EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA GAMING LHR 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Karti| ITOPYA.COM https://www.itopya.com/evga-geforce-rtx-3070-ftw3-ultra-gaming-lhr-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti_u14446< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İtopya evga 3070-ftw3-ultra-gaming 13000tl
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3060'lı full sistemlerin 12'ye gittiği piyasada 2 seviye yüksek karta 13 verilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada sadece ekran kartı lazım 3060ti yada 3070 7-8 bin civarında olması lazım ama nerede ve soğutması iyi olan MSI gaming x gibi
Min 12500tl oldu şuan 15000tl civarında msi
Bu arada dediğin fiyatlarda toplanan pcler giriş seviye kalitedeki deki parçalar kullanılıyor
Anakart ben almışım Asus b560m-a
Hazır pcde h510bilmem ne
Ekran karti ben almadım şuan misal MSI gaming x 3060ti
Hazırda galax 3060ti
Örnek olarak dedim
Yoksa bakıyorum 3060ti 14000bin
Misal Hazır PC var 11400f benim işlemciden ve 3060 ti ekran kartı 21bin TL iyimis diyorum kasa olarak daha hesaplı ya geliyor ama kasa içindekiler benim şuan kullandığım kasa içindekiler den daha düşük seviyede
En kral 3060ti olsa ne yazar? Aynı çip, aynı VRAM. Kasa sirkülasyonu iyi olduğu sürece iş yapar
Forumda 13bine 6900xt satan var 2.el temiz
Onu almak daha mantikli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu mu alayım İCHİLL X4 inno3D mi?
miningciden kfg tam 2. el alın paranız cebinizde kalsın
-
Evga iki gün dayanmadı bu fiyattan bitti stok
sahibinden dolu kart yaw. 14-15 arası sıfır 3080ler kaynıyor.
-
İyi soğutmali olan 65derece diğer marka 75 derecede çalışıyor uzun kullanım da ömrü daha uzun olur soğutması iyi olan
ve kondansatör vs farkida var tek bileşen Nvidia yaptığı gpu ve markanın yaptığı soğutmadan ibaret değilki
Bahsettiğiniz Galax 65-66 dereceyi geçen bi model değil. 3060ti az güç tükettiğinden dolayı sorun yaşatmaz 2 fanlı modellerde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X