Şimdi Ara

BİM-A101 -ŞOK marketlerde ucuz kaliteli ürünler. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
133
Favori
125.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün a101'den beşler markaydı galiba sucuk aldım içinde hiç katkı maddesi yok sanırım ilk defa markette gerçek bir sucuğa rastladım. Almak isteyenler değerlendirsin.
    Fermente diyip de ısıl işlem görmüş sucuklardan çok daha iyidir.
    400 gramı 22 tl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 19 Ağustos 2017; 13:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Arkadaşlar dün a101'den beşler markaydı galiba sucuk aldım içinde hiç katkı maddesi yok sanırım ilk defa markette gerçek bir sucuğa rastladım. Almak isteyenler değerlendirsin.
    Fermente diyip de ısıl işlem görmüş sucuklardan çok daha iyidir.
    400 gramı 22 tl idi.

Yukarida paylastigim broşürde var 16.95₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel indirim varmış şanssızlık bende şehir dışındayım. alışveriş yapıp İstanbul'a götürecek de olmadığım için kısmet değilmiş başka zaman demekten başka çarem kalmıyor.

• pipoti kullanıcısına yanıt
    Mintaxa o kadar para vereceğinize bimden High Genic marka alabilirsiniz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

Mintaxa o kadar para vereceğinize bimden High Genic marka alabilirsiniz hocam.

Evet ben aldıktan sonra BİM ve A101 bu tarz ürünleri ucuza getirmeye başladı, bakalım bittikten sonra artık.
  • Takip.
  • 2ay önce 30 TL aldığım güneş koruyucu krem şimdi 6 TL. Şaka gibi
    Bim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woddy -- 3 Eylül 2017; 21:39:41 >
  • takıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: archman

Bu A101, Bim, Şok gibi marketlerden özellikle elektronik ürün alırken dikkatli olun.

Şok'dan Blitz'in komple set şarj kitini aldım Blitz bildiğim bir marka kaliteli ürün üretiyorlar. Şok N11 ve GG fiyatının yarısına satıyordu. Seti bu yaz tatil dönüşü kullanmak durumunda kaldım ve ilk kullanımda bağladığım cihazın şarj entegresini bozdu ve cihazı garanti dışı bıraktı.

Bu marketler bildiğiniz kaliteli markaları piyasadan çok ucuza satıyorsa o ürüne şüpheyle yaklaşın. Anladığım kadarıyla bilinen marka olsa bile ucuz satabilmek için fason / kalitesiz ürün yaptırıp satıyorlar.

Sen blitzleri karıştırmışsın. Orijinali blitzwolf şoktaki çakması.

• Önce forumda araştırdım A101'de satılan doğruluk lezzineyi.Aldım ve gerçekten çok güzel bir peynir.Hemen bir paket daha aldım.Migrosta satılan doğruluğa göre 10 lira daha ucuza geliyor kilosu.Tavsiye ederim.
  • bimin en kaliteli ürünü pili valla maus için alıyorum diğerleri hemen bitiyor bu uzun sürüyor
  • A101 de olan 1 TL lik çamaşır deterjanları çok güzel Wind marka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kaliteli denilen herkesin kullandığı Blitwolf kabloları aynı şekilde benim telefonumu da bozdu. Telefonun orjinal kablosu dışında kablo kullanmayın. Servisler cihazı açınca direk anlıyorlar.
  • Burada herkes öve öve bitiremedi bende sipariş verdim. Şarj girişini eritti dedim inanmamak için çabalayanlar oldu. Kablo parasından kaçınırken garanti dışı cihazla kalakaldım. Burada övülen şeyleri araştırmadan almam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marblue

Çok kaliteli denilen herkesin kullandığı Blitwolf kabloları aynı şekilde benim telefonumu da bozdu. Telefonun orjinal kablosu dışında kablo kullanmayın. Servisler cihazı açınca direk anlıyorlar.

Bende A101'den GoSmart veri aktarım ve şarj kablosu almıştım 2 adet. İkiside 2,5 ayda bozuldu. Kesik kesik şarj etmeye başladıiyat

Ev resmen kablo çöplüğüne döndü.
  • Aynen öyle hocam
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Hocam o kablolara verdiğin parayı hesaplasan orjinaline yakın olduğunu görürsün. Bende o hataya düştüm pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marblue

Hocam o kablolara verdiğin parayı hesaplasan orjinaline yakın olduğunu görürsün. Bende o hataya düştüm pişman oldum.

Ama sonuçta orjinalide arıza yaptı.

A101'den aldığımın fişi duruyordu. Dün firmaya mail atmıştım. Kargo Ücretsiz göndericem değiştireceklermiş.
  • çoban salatası 1.65 e gayet güzel bence tavsiye ederim
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Arıza yapmaz demedim ki burada orjinal kablo kullanılırsa telefona zarar vermez demek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.