Şimdi Ara

Bim 22 Nisan 1 kg Nutella 15,90 TL! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
14
Favori
42.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimin önünde yerimizi aldık. Şimdilik 15 kişilik bi kalabalık var. 6 kavanoz almayı planlıyorum.

• Bimin onundeyim. 20kisi filan var, biri saz getirmis onu dinliyoruz. Halay oynayarak giricez iceri. 100lira param var, alabildigim kadar alcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbto -- 22 Nisan 2016; 8:16:55 >
  • Kapıdayım şu an, sağolsun teyzelerim poğaçalar, börekler getirmiş, onu yiyoruz.

• Bim yolundayim, etraf sakin gorunuyor, tamam.

• Star Wars ve Batman ürünlerinden hiç satış yapamayan bir mağazaya gidecem birazdan eğer teyzeler nutellayı falan tüketirse, şansıma söverim.
  • Kapidayim.ne aliyoz simdi nutellemii

Ya baska bisiii

• Hasss... onumde 8 tane bayan var, hepsi de bisiklet falan bekliyor galiba

• Eyvahhh teyzeler cogalmayaa basladii zaman yaklasiyikk

• quote:

Orijinalden alıntı: joeblacker

Üretim yeri önemli, tr dekilerde bariz tat farkı var. bimdeki italyan

Manisa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 kisiyiz
    Gop meydan bim

• beyler akşama alırım ,raatım Bizim burdakiler nutellaya pek kulak asmazlar

• Bim'in önü kalabalıktı ve heyecanlı bekleyiş sürüyordu. Kapılar açıldığında ben arkada kalmıştım teyzeler içeriye saldırdı ve aha dedim 3-5 tane Nutella ve Biskrem vardı bitti dedim. Ama ne göreyim kimse ne Nutellaya ne de Biskrem'E elledi. Bakalım Nutella nasıl geçen aldım berbattı hemen kurudu inşallah bu güzeldir. Herkes boyama kitabı falan aldı ben Nutella aldım tip tip baktılar. Biskrem çok lezzetli ah birde incirlisi olsaydı. Biskrem 1 TL olsa 10 paket atardım da neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Bim'in önü kalabalıktı ve heyecanlı bekleyiş sürüyordu. Kapılar açıldığında ben arkada kalmıştım teyzeler içeriye saldırdı ve aha dedim 3-5 tane Nutella ve Biskrem vardı bitti dedim. Ama ne göreyim kimse ne Nutellaya ne de Biskrem'E elledi. Bakalım Nutella nasıl geçen aldım berbattı hemen kurudu inşallah bu güzeldir. Herkes boyama kitabı falan aldı ben Nutella aldım tip tip baktılar. Biskrem çok lezzetli ah birde incirlisi olsaydı. Biskrem 1 TL olsa 10 paket atardım da neyse.

Roman tadında olmuş anlatımın 👍

• bir nutella kuyrugunda mahmud bastan (2n-1). sirada , kezban sondan (3n+4). siradadir. aralarinda 4 kisi vardir. 47 kisinin bulundugu kuyrukta kezban daha once nutella aldigina gore mahmud sondan kacinci siradadir? hey Allahım memlekete bak sanki bedava ekmek veriyorlarda sıra yapmışlar

• valla nutella nın suratına bakan yok 6 tane vardı aldım ttekini rahatça 5 i duruyordu
  • Talan oldu nutella reyonu
    2 tane aldim, abartmaya gerek yok
    Onumdeki bayan 3 tane aldi.
    Benden sonra girdi, nasil onume gecti hala anlayamadim

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    Yanlız menşei italya diyor. menşei üretim yeri değil, kökeni demek. italyan malı anlamına geliyor.
  • arkadaşlar alanlar üretim yerine bakabilirmi ? yukarıdaki fotoğrafta menşei italya diyor. menşei üretim yeri değil, kökeni demek. üretim yeri yine manisa olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

Yanlız menşei italya diyor. menşei üretim yeri değil, kökeni demek. italyan malı anlamına geliyor.

Ozaman manisada üretilmiştir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.