Şimdi Ara

Bim'de Çalışıyorum Soruları Alayım (2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elidor harici 2 bilinmedik marka var.lahmacun hiç satılmıyor zaten tahta gibi bişe ısıtsanda aynıdır yanı.fiyatı 5-10 arası bıseydı hatırlmaıyorum...wax jöle vs de yok
  • Kırmızı Kırlangıç K kullanıcısına yanıt
    full time çalışma saatleri,

8.30da mağazaya gidersin 8.45 baslangıc yazılır ve 9 da magaz acılır.

aylık 195 saati doldurmana göre ya 2.45 'te cıkarsın yada 4.45 te ama saatler degısır sureklı

veya 12.45 te gıdersın aksam 9.30 da kapanır.tabı 10.30u bulur cıkman.kasa sayımı vs...

Yalnız rahat yanı sıkıntı yok zaman gecer bımde..
  • yok yav kızlar kaldıramaz depo falan.
  • imparator96 İ kullanıcısına yanıt
    transfer tabikide ihtiyaca göre olabılır ama bıyerde basladıysan ya statun yukselır oyle atanırsın yada gecıcı olarak gıder donersın yanı dıger turlu cok olan bı olay degıl
  • müşteri olmayıp boş durduğunuzda ne yapıyorsunuz telefonla ilgilenme serbest mi
  • Aktüel broşürleri bıze pazartesı gelır yayınlarım burada,gomlek babalar gunu ıcın geldı ama gercekten low quality,ayakkabıda yesıl renklı degısık bıse geldı.yenılerı gelırmı bılemıyorum
  • Trident Of Poseidon kullanıcısına yanıt
    Gelen malların yerlestırılmesı yapıldıysa ve magaza duzenlıyse musterıde yoksa,gercekten kımse sızı bos durmayın dıye zorlamaz.zaten bos kaldıgınızda sıkılıyosunuz,zaman gecırmek ıcın magazayı turlar raflarla ılgılenırsınız veya molaya gıdıp cay felan yapar ıcersınız.
  • Bimde çalışmak için askerlik yapmak mecburimi. Bikere sorduğumda askerlik yapmanın zorunlu olduğunu solemisleridi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimde çalışmak on numara ya kafana göre takılıyorsun bir kasada oluyorsun bir malları diziyorsun
  • serhat_1379 kullanıcısına yanıt
    hayır değil,part time çalışabilirsin
  • İnternetten iş başvurusu yapabiliyor muyuz ?
  • okulun son haftası aysti almak için yakındaki bime gittim, paletleri taşıdığınız kaldıraçlı bişey var onu merak ettim uğraştım biraz. görevli geldi "noldu? çok mu merak ettin?" dedi. benim kafa attı tabi, aystinin açma halkasıyla kaşını patlattım bunun. kasiyer hemen yanına kasada birilerine kakalamak için beklettiği son kullanma tarihinin dolmasına az kalmış ürünleri alarak bana fırlattı bende arka depodan kaçmak için personel harici girilmez yazan yere girdim, şube müdürü beni görünce zornoyu kapattı hemen, paçayı kurtardım tabi
  • parelel calisanlar tasviye ediliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: jose55

Yere düşen bim poşetleri ne ola

Genelde yere düşüyo zaten,Yerden alıp açarak müşteriye veriyoruz.

Cumadan ne zaman dönüyorsunuz ?

saat 1 gibi

maaş ne kadar ?
    Full çalışan Net 1.100 + primlerle 1400 ü bulur.

KANITLA

Hoşgeldiniz :D

Cuma saat birden sonra biliyorsun degil mi su an

• dh bitmiş asıl soruyu sormamışlar bim girişinde neden 2 kapı var
  • bim içlerinde en zoru bence müşteri yoğunmuğu bakımında hele bizim burda pazar kurulduğu gün bimde ana baba günü oluyor ve burda bim de çok var her mahallenin muhtarı gibi bimi var
  • Powerade'leri niye kaldırdınız yaa!!!
    Sırf benim aldığım Powerade'ler ile bir şube daha açardınız...
    Cidden hocam geçici mi kalıcı mı kaldırıldı?
  • Bim in girişinde neden 2 tane kapı var?

• Oreo gelicek gelicek dediler bizim oradaki 3 tane bim var hepsine gittim yoktu hicbirindede..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jose55

Cumadan ne zaman dönüyorsunuz ?

saat 1 gibi

Cuma vakti zaten 13:00 nasıl oluyor o iş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.