Şimdi Ara

Bim 22 Nisan 1 kg Nutella 15,90 TL! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
14
Favori
42.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar biryerde torku banada vardi sanki ucuza? Nerdeydi o? Onu almak daha iyi. En azindan seker oldugunu biliyorsun icindekinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Arkadaslar biryerde torku banada vardi sanki ucuza? Nerdeydi o? Onu almak daha iyi. En azindan seker oldugunu biliyorsun icindekinin

Çağrı marketteydi. Olay şeker değil ama, birinde hurma birinde palm yağı olması.

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    Peki biraz daha aciklayici olabilir misin hocam. Ben seker kismina takiliyorum genelde. Glikoz, fruktoz oldumu tadim kaciyor benim. Seker pancarindan uretilen seker olursa almaya gayret ediyorum.

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla var mı peki? Yoksa az sayıda mı

• Pi kullanıcısına yanıt
    Şeker diye yazılan (en azından burda) pancar ya da şeker kamışından elde edilen sakkaroz. Glukoz fruktoz eldesi başka şekilde oluyor. Fruktoz, glukoz gibi direk olarak insülin salgılatmıyor bu nedenle fruktozun, ki kendisi meyve şekeri olur,aşırı tüketiminden kaçınmak gerekir. Palm yağı hurma yağı mevzusu ile doymuşluk doymamışlıkla ilgilidir. U da yağın oda ve vücut sıcaklığında katı ya da sıvı olmasını belirler. Bizim için vücut sıcaklığındaki yağın sıvı halde olması önemlidir. Hurma daha iyi.

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Bilgi icin tesekkurler. Hurma olayina dikkat edecegim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Torku Banada candır...
    Umarım burayı Torku yetkilileri okumuyordur yoksa bir zam daha yaparlar...
  • ya arkadaş nekadar çok torku muhabbeti döndü konuda... sanki nutella degil torku satılacak. birde sidik yarışına girdi bazıları.. alan alır almayan almaz. çok seviyorsanız gidin torku alın kimse sizi zincirlemedi.
  • Torku virali de sıktı artık. Yerli üretim diye övüyorsunuz daha lezzetli bir ürününe rastlamadım. Banada'nın da içine dayamışlar şekeri, ithal nutella ile bir tutulmaz.

Not: Nutella (Ferrero) zaten İtalya markasıdır yani orijinal tarif olduğu için lezzetlidir.
  • Keşke üretim yeri türkiye olsaydı, şimdi almamak için bahane de kalmadı. Lezzetlidir de şimdi bu
  • Torku eskiden alırdım fena da değildi ancak ne zaman bu milliyetçilik teranelerini, yalan dolanları (kipa'da yasaklı diye paylaşımlar vardı mesela, halbuki kipa'da her çeşidi mevcut) gördüm ve kestim almayı. Avrupa menşeli nutellanın yanından geçemez zaten, yazmaya gerek bile yok.
  • A 101 deki 11 tl ve 825 gr di

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Üretim yeri önemli, tr dekilerde bariz tat farkı var. bimdeki italyan
  • Yarına kaşıkla gideceğim bime,malum hiç nutella yemedim hayatımda herkes çok övdü neymiş bu diye.biz pralin ile büyüdük nutella da neymiş.biri patlıcanlı poaaça diğeri peynirli siz hesap edin..
  • Burada beleşçi çok ama bunlar boş beleşçi. 14,90 a alıyorum ben. Adamlar ölücü ama boş ölücü:(

• Nutella yemem ama bu adar sıca fırsatlara düştüyse ve menşei İtalya ise denemeye değer.
  • Bime girince kendimi fakir hissediyorum. Size de oluyo mu?

• Sabah kaçta açılacak bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Sabah kaçta açılacak bilen var mı ?

9

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Bime girince kendimi fakir hissediyorum. Size de oluyo mu?

Girme

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.