Bim de fiyatlar bölgeden bölgeye değişiyor galiba. Ünyede önceki gün Bim den 3x140gramını 84 liraya mı, 86 liraya mı ne aldım. |
Bildirim
Bim de fiyatlar bölgeden bölgeye değişiyor galiba. Ünyede önceki gün Bim den 3x140gramını 84 liraya mı, 86 liraya mı ne aldım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Nisan 2025; 19:4:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
80 lirayı ye daha sağlıklı |
konservelerdeki civa olayı doğru mu yoksa? neden bu fiyatlradan satılıyor? üstelik 3 harfli marketlerde bu fiyatlarda bulan çoğu kişi stok yapacak derecede çok satın aldığı biliniyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam her gün 10kilo ( süzme ağırlık) yemedikce bir şey olmaz. Bakma sen her başlığı böyle civa vs diye kirletenlere. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Nisan 2025; 19:55:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel 80 küsür liraya satılıyor yeni aldım. Genelde ton balığı tüketmem ama fiyat uygun gelince ayda yılda bir yiyelim diye aldım. |