Şimdi Ara

Zero'nun Kripto Boğası Çalışmaları - Günlükleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off off off iyi ki yazın gidip chz sayımı neredeyse 1.80 kat arttırmışım. Ekmeğini yemeye başladık az kaldı... Çılgınlığa doğru gidiyoruz.

1.5 TL'lerden topladıydım chilizi. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zero'nun Kripto Boğası Çalışmaları - Günlükleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Ahaheueuueueheheh evi barki satip parkta çadir kurduk

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Her sezonda bir laf var. Arabayı sattım, evi sattım, eşimin altınlarını sattım oradan buradan borç aldım kriptoya girdim.

Abi bu intihardır.

Hiçbir zaman borçla, benim konforumu bozacak şeyle bu mayın tarlasına girmem.

Ben kendi 3 yıllık tüm maaşımla zaten ölüm kalım savaşı vermişim.

Öz sermayenin bizi üzmeyeceği değerlerle girmek lazım ha benim yaptığım çok mu riskli evet fakat bunun nedenleri var.

Risk almadan büyüyemezsin, para kazanamazsın. Fakat evi, arabayı satıp girersen ne olur? Böyle parkta çadır kurarsın.

Kaldıraca girmekte intihardır keza.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Buna ne diyorsun hocam

• Gala almadin

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Yavaşlatırlarsa birkaç ayda bir olacak indirim ama benim beklediğim para basımları. Trump başa gelsin bir bakalım ne olacak.

Trump Amerikada fed ve secin başkanlarını değiştirecek. Hattta öyle ki yargıyı, orduyu baştan aşağı içinden geçme planları var.

Birinden ders alması gerek gibi geldi bana ama ismi lazım değil. Rahibe bacılarıma saldırdılar demesi lazım

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Gala tutmuyorum. Ancak galadan çok daha iyi projeler ve coinler var. Piyasanın çoğu bilmiyor.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    Zero'nun Kripto Boğası Çalışmaları - Günlükleri

Piyasa aralıkta hala 25 baz puan indirim bekliyor

İndirim gelecek zaten bu ay gelmezse Ocakta gelir. Değişen bir şey olmaz alım fırsatı gelir belki kısa süreli.

• Şimdiii, shibalarımı acaba rwalar için yer değiştirsem mi diye düşünüyorum bir hesap yapmam gerek.

Fakat dawincinin shiba için ada cardanoları satması ben de bu işi engelliyor.

Edit: Vazgeçtim kalsın. Beni ayıda çok korudu bir meme coin olmasına rağmen. Ryoshi gider hayvani yakım açıklar shibarium sayesinde hayvan gibi yakım gelir. Dursun muazzam kazançları kaçırırsak üzülürüm şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 4 Aralık 2024; 20:34:42 >
  • Nasıl gidiyor hocam ? Bugün güzel yükseliyor. GIGA diye bir meme vardı bende. Coinbase listeleme haberi geldi %35 arttı keyfim yerinde Zero'nun Kripto Boğası Çalışmaları - Günlükleri 

İyi gidiyor yarına mühimmatlarımız geliyor bombardımana başlıyoruz.

Buradan girmeye biraz çekiniyorum çoğu şey arttı ufak da olsa bir geri çekilme arıyorum

Ben all in modundayım. Beni roket gibi fırlatacak. Aynı uzaya çıkan roketler gibi ancak doğru yerde ayrılmam gerek.

• 100k'yı geçtik
    Crypto meditationyoutube
    100K BTC PARTY🥳 Bull Run 2024 - Boomer Bitcoin meme compilation
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=wulExLzQ00A

• Memeler toparlamaya başladı Zero'nun Kripto Boğası Çalışmaları - Günlükleri İşin güzel tarafı dominans yukarı gidiyor altlar pek düşmüyor. Yani BTC'nin artmasında altlardan çıkan para değil piyasaya yeni giren para etkili oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 5 Aralık 2024; 17:11:16 >
    Bitcoim otopilota geçene kadar eth ve altlar ezilecek. Eth bitcoini dövmeye başladıktan sonra altlara gelecek sıra.

Çok fazla kalmadı. Altcoinler hala ucuz.

ETH şimdiye kadar zaten ezildi ezileceği kadar. Daha fazla ezileceğini zannetmiyorum. Son 1 aylık getiri eth nin btc den fazla mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 5 Aralık 2024; 21:13:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.