Şimdi Ara

Bim'de Dardanel Ton Balığı 3×140 120 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bim de fiyatlar bölgeden bölgeye değişiyor galiba. Ünyede önceki gün Bim den 3x140gramını 84 liraya mı, 86 liraya mı ne aldım.

• İndirim bitmiş galiba? 2 mağaza gezdim, bugün ürün yoktu hiç. Çekmişler satıştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Nisan 2025; 19:4:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 lirayı ye daha sağlıklı

• konservelerdeki civa olayı doğru mu yoksa? neden bu fiyatlradan satılıyor? üstelik 3 harfli marketlerde bu fiyatlarda bulan çoğu kişi stok yapacak derecede çok satın aldığı biliniyor.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    119 lira olarak duruyor bizim burada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • conqierors kullanıcısına yanıt

Hocam her gün 10kilo ( süzme ağırlık) yemedikce bir şey olmaz. Bakma sen her başlığı böyle civa vs diye kirletenlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Yine iyi fiyat hocam, bazı yerel marketlerde iki tanesi 140-150 banında gördüm geçen. 80 lira iken az sayıda aldığım için pişmanım. 1 tane açtım, gayet güzeldi. Umarım tekrar indirime girer. Çoğunu satıştan çekmişler stok bile bitmeden bazı mağazalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Nisan 2025; 19:55:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel 80 küsür liraya satılıyor yeni aldım. Genelde ton balığı tüketmem ama fiyat uygun gelince ayda yılda bir yiyelim diye aldım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.