Şimdi Ara

BİM,A101,ŞOK gibi zincir market çalışanları risk altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu zincir market çalışanları her türlü insanla karşılaşıyor,kasada para alış verişi esnasında korona virüsü kapabilirler.

• Ben bugün gittim. Maske ve eldivenli olarak çalışıyorlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Ben bugün gittim. Maske ve eldivenli olarak çalışıyorlardı.
    Hangi market? Bir yakınım Şok da çalışıyor maske vermiyorlar diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Hangi market? Bir yakınım Şok da çalışıyor maske vermiyorlar diyor.

Alıntıları Göster
    Şok market. Kendileri almış olabilir. Çalışanlar devamlı temizlik yapıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada BİM çalışanlarının hem ellerinde eldiven hem de yüzlerinde maske var.Lakin A101 çalışanlarında ne eldiven ne de maske var.Açıkçası devletin buna el atması lazım.Bu insanlar hepimizden daha çok toplum içinde kalıyorlar.
  • Arkadas bunun alt kultur ust kulturu yok. BIM de de calisan, Migrosta da calisan ayni derecede riskli. Insan ayrimciligi, sosyo-ekonomik ayrimciligi yapanin virus kadar muhakeme yetenegi yoktur. Virus lan bu! Heryerde olmasi muhtemel hatta bana sorarsan Havaalaninda BIM den daha cok virus potansiyeli var. Git BIM’den alisveris yapan dayiya amcaya sor bakalim en son ne zaman ucaga binmis? Neyse bende buraya yaziyorum ciddiye alip....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani? İşine gelmeyen çalışmaz. Amerika sahte bir virüs yaratıyor, yine muhalifler magdur oluyor. İstemiyorsanız istifa edersiniz, oturun evinizde kimseyle temasınız olmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden bir ideolojiye göre bir şeyin yandaşı veya kaşıtı olmanın bir onuru bir mantığı vardı. Şirketleri sanal ideolojik saçmalıklar üzerinden yandaş veya karşıt diye ayırıp savunma ve yerme mantığı hangi hastalıklı kafanın ürünü? Örneğin Migros ve Carrefour üzerinden nasıl bir ideolojik yakınlık hissedip, BİM,A101,ŞOK üzerinden ideolojik karşıtlık hissedebiliyor insanlar. Kafamı duvarlara vuruyorum ama örneğin BİM ile Migros arasında bir ideolojik yakınlık veya karşıtlık hissedebileceğim bir motivasyon bulamıyorum. Adı üstünde bakkal, market, süpermarket, hipermarket, hepsi bu, bundan ötesi nedir yaaa, inanın anlamakta zorluk çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 20 Mart 2020; 1:36:36 >
  • Bugün migrosa gittim maske eldiven hiçbirşey yok kapatma saatini 20 ye çekmişler normalde 22 de kapanıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.