Arkadaşlar ben bilyoner.com' a üyeyim.bugün bir reklamıyla karşılaştım denemek istedim.direk konuya giriş yapıyorum. Bilyoner.com'u arkadaşlarınıza önerin, hem siz kazanın, hem arkadaşınız kazansın! "Nasıl mı?
1. Aşağıdaki alana bizi önermek istediğiniz arkadaşlarınızın e-posta adreslerini girin.
2. "Gönder" butonuna tıkladığınızda, önerdiğiniz arkadaşlarınıza otomatik olarak bir davet e-postası iletilecektir.
3. Arkadaşınız davet e-postası içerisinde yer alan linke tıklayarak Bilyoner.com'a üye olduğunda oynadığı ilk kupon üzerinden hem siz hem arkadaşınız kupon tutarına göre BilyonerSilver üye iseniz %20 oranında 20 TL'ye kadar, BilyonerGold üye iseniz %25 oranında 40 TL'ye kadar, BilyonerPlatinum üye iseniz %30 oranında 60 TL'ye kadar BilyonPuan kazanacaksınız!
4. BilyonPuan yüklemeleri kupon iptal süresi dolduktan sonra otomatik olarak ertesi gün BilyonPuan hesabınıza yapılacaktır. "
eğer düşünen olursa ÖM'den mailini göndersin.hem siz hem de ben kazanayım.
bilyoner kartsız işlemle ,işlem ücreti almayan banka var mı .
quote:
Orijinalden alıntı: festar
bilyoner kartsız işlemle ,işlem ücreti almayan banka var mı .
deniz bank
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme