Şimdi Ara

Bim 11 mart Cuma ürünleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
10.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar mesajlarda resimler için lütfen alıntı yapmayalım sayfa geç açılıyor.alıntıda bulunan resim dosyalarınıda kaldırabilirsek çok iyi olur.
  • Hem bu jeneratörün benzerinden var, hem de 4 zamanlı honda marka olanından. Kıyaslamalarımı yazabilirim.

Boşta Çin olanı 220V. civarında, yüke binince 190 - 200V. akım veriyor, Honda 250V. Yüke binince 220 - 230 V. oluyor.
    Çin olanı sürekli güçte 0.65 KV. yazıyor, honda olanı herhalde 0.8 KV. gibidir.

Çin malını bir kampta aydınlatma ve derin dondurucuda uzun süre kullandık. Başarılıydı, sorun yaşamadık.

Çin malı jeneratör; 1500W. gücünde olan bir testere motorunu devrini alsa dahi çalıştıramıyor.
    4 zamanlı olanı; Makina devrini alınca ancak fazla zorlanmadan iş yapabiliyor.

Yakıt sarfiyatlarına gelince: 4 zamanlı olanı sanki %10 - 15 daha fazla yakıyor.

4 zamanlı honda nedense bozuldu, şimdi 9V veriyor, motor kısmı çalışıyor, ama boşta 250V. değil, 9V. veriyor, 2 zamanlı çin olan halen canavar gibi çalışıyor. İlginç değil mi?

Elbette ucuz da olsa iyidir demiyorum ama şans işi olmakla birlikte artık markalı pahalı ürün alırken bir kez daha düşüneceğim.
    Garmin navigasyon cihazım da bozuk, çin olanı sağlam. Belki tesadüf, belki de benim şanssızlığım.

Şans faktörünü önemsemezseniz, bozulunca tamir ettirmeyi düşmezseniz, ... İhtiyacı olan 109 liraya kaçırmasın derim.

• su sebili ilginç geldi, sadece çeşme vazifesi görüyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebaidü

su sebili ilginç geldi, sadece çeşme vazifesi görüyor galiba.

banada ilginç geldi nası bişi acep bakcem güzelse almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Arkadaşlar mesajlarda resimler için lütfen alıntı yapmayalım sayfa geç açılıyor.alıntıda bulunan resim dosyalarınıda kaldırabilirsek çok iyi olur.

Çabuk açılsın diye simage olarak alıntı yaptım mesajı zaten.
  • Su sebili nasıl birşeydir ? Alınır mı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieaufgabe -- 10 Mart 2011; 1:02:50 >
  • ben resimleri açamıyorum da bu su sebilinin fiyatı nedir?
  • 2,5 hard disk verse. saturn den başka kampanya göremedim zira. 1 tb 159 iyi rakamdı. mm kampanyasında şu an 199
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

ben resimleri açamıyorum da bu su sebilinin fiyatı nedir?

8,90 ..yanında 19 lt damacan için uygundur yazıyor.
  • yağ fiyatları uçmuş,,

size tavsiyem rami toptancılar yerine gidip ordan alın,bizim 5lt teneke 16 liradan satılıyor...
  • su sebilini bende merak ediyorum sadece suyu direk versede çok işe yarar.pompala babam pompaladan daha zarif en azından.
  • Toz torbasını kullanan var mı? Tüm süpürgelere uyumlu denmiş ama süpürgelerin torba tutma kenarlarının geçtiği kısım olmadan torba sabitlenemiyor. Bunun için apartaı çıkıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

quote:

Orijinalden alıntı: sebaidü

su sebili ilginç geldi, sadece çeşme vazifesi görüyor galiba.

banada ilginç geldi nası bişi acep bakcem güzelse almayı düşünüyorum.

benimde hoşuma gitti ama yurt dışındayım :(
  • bende 90l edli isildak almayi dusunuyorum
  • bu su sebilinden kullanan-gören yokmu ya :)
  • ben metrobüs alıcam :D
  • Su sebili üretici firmanın sitesinde 4 katı fiyata satılıyor,
    tam aradığım gibi bir şey bu fiyata alınır

http://www.sabanshop.com/19-Lt-SU-SEBILI,PR-145.html
  • toz torbasından kimse bahsetmemiş. fiyatı sıcak değilmi ?
  • şu wok tava nasıl evdede yoktu gerci ? teflona benziyor ama tefalin wok tavasına baktim 59 liradan satiliyor burada 9.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 11 Mart 2011; 6:21:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.