Şimdi Ara

BİM 23 Mayıs 2014 Aktüel Ürünler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
17.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 liraya büyük mangal ızgarası aldım ben. ormanda 3-5 dal çalı çırpı yanına iki taş karşılıklı. ilkel ama orijinal mangal budur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin10

5 liraya büyük mangal ızgarası aldım ben. ormanda 3-5 dal çalı çırpı yanına iki taş karşılıklı. ilkel ama orijinal mangal budur :)

Onu bizde yapıyoruz 5 lira verip almanıza gerek yok ortak mangal alanlarında her zaman saklanmış mangal telleri vardır geriye arayıp bulmak kalır :)) genellikle tuğlalardan oluşan mangal ocaklarıda vardır çalı çırpı bak işte orası uğraştırır çalı çırpı ile köz bulana kadar 1 saatini harcarsın yinede istediğin ısıyı yakalayamazsın fakat kuru ve kalın ağaç dalı bulabilirsen işte o zaman köz yapar etlerinide iyi pişmiş yapabilirsin, bide eti orda avlayıp hemen yapsan onun vereceği haz paha biçilemez.
    İlkel atalarımızın en çok yaptığı şey'den(avla, ateş yak, pişir ye) şu modern zamanda bu kadar zevk almamız ne kadar ilginç değil mi :)

• Hocam birşey sormak istiyorum.

İçinden çıkan aparatlar yeterli midir ?

Yani şu an bende küçük piknik tüpü hiç yok ? Sadece yeni dolmuş bir tüp alsam, dedantör vs gibi birşey lazım olmadan direkt olarak işimi görür mü ? Fiyatı ne kadardır ?

Bilginiz var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedantör sanırım sadece büyük tüpler için kullanılıyor bunu direk bağlayıp kelepçe ile sıkıyorsunuz henüz bende kurmadım bu pazar deneyeceğim.
  • Mangalla birlikte vana geliyor. Vanayi piknik tüpüne takip çeviriyorsunuz.O kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mangalın CE belgesini göremedim kutu üzerinde de yoktu parçalarıda biraz oynasan bozulur geldi bende almadım.
    Lav taşı kırmızı bulunurda mangala güvenemedim açıkcası birde yılların simfer markasının çakmasını yapmasalardı iyiydi. Simkor markası pek güven vermedi simferin mangalını alırım 10-20 lira fazlaya daha uzun süre gider diye düşünmekteyim bilmem yanlış mı düşünüyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: bde

Mangalla birlikte vana geliyor. Vanayi piknik tüpüne takip çeviriyorsunuz.O kadar.

Teşekkürler hocam.

Bu arada piknik tüpü fiyatı değişim 15 TL, depozit aygaz 5 TL, ipragaz 10 TL dedi. Bilginiz olsun.

• Fertile
    Ce sadece elektronik eşyaya veriliyor diye biliyorum.
    Birde kullanmadan önce lav taslarini yikayin.mangal içerisi komple kum dolduğu gibi deliklerin bazilarinida kapadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bde

Fertile
    Ce sadece elektronik eşyaya veriliyor diye biliyorum.
    Birde kullanmadan önce lav taslarini yikayin.mangal içerisi komple kum dolduğu gibi deliklerin bazilarinida kapadi.

Yıkamak sıkıntı olmaz mı hocam ? Lav taşının kullanımı yada performansını etkilemiyor mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 24 Mayıs 2014; 17:04:31 >
  • O kadar yorum okudum mangalı alıp almama konusunda hala kararsızım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: codemaster42

O kadar yorum okudum mangalı alıp almama konusunda hala kararsızım...

Al gitsin alinmiş alinmistir benimde aklimda yoktu aldim geçtim üstüne 25tlkirmizi tas sipariş ettim tüpte var simdi sorun mangallik malzemeyi alip pikniğe gitmek zaten çok nadir giderim durduk yere kendime masraf actim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 24 Mayıs 2014; 17:47:40 >
  • quote:

Valla ben yorumları okudum a101den manuel mangal almıştım iade ettim bu lav tasliyi aldım.benim sebebim mangal hazırlamaktan hiç anlamamakti hatta kömür u koz haline getirmek cernde parcacik deneyine dönmüştü:)

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Valla ben yorumları okudum a101den manuel mangal almıştım iade ettim bu lav tasliyi aldım.benim sebebim mangal hazırlamaktan hiç anlamamakti hatta kömür u koz haline getirmek cernde parcacik deneyine dönmüştü:)

yarını bekleyemedim, 1 saat sonra şok tan tavukları alıp üstüne de kaanlar terayağı 1kg 10 TL ye alıp eve geçiyorum. akşam yazarım.

stokta kalmışsa da gider alırsınız.

• Yarın gidip bakacağım varsa alacağım ikna oldum artık. Tabi iş işten geçmediyse
  • dağ ayakkabısının kalitesi harikulade alacak olanlara tavsiye ederim.günlük spor ayakkabı gibi devamlı giyilebileceği kanaatindeyim.4 mevsimlik gibi üretilmiş galiba
    yazın sıcak havadada giyilebilir kışın soğuk havalardada fena sayılmaz galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 181501

quote:

Al gitsin alinmiş alinmistir benimde aklimda yoktu aldim geçtim üstüne 25tlkirmizi tas sipariş ettim tüpte var simdi sorun mangallik malzemeyi alip pikniğe gitmek zaten çok nadir giderim durduk yere kendime masraf actim.

Kırmızı lav taşını nereden sipariş verdin hocam, link atarsan iyi olur

• Su link isini pek beceremiyorum gittigidiyordan aldim 3kg 20tl ben riske girerek biraz daha irisini 5kg 25tl aldim zaten lav tasi diye arattinmi tek yer cikiyor benim aldigim sonuncu üründü bu hafta tekrar ilan acarlar büyük ihtimal 3kg ellerinde var ücretsiz surat kargo ile gönderiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

2 sene önce evimi tutarken BİM YAKINI DİYE SEVİNİYORDUM.
    şuan sadece karışık tahıllı ekmeğini alıyorum.

cuma günleri espiri kalmadı.
    desni su berbat
    dost sütler inanılmaz bozdu
    taklit ürünler zaten kimyasal kanser akıyor poşetlerinden
    pizzalarını yiyen pizzadan soğuyor

şuan sadece bıldırcın yumurtası tahıllı ekmek kaan bey kaşar ve son eklenen kerem kaymak(eker yapıyor diye)
    bu dörtlü için giderim bunlarda bozarsa artık yapıcak bişey yok

Günlük dost süt
    Kerem kaymak
    Hollanda'dan ithal waffle

hala güzel.

Gofgof ve kremalı çikolatalı bisküvi çok harika. Bir çok urunde fp ama eskiden daha ucuzdu

• Hocam taşları yıkadım cillop gibi oldular Gerçekten çok fazla tozluymuş. Mangalı henüz kullanmadım taşları kurumaya bıraktım. Arkadaşımdaki benzer mangalı yıllar önce çok kullandım lav taşlı mangal gerçekten büyük kolaylık ayrıca kömürlü mangala yakın bir lezzet veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 25 Mayıs 2014; 13:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

yarını bekleyemedim, 1 saat sonra şok tan tavukları alıp üstüne de kaanlar terayağı 1kg 10 TL ye alıp eve geçiyorum. akşam yazarım.

stokta kalmışsa da gider alırsınız.

Mudurum kalanlar 1kg tereyagi 10 TL soktami satiliyor ben 18 20 TL civari aliyorum BİM a101 vs sen.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.