kampanya ve indirim haberleri Bim Kampanyaları arşivleri - Kampanya ve İndirim Haberleri https://kampanyabul.org/category/magaza-market-kampanyalari/bim-aktuel-cuma< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 23 Eylül 2021; 14:42:50 > |
Bim 24 Eylül 2021 ürünleri
-
-
Oyuncu masası nasıldır acaba? Geçen Şok'tan oyuncu koltuğu almıştım, masanın tekrar gelmesini bekliyordum almak için. Bu mu daha iyidir o mu?
-
masa çok başarılı ben ocakta verdiğinde aldım kullanıyorum sağlam bir masa sunta değil mdf baya ağır, o zaman konusu da açılmıştı baya yorum bulabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/bim-13-ocak-bilgisayar-ekipmanlari--147273633
Ayrıca ihtiyacı olan varsa polosmart priz de güzel özellikle akıllı saat, powerbank gibi cihazlar çoğalınca hiç priz işgal etmeden usb kısmından şarj etmek baya pratik oluyor.
-
Fakir smothie blender iyi fiyat. -
Fakir süpürge gücü düşük ama kullanan var mı acaba -
Tripodu sakın almayın kalitesiz hemen kırılıp dağılıyor.6 ay önce 10 liraya almıştım şimdi 13 enflasyon falan yok ya şükredin... Hamına....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 17 Eylül 2021; 11:55:40 > -
Masa sıradan ekstra kulaklık ve ve bardak tutucu eklenmiş. Siyah kırmızı boya yapılmış. MDF yada masif ahşap olsaydı bedavaydı -
Ekran temizleyici almayı düşünüyorum bunlar laptoplarda da rahatlıkla kullanılabilir mi? -
Sizce şu yapışkanlı banyo ürünleri işe yarar mı tuvalet kağıt rulosu için? Matkapla uğraşmak istemiyorum müteaahhit denen bundan bile kaçıp yapmamış.
-
Cam filmcisi sıcak fırsat açmış :) -
PS4 joypad, PS4 de çalışırmı acaba ? 600-700 vermek istemiyorum.
-
fakir blender alınır
-
quote:
Orijinalden alıntı: unununium
Ekran temizleyici almayı düşünüyorum bunlar laptoplarda da rahatlıkla kullanılabilir mi?aynı sekılde hocam bende merak ediyorum
-
ps4 gamepad i deneyen varmı? Orjinale yakınlığı nasıldır
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84PS4 joypad, PS4 de çalışırmı acaba ? 600-700 vermek istemiyorum.
ps4 de çalışıyormuş. tabi orjinali gibi olmuyor diyorlar.
-
Bu tarz bir ekran temizleyicisini laptop, tv ve pc ekranında kullanıyorum. Oldukça iş görüyor. Sadece Macbook'un bazı serilerinde ekranında bulunan filmi bu tarz temizleyicilerin etkileyebileceğine dair bir iki şey okumuştum ama bir sorun yaratacağına ihtimal vermiyorum.
Not: Kendi kullandığım ürünü buldum "the solution" adında bir Türk markasıymış.
-
Yukarıda alan arkadaş mdf diyor.
-
HP Omen 800 kulaklığı hediye olarak almayı düşünüyorum, alınır mı? Bu fiyata daha iyisi bulunur mu sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 18 Eylül 2021; 8:48:0 > -
Nevresim takımı nasıl pamuklumudur,3lü akım korumalı priz kaç jul koruma sağlar kablosu kaç metre,birde 3lü dik kenarlı tabak var ne için kullanılıyo anlamadım, -
arkadaşlar, o ps3 kol bilgisyarda da oluyor, scptoolkit programı ile, bluetooth üzerinden bağlayip.
pc kollarindan daha ucuz oluyor ps3 kollari.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Cam filmcisi sıcak fırsat açmış :)
|
Benzer içerikler
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- deli2go ne demek
- bim soğuk baklava
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X