Şimdi Ara

BİLYONER ARABA ÇEKİLİŞİNDE 3 YIL ÜSTE ÜSTE AYNI KİŞİ KAZANDI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
41.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1053 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savunmak amacli degil de sanki 2 cekilis sonucu ayni gibi cunku 218i bmw lci 2018 model diyo. Ama mercedesi de ayni kisi kazanmis. Cok basit iste, herkes cekilis ayagina oynadikca oynuyo ama istedikleri kisiye arabayi veriyorlar. Ne guzel is, ne guzel memleket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 500 küsür çekiliş hakkım vardı bana çıkmasını falan geçtim zaten ama böyle göstere göstere haksızlıkta yapılmaz ki birader

• Bu çekiliş Mp idaresi kontrolünde yapıldığına göre açıkca burada kurum içersinde nitelikli dolandırıcılık yapılmaktadır sorumluları yargılanmalı!!!

Öne çıkaralım!!!

• Helal olsun hakikaten çok güzel yakalamışsın hocam, bu olayı buradan patlatalım. Herkes elinden geleni yapsın şikayet etsin.
  • Cidden böyle büyük arabalı çekilişlerde hile olmadığına inanan var mı.

Mesela size bi olay anlatayım. Bundan 2 yıl önce Bir oporetor firması twitter üzerinden cep telefonu yarışması düzenliyordu işte en iyi yorumu yapan jüri tarafından seçilecek diye. Neyse yarışma bitti biri kazandı ama herifin yorum berbat. Bende bi giriyim şunun bi profiline dedim. Birde ne göreyim herif tam bir gece önce "Yarın bedavadan telefonum oluyor kardeşim sağolsun" yazmış birde birini etiketlemiş. Etiketlediği kişinin profiline girdim adam o operatorda çalışan biri. Hemen ss leri aldım mesaj attım ve operatöre mail attım ama hiçbir sonuç çıkmadı. Anladığınız adamlar kendi adamlarına veriyorlar boşuna katılmayın.

• ya onların hepsi hileli yalan dolan zaten. bilyoner olsun nescafe çekilişleri olsun hiç birine inanmıyorum. bnm tahmini görüşüm bu. hatta sayısal loto gibi ulusal çekilişlere bile inanmıyorum ben.
  • KAMER DİKRAN ALYANAKYAN isimli vatandaş isim soyisim kütüğünden savcılığa şikayet edilmeli varmı uğraşacak yürekli biri? ben olduğunu sanmıyorum. aynı kişiye çıkartmışlar sürekli. yargılanmalı bence.
  • Vallahi enteresan milletiz. Ne ahlaksız adamlar ile aynı vatan toprağını paylaşıyoruz. Kendimden utanıyorum
  • Adamın 2003 yılından beri şaibeli olayları var. Google da ismini aratın.

• Bakalım ne açıklama yapacaklar merakla bekliyorum.

• Vay anasını.Ben bu yüzden milli piyango bile almıyorum.Hepsi yalan,dolan.

• çok enterasan bir durum.
  • Novamallda araba cekilisi yaptilar sahibide mevlutcavusoglu araba cikan kisi telefonu acmadi sonra biz arariz diyip cekilisi sonlandirdilar katilim 100k insan

• ulan adama 3 liralı kupan yaptın diye mercedes verirler mi, hiç aklınız kesiyor mu?
  • Ulan bi biz dürüst kaldık herhalde memleketin haline bak.Bu ülkede dürüstlük aptallık gibi bişey olmaya başladı.

• up up up... duymayan kalmasın Türkiyede
  • Bir torpil vakası daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Cidden böyle büyük arabalı çekilişlerde hile olmadığına inanan var mı.

Mesela size bi olay anlatayım. Bundan 2 yıl önce Bir oporetor firması twitter üzerinden cep telefonu yarışması düzenliyordu işte en iyi yorumu yapan jüri tarafından seçilecek diye. Neyse yarışma bitti biri kazandı ama herifin yorum berbat. Bende bi giriyim şunun bi profiline dedim. Birde ne göreyim herif tam bir gece önce "Yarın bedavadan telefonum oluyor kardeşim sağolsun" yazmış birde birini etiketlemiş. Etiketlediği kişinin profiline girdim adam o operatorda çalışan biri. Hemen ss leri aldım mesaj attım ve operatöre mail attım ama hiçbir sonuç çıkmadı. Anladığınız adamlar kendi adamlarına veriyorlar boşuna katılmayın.

Operatore değil savcıya verseydiniz hocam.

• Bazıları demişki adam çok oynamıştır falan 3 senedir adam kazanıyor bu sene 60milyon katılımcı varmış hadi diyelim adam bunların 100binine sahip 300bintl en az kupon oynamış oluyor diğer yıllarda da aynısını şekilde 30 milyon ve 20 milyon olduğunu düşünelim 100 bin katılım hakkını var sayalım 1/600*1/300*1/200 1/3.600.000 yapıyor hem de 3 yıl şaşmadan adam arabanin parasından fazla idda oynuyor hem de araba kazanıyor 3 yıl üst üste geçsinler bu işleri midem bulandı artık herkes yalancı düzenbaz olmuş nefret ediyorum bu ülkeden

• Kamer bey amcaya dikkat edin.türkiye beyin takımında bu adam.uluslarası namı olan bir poker oyuncusuymuş.rivayetlere göre las vegası bile sömürmüşlüğü var.1 kelime 1 işlem yarışmasınıda esir almış bir dönem.

Olasılığı hesaplamıştır diye bir an aklımdan geçmedi değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.