Şimdi Ara

BİM-A101 -ŞOK marketlerde ucuz kaliteli ürünler. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
133
Favori
125.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mz ege tabaklı çiğ köfte: bence fiyatına göre çok iyi (dürüm olan berbat)

b-grill tavuk döner: fiyatına göre eh işte denilecek bir ürün. alırsam önce yıkayıp sosunu süzüyorum, sonra ısıtıyorum ben. bu şekilde kısmen daha az yağlı oluyor. yine de genel olarak tercih edeceğim bir şey değil.

dost süt/yoğurt ürünleri: bence hepsi f/p ürünü.

delites incirli bisküvi: fena değil, hamuru az daha kaliteli olup incir oranı artsa efsane olur.

buono bütün bademli: şu ürün 2 tl olsa kral olur da 2,75'i bana göre çok, neticede bim ürünü.

osmanoğlu tatlı çeşitleri: tatlıyla aram çok yoktur, öyle canım çekmez yani, o yüzden 1 kere aldım, fiyatına göre iyiydi.

centro küp gofret: leş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 13 Haziran 2017; 18:4:51 >
  • Bim deki osmanoğlu tatlıların çoğunu Yaşar pastahaneleri üretiyor

Yaşar pastahaneleri = MADO

lüks karışık çerezinden 20tane felan antep fıstığı çıkıyor Fiyatına göre süper

bide karışık turşusuna bayılıyorum
  • A101 de UNAL peynir var, tam yagli olgunlastirilmis yaziyor, damak lezzetime uydu,

Deneyin bakalim begenecekmisiniz ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında liste de değil. bence önce anket yapılmalı. örneğin şimdi ıslak mendil kimisi bim diyor kimisi A101 kimisi şok. örneğin pil konusunda konsensus var BİM. ya tek tek ürün bazında yada genel ürün gamı bazında anket yapılmalı çünkü herkes her kullandığı ürünü yazmış. VE ensonunda oluşturduğumuz listeyi sayfa başı yaparız. tabi bu arada kaliteyi bozanlar olur . yani konu devam eder... örneğin BİM in sütlü tatlıları güzeldi ama şimdi üretici değişince tadı kaçtı...
  • konuda önerilen ürünlerin %90ı bimden. hani bim bitmişti
  • Şok'ta mach3 razor bir makine artı yedi bıçak 18,50. Blue 3'ten daha rahat, daha ucuz. 20'lik alıma da iki sinema bileti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihatxy1

aslında liste de değil. bence önce anket yapılmalı. örneğin şimdi ıslak mendil kimisi bim diyor kimisi A101 kimisi şok. örneğin pil konusunda konsensus var BİM. ya tek tek ürün bazında yada genel ürün gamı bazında anket yapılmalı çünkü herkes her kullandığı ürünü yazmış. VE ensonunda oluşturduğumuz listeyi sayfa başı yaparız. tabi bu arada kaliteyi bozanlar olur . yani konu devam eder... örneğin BİM in sütlü tatlıları güzeldi ama şimdi üretici değişince tadı kaçtı...

bence de bir anket yapmalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: charm35

bim deki incirli bisküvi baya iyi biskrem in artık üretilmeyini gibi. Buono premium bitter çok iyi kesinlikle içi yumuşak çok iyi çikolata

Kusmuk gibi kokuyor yiyemedim çöpe attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Bimde Kaanlar beyaz peynir on numara peynirimi hep oradan alirim diğer bir kaçı zaten yazılmış

Ankara da bimlerde yok

Ben tokattatayim tokat ta var

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

quote:

bim deki incirli bisküvi baya iyi biskrem in artık üretilmeyini gibi. Buono premium bitter çok iyi kesinlikle içi yumuşak çok iyi çikolata

Kusmuk gibi kokuyor yiyemedim çöpe attım.

Incirli bisküvi iyidir son kullanma tarihine baktinizmi

• a101 deki karlıdağ tereyağı çok güzel
  • Bim'den alınabilirler..

- Tost Ekmeği
    - Ekmekcik tam bugday dilimli ekmek
    - Bakliyatlar iyi
    - Zeytinyağı iyi
    - Dağhan sucuk ( üretici namet )
    - Namet Çatal Kangal
    - Le'cola Light
    - Sinbad Kuruyemisler genelde hepsi iyi (A101 deki çerezya serisi kötü)
    - Dost Süt ve yoğurt
    - Bilibili Yumurta
    - Pastavilla çakması makarna
    - %100 elma suyu (üretici tamek)
    - Binvezir ezine peynir
    - Derya Ton balığı
    - Karabiber
    - Kırmızı pul biber
    - Bulyonlar
    - Yurt barbunya konserve
    - Mısır konserve
    - Tavuk ürünleri Lezita
  • BİM'deki OSMANOĞLU markalı ürünlerden Mado üretimi olanlar çok kaliteli ve kalitesine göre çok ucuz.

a101'de satılan şekerli FINDIK ezmesi fiyatına göre güzeldir.

a101'de satılan GÜN KURUSU gerçekten çok kaliteli ve lezzetli; sindirim sorunlarını gidermek için günde 4 adet yiyiniz.

BİM Buono Bademli ve Nuts çok kaliteli ama çok da ucuz olmayan çikolatalar. Buono markalı ürünler, Lila Starz (çikolata kaplı kuru üzüm) v.b. çikolata ürünleri Detay Gıda yani Kahve Dünyası üretimidir.

BİM'in incirli bisküvisi efsane. Seneler önce Biskrem incirli vardı sonra üretimi durmuştu ondan bile güzel. İçerisinde gerçek incir var.

a101'de PFANNER markalı vitaminli meyve suyu var. Fiyatı pahalı ama 150 yıllık bir avusturya meyvesuyu

a101'de lezita markalı tavuk ürünleri

BİM'de satılan GOLF MARAŞIM marka keçi sütlü sade-çikolatalı-ahududu'lu olanları gerçek dondurma. golf markasından ayrıldı bu marka, artık golf maraşım markanın adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 14 Haziran 2017; 13:56:16 >

• mehmetcank kullanıcısına yanıt
    bildiğin incir kokuyor bozuk olabilir sizin aldığınız
  • quote:

bildiğin incir kokuyor bozuk olabilir sizin aldığınız

İlk geldiği gün almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Benim benim,, elektronikci, anfi ayarı yardımcı , evet ben o yum,, napim bunalıma girdik , mizah yapıyoruz, yoksa zaman geçmiyor abi,, Elektronik ve sessistemleri konusunda her gün kafama göre konu çıkmayınca, boşa sarıyorumm,, Biraz önce sırf hoşlandığım kızı görmek için Şok a gittim, 10 kat merdivan indim, asansör calismayinca , karşı apartmanın asansörü ile çıktım

o zaman sen bana akım korumalı priz önerisinde bulun. şöyle fiyatı düşük kalitesi yüksek güzel bişey

• Bim Şampiyon 250gr kuzu kokoreç 5,95 TL' den stokladım.

Bağımlılık yaptı.

• Bim

Çiğ köfte, gof gof, waffle, bazı mağazalarında sürülebilir tulum peynir var 10 numaradır mutlaka deneyin, günlük süt, 15'li yumurta, lavaş,

Şok

Amigo ay çekirdeği 10 numaradır, amigo yer fıstıklı cips,

A101, haftalık kampanyalı ürünleri iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Bim Şampiyon 250gr kuzu kokoreç 5,95 TL' den stokladım.

Bağımlılık yaptı.

ne kadar sade sevsem de güzel duruyor bekir hocam. kepekli ekmek şok'ta uno üretimi var bu arada, şok'a özel üretilmiştir diyor, o da güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Benim Bim'den aldığım belirli ürünler var onları yazayım.

Tavuk Döner
    Dağhan Sucuk - Kırmızı olan
    4 Lü Pizza
    Közlenmiş Kırmızı Biber
    KÖzlenmiş Patlıcan
    Kornişon Salata turşusu - Turşu çeşitleri farketmiyor gayet güzel.
    Bütün tavuk - kanat

Dağhan Sucuk demişken...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.