Bildirim
BİM ARTIK POŞET VERMİYOR!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hep Migros Jet kullandıgımdan beni ırgalamayan durumdur. -
Zaten ekmek dolabının yanında poşetler yok mu herkes oradan istediği kadar alabiliyor Ne alaka poşet vermiyor lafı -
Bim Emirliğine durumu bildir hocam. -
Ekmeklerin yanında bulunan İnce Küçük Poşetlere iki Ekmek dahi Sığmıyor...BİM KENDİ LOGOSUNU TAŞIYAN BÜYÜK BOY POŞETLERİ ARTIK VERMİYOR...Biz bir seferde en az 6-7 adet Ekmek alıyoruz...BU DURUMDA SUÇ BİZDE Mİ. -
Zaten Bim Yönetimi bu Emirleri vermiş Hocam...Kimi Kime şikayet etcen. -
6_7 tane önce poşete koy sen de. suç veya suçlu aramıyoruz -
1 adet büyük boy Logolu Bim Poşetindeki rahatlık nerde, 5 tane Küçük Boy İnce Poşetteki rahatlık nerde Hocam...HEM ALIŞ VERİŞ YAPACAN VE 1 ADET BÜYÜK BOY POŞETİ SANA ÇOK GÖRECEKLER, BUNUN HİÇBİR HAKLI GEREKÇESİ YOK. -
haklisin . vermeleri lazım. ama sende fazlaca şeffaf poşetlerden alarak gözlerine sok. bir vermezler iki vermezler üçüncüye verirler -
Bilmiyorum hocam Bim Kasiyeri her seferinde Poşet konusunu Yüzümüze vuruyor, Ve başka Tüketicilerde bu duruma oldukça Tepkiliydi. -
Sene olmuş 2018 insanlar halen bimden alışveriş yapıyor.
Şaşırmamak elde değil. -
Kese kağıdı kullan -
Zaten yeniyıldan sonra tamamen yasaklanacak, şimdiden alıştırmaya başlanmış. Yanınızda poşet götürün -
Bim olmasa nasıl Ev Geçindirilir hocam, Dışardaki Fiyatlardan helaberiniz yok, Şaka mı yapıyorsunuz. -
Aynen hocam 1 Kilo Poşet alıp bundan sonra artık Yanımızda götüreceğiz gibi. -
A-101'den ekmek alıyorum ben de. O şeffaflardan 3-5 tane sıkıştırıyorum poşetin kenarına. Sen de öyle yap, masraf çıkar markete. -
Yazık lan günde 7 ekmek nedir. İnsanlar yokluktan ekmeğe abanmaya başlamış. -
Ekmek çok olunca o İnce Şeffaf Küçük Poşetler pek Çözüm olmuyor hocam, Çünkü yırtılmaya çok Müsaitler...BUNUN ARTIK KESİN ÇÖZÜMÜ, KİLOYLA BÜYÜK BOY POŞET ALIP EVDEN LAZIM OLDUKÇA KULLANMAK. -
Günde değil hocam...Her Ekmek alışta 6-7 adet arası Alıp 4-5 gün İhtiyacımızı karşılıyoruz...Yazın buzdolabında saklanan Ekmek bozulmuyor, Kışın dışarda dursada zaten Bozulmuyor...Yani burdaki esas maksat her gün ekmek almaya gitmekten kurtulmak. 😀
Zaten yeniyıldan sonra tamamen yasaklanacak, şimdiden alıştırmaya başlanmış. Yanınızda poşet götürün
|
biz eskiden ekmek almaya pazar çantası götürürdük. poşet falan vermezlerdi.
çevreye duyarlı olmak kirletmemek adına yılbaşından sonra poşet verilmeyecek zaten. bence sende kendini buna hazırla. |
Bim olmasa nasıl Ev Geçindirilir hocam, Dışardaki Fiyatlardan helaberiniz yok, Şaka mı yapıyorsunuz.
|
Sene olmuş 2018 insanlar halen bimden alışveriş yapıyor.
Şaşırmamak elde değil. |
Benzer içerikler
- kuzenimin çocuğu benim neyim olur
- ne var ne yok sorusuna cevap
- gözü kaynak alması ne zaman geçer
- burnum yamuk
- bahar akrostiş
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X