Şimdi Ara

BİM-A101 -ŞOK marketlerde ucuz kaliteli ürünler. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
133
Favori
125.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peysan Keşan şirketidir. Edirne de sürekli alırım ama başka şehirlerde var mı bilmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti sağolsun adını unuttum.

Şok'da 3.75TL'ye mintax silikonlu cam temizle ürünü ve 4.25TL'ye satılan ikili cam bezi harika ürünler araba camlarının iç kısmı için. Tavsiye ederim.
  • şokun soslu fıstığı çok güzel.ispanya veya portekiz menşeili sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

TORKU'dan başka glikoz kullanmayan ucuz çikolata var mı ki?

Hocam torku da masum değil. Tamam glikoz şurubu yok ama pancar şekeri şurubu var sonra bazı ürünlerinde invert şeker var çok tatlı zararlı ürün. Torku 'nun yaptığı ticari bir reklam. Glikoz şurubu yoktur yazıyor ama başka şeyler koyuyor.

• şu 3 market aldi'nin çeyreği etmez. aldi'deki şu kaju fıstığını birisi mantıklı fiyattan ithal etse eve yığarım

• delonghi kahve makinası icm 2.1 uygun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 7 Temmuz 2017; 10:47:12 >
  • Bim a101 ve şok marketlerden asla kozmetik ürünleri almam. Hepsi sağlığa zararlı, kanserojen ürünler içeriyor. Daha bi tane sağlıklı ürün görmedim. Normal marketler de aynı bu kozmetik işinde. Aynı zamanda temizlik ürünleri de almam. Ya sana zararlı ya da çevreye zararlı maddeler var. Zaten o çevreye zararlı madde dönüp dolaşıp sana geri geliyor.

Benim en çok sevdiğim ürünler a 101'de. Arada sırada dimes veya Doğanay yüzde 100 sıkma portakal suyu geliyor onu alıyorum stok yapıyorum çok güzel o. Bi de yine a101'de melodi 40 gram bütün fındıklı çikolata var. Bütün çikolatalar arasında bence en güzeli o.

Bi ara bimden şahin sucuk alıyordum daha iyisini bulunca bıraktım.

• Market markalı ballardan hangisi daha iyidir

Bim, şok,a101, Migros

• erdi34i E kullanıcısına yanıt
    migros'un balını anavarza bal ürtecisi sözen gıda üretiyor, diğerlerine göre daha mantıklı olabilir
  • fatihgh3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için

• 2n2 2 kullanıcısına yanıt
    maybe4you kullanıcısına yanıt
    @2n2

valla keşke istanbul'da olsa da denesek ama bakıyorum hep bulamıyorum.

@maybe4you

bilmiyordum hocam. bizi iyi yemişler o zaman reklam ile. bu arada melodi çikolata efsanedir yahu ondan iyisi olmaz. çok kaliteli olduğu için de pahalı bi çikolata "melodi" ufacık ama yinede yüksek fiyattı yanlış hatırlamıyorsam.

• comar:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİM den klozet için koku ve ayrıca arabam için dağ esintisi koku aldım. ikisinden de gayet memnunum
    Tavsiye ederim
  • favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten reklamların %90'ı aldatmaca zaten. Ve evet melodi çikolata 40 gram ama 1.5 tl

• erdi34i E kullanıcısına yanıt
    Hasta olduğumda A101 den bal alma gafletine düştüm, 2-3 kez kaşıkladıktan sonra direk çöpe atmıştım.

Bal işlerine gireceksiniz parayı basacaksınız mesela balparmak kavanoz bal 25 tl civarı A101 de aynı gram bal 10 tl arada 2.5 kat fark.

• BİM
    çiğ köftesi, spor yapanlar için namet füme (100 gr da 17 gr protein içeriyor), tam tahıllı dilimli ekmeği, süt mısır ve yer fıstıklı cipsleri, kabuklu yer fıstığı, günlük süt, kazandibi, 15'li yumurtaları bence efsanedir. Evde eksik olmaz.
    Ayrıca bulabilirseniz sürülebilir tulum peyniri var, aynı krem peynir gibi tadı efsanedir. yeşil büyük boy ıslak mendili çok kullanışlı, çekince tek tek geliyor ve kapaklı.

Şok
    tava yoğurt, ayçekirdeği, lavaş, günlük süt, şoka özel kepekli ekmek (pasta gibidir tadı enfes), dilimli tavuk jambon vardı salamlardan çok daha iyi,

A101
    algida dondurmalarda indirim vardı uzun süredir. kendi markaları şekersiz kola, dondurulmuş böreklerin bazıları hep bitmiş olurdu yetişemezdim. Tadını bilmiyorum ama seveni çok. petekli balı iyi gibiydi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 12 Temmuz 2017; 22:47:3 >
  • Chantodowill kullanıcısına yanıt
    Hocam bal konusunda ben çok hassas davranıyorum sadece tema bal alıyorum onu baya sevdim. Araştırın bence. Bi tanıdık falan güvenilir olursa oradan da alınabilir ama benim yok zaten.

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    hangi markette satılıyor. kilosu kaç tl

• Paravan şirketlere mecbur bırakılmak ne kadar iyi hüloğğ

• Hangi markette hangi ürünler iyi ilk mesajda toparlansa güzel olur. Aksi takdirde bunca sayfayı okumak mümkün değil.

İlk mesaj sürekli güncellenerek bir liste oluşturulabilinir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.