Şimdi Ara

BİM 29 Ocak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
10.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazıcı yanıyor bence. 100 liraya sadece yazıcısı olan hp aldım. yazıcı tarayıcı fotokopi ve renkli 100 lira çok iyi.
  • Uzun bir aramadan sonra Flash Belleğin teknik verilerine ulaşabildim.
    Yazma hızı çok düşük bu fiyata alınmaz.

DESCRIPTION

The Energizer USB 2.0 key is ideal everyday. for personal or business use. Easily store and transfer photos. music or files of an apparatus to another.

Product Details

Brand: Energizer
    Capacity: 32GB
    Write speed: 2.5 MB/sec
    Read speed: 9 MB/sec
    Compatibility: Windows 2000 SP4, XP, Vista, 7, 8, MacOS X, Mac OS 10.2.8, Mac OS 10.8, Linux Kernel ver 2.4.10 (USB 2.0) or higher
    Package Contents: 32GB USB 2.0
    Height: 152 mm
    Width: 100 mm
    Depth: 12 mm
    Weight: 23g
  • Casper tablet gerçekten vesat. Casper n220 daha oncede gelcekti ve klavyelerınde sorun çıkmış geri yollamışlar.N240 kullandım ekranında ışık sızması vardı. Değişime yolladım tam 3 ündede aynı hata cıktı casper almayın derim. Acer sw3 var bu tablet gerçekten güzel ve ekranında böyle saçma ışık sızma hataları filan yok.
  • Hocam yazıcı sıkıntılı görünüyor kartuş falan teknosada hp1510 99 TL bundansa o dha iyi görünüyor ama fikirlerinizi alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı HDD'yi yine Bimden 1-2 yıl önce 149 veya 159 tl'ye almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Aynı HDD'yi yine Bimden 1-2 yıl önce 149 veya 159 tl'ye almıştım.

Dolar 3 lira şuan!

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Doğru o konuda haklısın ama sıcak fırsat ölücüsü olan biri 1TB HDD'yi 170'e almaz internetten kupon vb. kombolar 140-160TL'ye getirir .
  • Ben bir haber aldım arkadaşlar %99 doğru deniliyor, Bim bitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse parasına göre çok iyi kullanıyorum bir tane yedek alıcam
  • AŞAĞIDAKİ YORUMLAR KİŞİSEL GÖRÜŞLERİMDİR

arkadaslar n11 gittigidiyor hepsiburada vs illaki hesaplara indirim kuponu yukluyor (100 tl ye 15 tl indirim , 150 tl ye 25 tl indirim vs) , denk getirmek lazım.en kötüsü donanımhaber çek takas bölümünde(http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm ) 150 ye 30 hepsiburada indirim kuponu 7-8 tl ye falan satıyolar ordan alırsın kupon , seagate 1tb uzun süredir 169 tl şuanda hard disk konusunda lider firmadır, samsung bile çogu hard dikinde seagate kullanır

ben dün sipariş geçtim mesela
     BİM 29 Ocak

169 tl
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/seagate-1tb-expansion-stea1000400-harddisk-204483876

http://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea1000400-p-BD803335

yazıcı konusuna gelirsek teknosada hp 1510 var 99 tl, hP, canonu ezer(özellikle dpi konusunda) + tam dolu SİYAH +RENKLİ kartuş dahil . bimdeki kartuşlar varmı yokmu muallakta şuan (olsa yazarlardı bence reklam sonucta). kartuş konusunu hafife almayın mesela hp 301 black siyah mürekkep bir kartusun satış fiyatı 50 tl dir.. renklide kutunun içinde 50+50 etti 100 ,kagıt uzerinde yazıcı bedavaya geliyor :D... Tabi merdiven altında 10- 15 tl ye kartuş mürekkep dolduruyolar gerçi ama bi süre sonra ayvayı yiyor makine bide işleyiş stabil olmuyor kalan murekkep gostergesi tam dogru çalışmıyor sayfaya leke yapıyo az sayfa cıkarıyor falan iyi düşünmek lazım

http://www.teknosa.com/urunler/125090797/hp-deskjet-1510-all-in-one-inkjet-multifunction-ya?gclid=Cj0KEQiAz5y1BRDZ4Z_K_eGa84cBEiQAtQkeaKixbXQ3wmNm_bod5mf7wWaR3IHOr6oLDoFJv9tenxMaAkyU8P8HAQ

BİM 29 Ocak

32 usb bellek usb version 2.00 günümüzde artık 3.00 kullanılıyor ..yani çok yavas kopyalarsınız verilerinizi +energizer markası ve bellek :****?? :)) alakaya maydanoz valla sahte çin malı bile çıkabilir . htw2 usb test programıyla test etmek lazım. mesela aliexpreste bu tarz usbler satılıyor bazıları 32gb gozukuyor sadece 8 gb ını kullanabiliyorsun fake bellekler 10 larca konusu var bunların forumda bknz http://forum.donanimhaber.com/m_40059707/tm.htm

kablosuz mouse yukarıdaki arkadasların yazdıgı gibi bir süre sonra algılamama başlar ve ortadaki top saçma sapan ikilemeler yapar, aşağı 2 kere kaydırırsınız 1 kere iner. (bu sorunun bir adı vardı ama bunuttum)

powerbanka GELİRSEK , sadece 5000 mah ve markası pek yaygın değil görünümüde kötü.. 30 tl ye 5 tl daha ekleyin 12 dolara taş gibi xiaomi 10000 mah powerbank satılıyor bankong da ondan alın takipli kargo ile 15-20 güne elinize ulaşır. ara ara indirime giriyor takip lazım

buda konusu http://forum.donanimhaber.com/m_106839861/tm.htm

BİM 29 Ocak

TİPİTİP SAKIZ aylardır migrosta görüyorum kasanın yakın bölgelerinde firt sensetion ların yanında duruyor ve zaten 1.95 tl falan

http://nostalji.migros.com.tr/

KISACASI BEN BİR İNDİRİM GÖREMEDİM. ÜRÜNLER GÖZ ALDATMACASINDAN İBARET.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 27 Ocak 2016; 20:14:18 >

• O fare alinmaz. 2 tane almistik. Bir sure sonra takilmaya baslicak. Pili cikarip takacaksin duzelecek yine olacak. Enn kötüsü Pil dayandiramayacaksiniz. Devamli yaninizda yedek pille dolasin alacaksiniz...

• Samsung 1 tb 169 tl verecegime Hepsiburada'dan çek ile 145 tl ye hdd sektöründe tanınmış firma Seagate 1 tb alanlardanım. Hatta az önce eve teslim geldi.

Çeki veya hesabı olmayanlar üzülmesin yakında sevgililer günü ayağına yeni çek dağıtırlar. Pusuda beklesinler :)
  • kimliksiz41 kullanıcısına yanıt
    Bende seagate 2TB satın aldım hepsi burada.com dan cumartesi sipariş vermişdim bugün geldi.Ürünü çok beğendim.30Tl hediye çekiyle ve 6taksit faizsiz ve ücretsiz kargoyla aldım.3lü kombo yaptım 259Tl geldi.10Tl world puan geldi.Usb 3.0 destekliyor.Bim de satılan samsung aynısı var bende onu da satmayı düşünüyorum.Ondan da memnunum ama hafıza yetmedi ve bim de fiyatlar yüksek ve çöp

• Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakpinar67 -- 27 Ocak 2016; 17:16:43 >
  • tipitip geliyo :)
  • a101 trolleri her yerde. Bitmiş demek ile bitmiyor.

Not: Ne Bim ne A101, girdiğimde alacak bir şey bulamıyorum.
  • Beyler lütfen cevap verin saç kurutma makinesi alınır mı ve mouse alınır mı ?Lütfen
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Mouse alınmaz arkadaşım yukarda da yazdım. Devamlı pil parası verecek paran varsa git daha iyi bi mouse al. Mesela Logi M185 al. Pil bitmiyo, takılmıyoda. Ama bu fare hem takılacak pili cıkarıp takacaksın hem de sık sık pil bitecek...
  • Peki saç kurutma makinesi alınır mı
  • Powerbank yarın almaya gidiyorum...yorum yapacak olan var mi? Bos yere sabah erken kalmayayim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.