Şimdi Ara

BIM'de 250 TL'ye Bisiklet Alınır mı? (16 Haziranda gelecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar BIM'e 16 Haziranda 26 jant bisiklet gelecek. fiyatı 245 TL Sizce almaya değer mi?

Benim bisiklet epey eskidi ve tamiratı için 100 TL fiyat çektiler. Sizce BİMdeki bisiklet almaya değer mi?

Benim bisikletin konusu şuydu;https://forum.donanimhaber.com/100-tl-tamirat-masrafi-var-deger-mi--126668313

BİMdeki bisikleti inceleyen var mı ve neler düşünüyorsunuz? Ayrıca Migrosta da 300 küsüre 26 jant bisikletler var?

Bu arada çocuk değilim yaşım 27. Bisikleti öyle küçük çaplı ulaşım ve ara sıra sahil turu atmalık kullanıyorum. Ona göre belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPORTACI NECMİ -- 10 Haziran 2017; 15:11:56 >

• Birincisi eğer boyunuz 1.65 den uzun sa 26 jant size ufak . Boyunuza göre 27.5 yada 29 jant kullanmalısınız . İkincisi binmesine binilir ama kadro 1 ay sonra paslanabilir çatlayabilir büyük ihtimal . Vites grupları ve diğer aksam kalitelerinden bahsetmiyorum bile . 250 liralık bisikeltten bişey ummayın fazla . Onun yerine bütcenizi daha arttırıp ikinci el kullanılabilir bir bisiklet almak yada sıfır bir katlanabilir bisiklet almak . Decatlonda 600 700 tl civarında vardı yanılmıyosam . O bisikletlere para verip paranızı çöpe atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RepubLique -- 10 Haziran 2017; 15:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanım amacınıza göre bisiklet gayet uygun. boyunu buraya yazarsan 26 jantın uygun olup olmadığını sana söyleyebilirim. ara sıra ulaşım tur yapmak için gayet uygun bisiklet fiyatıda çok iyi. bence bu fırsatı kaçırma derim. 2.el yada bisikleti tamir eedicem diye uğraşacağına bu bisikleti al hem kafan rahat etsin hem daha rahat yolculuk yaparsın.!
  • boyun 173 bu arada bendeki bisikletin jantı 26 mı 27 mi bilmiyorum? Ortadan beri ölçmeye çalıştımda pek beceremedim. Yani bunu nasıl anlıcam bilmiyorum...
  • Bütçe artırma imkanın varsa 600-700'e ikinci el şehir bisiklerine bakabilirsiniz, market bisikletleri uzun ömürlü olmaz ve sizi bisikletten soğutur.
  • Alınabilir ya tur atmalık falan başlangıç için iyi olabilir.Ayrıca yoracağını düşünüyorum ve ömrü kısa olur...
  • Daha fazla para çıkarma durumunuz olmaz ise bence zaten alınabilir. O paraya iyi bisiklet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben o tür bisikletlere kebapçı bisikletleri diyorum.Kısa mesafelerde ucuz olsun işimi görsün şeklindedir.Eğer günlük çok fazla km yapmayacaksanız işinizi görür.Markete falan gitmek için ideal 250-300 tl lik bir bisiklet.Ama yok bulunduğum şehirde turlara katılmak istiyorum günlük 20+ km yapıcam diyorsanız.Sadece bisiklete 650-700 lira gibi bir bütçe ayırmanız gerekli
  • Eger cok sert kullanmiyosan bisikleti alabilirsin diger turlu fren kolu vites kolu elinde kalabilir. Nazik olman lazim

• sadece bu yaz götürsün zorlamadan kullanırım diyorsan al, ama bir sezonluk bisiklet.
    tavsiyem 400 civarına ikinci el güzel bir bisiklet alman. 2. elde de salcano ve krondan uzak durmanı tavsiye ederim.
  • Paranı sokağa atmak gibi birşey bence bu 250 liralık bisikletten hayır gelmez ama imkanım yok dersen birşey diyemem bari o zaman salcano ya da bianchi Speed modellerinden 2.el birşey bak onlar daha iyi en azından alacağın bisiklete göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.