıkarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 29 Nisan 2022; 18:52:4 > -
İş dünyasında daha çok Ağ ve Siber Güvenlik Uzmanı olarak adlandırılırlar.
Siyah taraf derken kastettiğiniz illegal eylemlerse bu konu uzmanlık alanı ile değil ahlaki değerleriniz ile ilgili daha çok. Her alanda becerinizi iyi ya da kötü amaçlarla kullanabilirsiniz.
Derin ile kastettiğiniz bu alanda en öndeki küçük bir gruba dahil olmak ise yine her alanda olduğu gibi önünüzde kat etmeniz gereken oldukça uzun ve zorlu bir yol var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
millet hırsız olmaya yer arıyor
Hırsız ooooooo çok ayıp
Hacker oooooo ben de olucam
Zamane işte.
Hazır programları indir kullan ardından kendine hacker diyebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önce photoshop konusunda geliştir kendini, "CAPSMAN34" gibi photoshop videosu yapabilmen lazım.
CAPSMAN34youtubebu videoda capsman34 YEŞİL YOL filmindeki tom hanks'ı ŞENER ŞEN'e çevirdi ve eşkiya Versiyon yaptı. #capsman #şenerşen #eşkiya #yeşilyol . Daha fazla komik videolar,montaj lı videolar,efsane sahneler,eğlenceli videolar izlemek için capsman 34 kanalıma abone olun. Müzik : Fırat Ağıtı - Erkan Oğur https://www.youtube.com/watch?v=76seyGAetDs Kullanılan film: züğürt ağa - GÜLŞAH FİLM https://www.youtube.com/watch?v=_wFa6mIewFo DISCLAIMER: No copyright is claimed in this video and to the extent that material may appear to be infringed, I assert that such alleged infringement is permissible under fair use principles in U.S. copyright laws. If you believe material has been used in an unauthorized manner, please contact the poster.https://www.youtube.com/watch?v=H8yBPn75y4Y&feature=youtu.be
https://tryhackme.com/
Bu sitenin egitim kismini tavsiye ederim, bedava olmayan icerikleri Youtube'dan izleyebilirsiniz. Ayrica sunucuda sanal makine de acabiliyorsunuz site icinde. Tabi tek burasi yetmez normalde cok derin bi alan bi cok kaynaktan bilgi almaniz gerekli, bir de iyi İngilizce bilmeniz lazım. İsin sonunda bir de sertifika alma derdi var tabi o kisim baya zorlayici diye biliyorum, gunlerce calisma gerektiren bir sey. Tabi burada bahsettigim sey etik hackerlik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 30 Nisan 2022; 6:25:11 >
Benim arkadaşta bi yazılım var resme yada linke yüklüyosun adam oraya tıkladığı an bütün bilgileri geliyo googlede kayıtlı hesapları bütün şifreler soğuk cüzdan şifreleri fln hepsi geliyo içeri girecek bigün ama ne zaman gerçek hackerlik yazılımı yapmak değil o linke insanları yönlendirirsen gerçek hacker olursun
Daha çok heçkır olursun.
Mesaj attım size
Network, programlama ve Linux öğren. Bunları yaptıktan sonra karar verebilirsin sonra ne yapacağına.
Etik kısmında kalmalısın tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChristoBangalter -- 1 Mayıs 2022; 17:12:37 > -
@Heisenbergin asistanı Heçkır değil Masa başı hacker'ı doğru terimdir
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sürekli araştıracaksın, İngilizceyi anadilin kadar iyi bileceksin, sürekli kendini geliştirmeye devam edeceksin ve denemekten korkmayacaksin.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X