bunu neden takıntı yapıyorsunuz anlamadım?her tarafı pvc kaplı olunca ha sunta olmuş ha mdf hiç önemi yokki.pvc kaplı bir ürün temiz kullanımda 20 yıl dayanır.pvc diyorum ama ince bant demiyorum biz ütü ile yapıştırırdık o ince bantı.. |
Bim 24 Eylül 2021 ürünleri (3. sayfa)
-
-
Mdf lerin fiyatı belli suntaların belli. Neden ucuz malzeme mala daha yüksek paralar vereyim ? Anladınız mı şimdi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Masayı bügün aldım . Baya ferah geniş bir masa ama montajı illahla ettiriyor
*2 tane çubuk eksik çıkarsa iade edin yoksa beşik gibi sallanır masa.
*Mutlaka alyan takımınız olsun içinden çıkan alyan fos bir işe yaramıyor.
*Bana sticker çıkmadı
*Suluk ve kulaklık şeyini takamadım, en sona bıraktığım için olabilir vidalar girmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jutdxx -- 24 Eylül 2021; 18:55:37 > -
Hocam ss atma şansınız var mı
-
Geçtiğimiz yıl ağustosta 200 liraya almıştım. Ufak tefek kırıntı ve araç temizliği için güzeldi ama 3 kez aynı arızadan servise gidince değişim yapıldı. Tek can sıkıcı şey şarj istasyonuna aleti takmak zor. Onun dışında iş görüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar herkese merhaba akım korumalı prizi ve laptop soğutucuyu aldım zorlasak internetten belki daha ucuza alınabilir ama fiyatlar ve ürünler gayet güzel sogutucu 2 kademeli alt ve üst kapatılılabiliyor aynı zamanda stand gibi oluyor beğendim 1 adet fazladan usb yeri var mouse falan taktım sorun yok priz ise gayet güzel 3 adet usb portu var telefon kulaklık falan taktım güzel şarj oldular alanlara hayırlı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysfmntzarkadaşlar herkese merhaba akım korumalı prizi ve laptop soğutucuyu aldım zorlasak internetten belki daha ucuza alınabilir ama fiyatlar ve ürünler gayet güzel sogutucu 2 kademeli alt ve üst kapatılılabiliyor aynı zamanda stand gibi oluyor beğendim 1 adet fazladan usb yeri var mouse falan taktım sorun yok priz ise gayet güzel 3 adet usb portu var telefon kulaklık falan taktım güzel şarj oldular alanlara hayırlı olsun
ben de aldım prizden fakat belirteyim;
5v 2amper değil, sanırım ki 1-1.3 amper gibi bir değere sahip benim çok hoşuma gitmedi bu durum.
5v 2amper şarj aletim ile 2 saat gösterirken prize takınca 3 saat oluyor. belki de iade edip haftaya a101'de aynı ürüne benzeyen var o alınmalı.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dOmiben de aldım prizden fakat belirteyim;
5v 2amper değil, sanırım ki 1-1.3 amper gibi bir değere sahip benim çok hoşuma gitmedi bu durum.
5v 2amper şarj aletim ile 2 saat gösterirken prize takınca 3 saat oluyor. belki de iade edip haftaya a101'de aynı ürüne benzeyen var o alınmalı.
Alıntıları Gösterevet hocam ben doğrudur ben açıkçası uyduruk şeyler şarj ettiğim için çok takılmadım telefon falan şarj etmedim açıkcası böyle bir opsiyon olması hoşuma gitti açıkcası daha kalite ürünler elbet bulunur.
-
Hocam A101 deki USB li prizi denediniz mi? Şarj süresi nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu denemedim çünkü aç işsiz kapıda yatan teyzelerden uygun ürün kalmıyor çalışan vatandaşa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Masada masif ahşap olmadı en kötü MDF olmalı. Vidalar sunta da tutmuyor eninde sonunda gevşeyip yalama olmaya çok müsait.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hiç sorma mutfağa Masa sandalye takımı aldım suntaymış. Sandalye Vidaları yalama oldu çıkıyor hep. Sandalye oturma alanı az olduğu için çok fazla vida yerini değiştiremiyorum da. Vida Nasıl tutturabilirim hocam sandalyedeki yalama olan yerlere. Tutkal falan işe yarar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünüm önemli değilse alta bir ahşap yada metal parça ekleyin. Önemli ise mobilya tutkalı ile oraya bir parça yapıştırarak vidalama yapabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dübel atın, olmadı vida yuvasına MDF yapıştırıcı döküp vidayı gönderin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X