Şimdi Ara

Bim- A101 Aktüel Güncel Oto Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar demin bim'de gezerken kampanya olduğunu gördüm , bu hafta otomobiller için güzel şeyler gelmiş.

Aşağıda gördüğünüz paspas seti 4 mevsim 35 tl aldım fiyatı nasıl bilmiyorum ama kaliteli görünüyor.

Ayrıca 10 tl 'ye bakım seti vardı şampuan jant parlatıcı torpido vs 10 tl 'ye kaliteli olmaz dandik diye cesaret edip almadım nasıldır bilmiyorum.

yine 60 tl ye oto süpürgesi fln da vardı almak isteyenlere duyrulur

Edit : Sizlerden ricam sürekli takip edemeyenler için denk geldiğiniz otomobil aktüel ürünleri bu başlık altında paylaşmanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZULA_BABA -- 28 Eylül 2013; 23:55:51 >

• Kış seti, yıkama seti ve yangın söndürücü aldım kullanmak nasip olmadı daha yarın bakıcaz artık :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım paspastan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Ben de aldım paspastan.

35 tl ye bence gayet güzel ve kaliteli benin puntoya biraz büyük geldi kenarlarında kesme yeri warmış bakalım nasıl olcak yarın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Ben de aldım paspastan.

35 tl ye bence gayet güzel ve kaliteli benin puntoya biraz büyük geldi kenarlarında kesme yeri warmış bakalım nasıl olcak yarın :)

Hocam kullanmadan önce biraz havalandırın derim. Balkona serdim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Kış seti, yıkama seti ve yangın söndürücü aldım kullanmak nasip olmadı daha yarın bakıcaz artık :/

bende tüp yoktu 29 tl ye komple set aldım bimde olduğunu bilmiyordum :( çokda uygun fiyatı bim böyle giderse oto aksesarcılaırn ekmeğine kan doğrar
  • evet aynen öyle yaptım ztn :D leş gibi kokuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de mağaza müdürüyüm
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paspasa ihtiyacım vardı bu iyi oldu yarın gidip bakayım

• Dün sabah 10 gibi gittiğimde paspas bitmişti.Araç süpürgesinden 1 tane kalmıştı.Digerleri de bitmek üzereydi.Valla kapış kapış gidiyordu araç aksesuarları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Dün sabah 10 gibi gittiğimde paspas bitmişti.Araç süpürgesinden 1 tane kalmıştı.Digerleri de bitmek üzereydi.Valla kapış kapış gidiyordu araç aksesuarları.

demin de dedim bu bim bakkal manav kasap derken oto aksesuarcılarında ekmeğine kan doğradı bundan sonra takipdeyim bimi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Paspasa ihtiyacım vardı bu iyi oldu yarın gidip bakayım
    Geçen sonbahar silecek görmüştüm bim de aynı gün ikince kez gitiğimde kalmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Geçen sonbahar silecek görmüştüm bim de aynı gün ikince kez gitiğimde kalmamıştı.

Alıntıları Göster
    Bu kadar ucuza nasıl satıyorlar acaba??

Malların çoğu made in prc.

Üstlerinde CE ya da herhangi bir standart yok.

Bir ithalatçı firma bim için getiriyor genelde.

Çok dandik mallar ama millet alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu kadar ucuza nasıl satıyorlar acaba??

Malların çoğu made in prc.

Üstlerinde CE ya da herhangi bir standart yok.

Bir ithalatçı firma bim için getiriyor genelde.

Çok dandik mallar ama millet alıyor

kardeş paspasda ce olsa nolcak :D ? :D adamlar internette 80 t lden aşağı olmayan 4 mevsim paspası 35 'ê veriyorsaa hiç umrumda değil nerde nasıl getirdiği D::D:D:D
  • Hocam bende bimi takip ediyorum.A 101 i de takip etmenizi tavsiye ederim.Oraya da güzel şeyler geliyor.2-3 hafta önce 40 liraya ekranlı ve 20 cm e kadar uyarı veren park sensörü vardı.Ben önceden bimden almasaydım bunu alırdım.A 101 ve bimi seviyorum ben.Takipteyim her zaman.

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyin :) cidden bazı şeyleri hayrete düşürecek şekilde kaliteli ve lezzetli çıkıyor ne hikmetse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Hocam bende bimi takip ediyorum.A 101 i de takip etmenizi tavsiye ederim.Oraya da güzel şeyler geliyor.2-3 hafta önce 40 liraya ekranlı ve 20 cm e kadar uyarı veren park sensörü vardı.Ben önceden bimden almasaydım bunu alırdım.A 101 ve bimi seviyorum ben.Takipteyim her zaman.
    ben aldım bimden park sensörünü, 2 tane de torpido üstü eşya tutucu şeylerden aldım (adı ne bilmiyorum) bi paketten 2 tane çıktı tam 4 tane almış oldum 5 tlye, benzinlikte tanesini 7 tlye satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ben aldım bimden park sensörünü, 2 tane de torpido üstü eşya tutucu şeylerden aldım (adı ne bilmiyorum) bi paketten 2 tane çıktı tam 4 tane almış oldum 5 tlye, benzinlikte tanesini 7 tlye satıyorlar

park sensörü nasıl kardeş memnunmusun , montajını yaptırdın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

quote:

park sensörü nasıl kardeş memnunmusun , montajını yaptırdın mı ?

Alıntıları Göster
    a101 de daha ucuza almıştım

• ZULA_BABA Z kullanıcısına yanıt
    yok daha yaptırmadım ama torpido tutucularından memnunum, test etmek için fren kökledm ne bez ne de telefon gram yerinden kıpırdamadı, kaçırma derim
  • quote:

yok daha yaptırmadım ama torpido tutucularından memnunum, test etmek için fren kökledm ne bez ne de telefon gram yerinden kıpırdamadı, kaçırma derim
    Diğer ürünleri merak eden arkadaşlar belki işinize yarar bişeyler vardır

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.