Parmagimda metal parca kaldi
Selamın aleyküm arkadaşlar parmagima metal parca fırladı ve icinde kaldı acile gittim tetenoz iğnesi vurundum ve antibiyotik yazıldı parmağım hiç ellenmedi doktor riske giremem dedi ortapediye gideceksin dedi
diğer hastanenin aciline gittim oda az kesti baktı cikaramadi
Bu parmagimda kalan parça hiç cikarilmazsa ne olur vücuttaki bu metal parcalarda paslanma olmuyor mu internetde aradığım bilgiye ulaşamadım
Ev subwoofer'a bu crossver olurmu
Şimdi bende 1+1 şeklinde kule tipi 15senelik set var midbass ve tiz olarak çok iyi ve arkasindada 50watt yazıyor
Bende derin bass veren bı subwoofer istiyordum ikinci el birinden aldım ve diğer kuleye gidenin yerine sesi subwoofera verdim bu subwoofer da zaten 13 cm bı hoporlor kabinli 25x25 gibi birşey her neyse bu bana ses ile bass veriyor ben sadece bass vermesini bekliyordum bu ürün soundbar çıkması onlarda soundbardan subwoofer çıkışı var sanırsam crossver alırsam ise yararmi bana sadece bass verecek ses hiç vermesin alttaki ürün iş gorurmu anlayan varmı
silinebilir
silinebilir
YouTube dada video aradım hiç evde kullanan yok
Evimde iki kule mid var güzel ses ve bass da veriyor 10 yıldır kullanıyorum ama derin bass veren bir subwoofer a ihtiyacım var en ucuz yollu o gözüküyor 1750 TL ye bulunabiliyor sıfırı evde iyi olmaz mı bu bass
Nine West sabah 650 akşama 450 ne iş
Nine West bayan ayakkabılara bakıyorum gerçek deri olanlarından 1 hafta sonra alacağım fiyatları dansöz gibi sabahları 657 akşama 457tl oluyorlar daha önce bu markayı da almadım nedir nasıldır bilen varmı😁❓
İtopya evga 3070-ftw3-ultra-gaming 13000tl
Elimde hali hazırda Xilence xp600 Redwing 600W Gaming Serisi 80 Plus Bronze 135mm Fan PSU var letgoda bulunduğum çevrede 500tl bir fiyatla
Cooler Master RS620-SPM2E3-EU Silent Pro MII 620W 80+ Bronze 135mm Fanlı PSU satıyor.
Benim psumda sorun yok 1050tiye yetiyor ama 3060ti almayı planlıyorum benim psu 12v çıkışı çift kanal her bir kanal 20 amper diğer pusuda 50 amper daha iyi olmazmi ekran kartını beslemek için
Benim psunun çıkış ları:
Buda letgoda bulduğum:
YardimPsu da iki adet pcie çıkışı var 20amper
Merhaba arkadaşlar bilgisayarimda
XILENCE XP600 Redwing 600W Gaming Serisi 80 Plus Bronze 135mm Fan PSU var bu pusuda iki adet pcie çıkışı var her ikiside 20 amper 6pin ve 6+2 pin şeklinde
suan 1050ti ye takılı biri oda 75 watt çekiyor ben 3060ti almak istiyorum oda 200watt ve 8pinli ben şimdi bu 8 pini taksam 20amper mi yoksa 40amper olarak mi iş görür yoksa o iki çıkışı birleştirip mi takmam gerekiyor
daha önceki işlemcim i5 2500k 95watt
GTX 560direct cu2 170watt di şuan 11400f var
Resimlerde Pusu'nun özellikle ri yazıyor birde şu kablo göründü üzere iki çıkışı birleştiriyor böylelikle güçmu artıyor tek çıkışı karta takacagima ikisini birleştirip takmak mantıklı değil mi watt artar diye düşünüyorum bilen yazar sa sevinirim
Patronun ses kaydı asgari ücret den az almak
6 senedir asgari ücretten az alıyorum
ve bodroyu tam alıyorum diye hep imzaladım ses kaydı alsam asgari ücret alamıyorum vs diye patron la konuşurken bunu mahkemeye sunabilirmiyim bazı kişiler ses kaydına bakılmıyor diyor
Instagram 4kot 3tisort 149tl.
Instagram 4kot 3tisort 149tl furyası patladı herkes sponsorluk vermiş instaya yok şeffaf kargo vs
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 519
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 14.006 (Bu ay: 272)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar