Şimdi Ara

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
46.868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Serkanertekin 'e inat bugün bende aldım bu derimonttan . Hakim yaka olandan, gayet şık ve deriside kaliteli.

Serkan senin dediğin gibi her parçada farklılık yok, ve renk uyuşmazlığıda yok. Bu paraya bu mont TR şartlarına göre maliyetine sayılır.

Tavsiyem sende birtane al, malı kötülemeye çalışma...

Düzeltme=imla vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 29 Ekim 2009; 12:48:10 >
  • biraz yaşlı işi gibi geldi bana 38+ gibi.
    20 li yaşlarda olup da bu ürünü alan arkadaşlar giyip bir foto koyabilir mi?
  • sn pıncır ben malı asla kötülemiyorum sadece siz nasıl begeniyorsanız ben begenmiyorum senin begenerek giydigin montu yazmak hakkınsa benimde begenmeden yazmak hakkım degilmi yani.. aldıysan madem bizede allah iyi günlerde kullanman dilegiyle demek düşer..iyi günlerde kullan arkadasım ama forumu iyi okumamıssın okusan sadece ben deri monta iyi degil demedim birçok arkadas dedi ama benim ki seni rahatsız etmiş..onu anlamadım o da ayrı bir olay fakat dedigim gibi forumu bir daha iyi birşekilde oku ondan sonra karar ver alan bir kaç arkadaş iade etti parça renkleri farklı diye.. ama beni okuyup bana cevap yazdıgın için teşekkürü borç bilirim.. saygılar..
  • sn ahmetbixie bize aldıgınız montla ile bir fotunuzu çekip yollarmısınız buraya koyarsanız iyi olur.. seviniriz arkadaşlarında istekleri o yönde.. teşekkürler..
  • forumda kendi resmimi koymam böyle bişiye gerek yok isteyen varsa kendisini koysun

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

sn ahmetbixie bize aldıgınız montla ile bir fotunuzu çekip yollarmısınız buraya koyarsanız iyi olur.. seviniriz arkadaşlarında istekleri o yönde.. teşekkürler..
  • o monttan almış olsam kesin koyardım kendi resmimi bim tabelasının yanında çektirirdim..
  • quote:

sadece ben deri monta iyi degil demedim birçok arkadas dedi ama benim ki seni rahatsız etmiş..onu anlamadım

Maaşallah konuda her iki mesajdan biri size ait olduğu için konuyu sahiplenmeniz vesilesi ile size cevap vermiş arkadaş Hani mümkün olsa bu konuyu alıp eve götürün, pek bi sahiplendiniz diyeceğim
    Pıncır'ın size cevap vermesi değilde, anlaşılmayacak bir durum var ise madem beğenmediniz neden bimde pantolon, bimde yelek, bimde mont konularına kafayı bu kadar taktınız bu anlaşılamıyor

• ben aldım bence çok güzel modeli bende hayatta alınmaz diyordum bimden mont ama gerçekten yakasız olan spor kesim ve kısa. deriden anlayan insanlara sorduğumda güzelmiş diyorlar ve fiyaatına mükemmel diyorlar
  • sn radicaldeath ben ve bir çok arkadaş taktı bu konuya tek benim mesajım yok burda iyice forumu okursanız daha iyi aydınlanırsınız teşekkürler
  • kim koyuyo anlamadım

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

forumda kendi resmimi koymam böyle bişiye gerek yok isteyen varsa kendisini koysun

quote:

sn ahmetbixie bize aldıgınız montla ile bir fotunuzu çekip yollarmısınız buraya koyarsanız iyi olur.. seviniriz arkadaşlarında istekleri o yönde.. teşekkürler..

• ***HAKİKİ MARMARİS ÇAM BALI ***

TAMAMEN ORGANİK

KATKISIZ

%100 DOĞAL

HARİKA TAT

DOĞA MUCİZESİ

FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEZ

-BİR DENEYİN VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ-

DOĞAL TEMİZ MEŞHUR MUĞLA ÇAM BALIDIR.FİYATIN UCUZLUĞU SİZİ YANILTMASIN.KENDİ ÜRETİMİMİZDİR.DİREK BİRİNCİ ELDEN GÖNDERİLECEKTİR. .DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYENLER MESAJ ATABİLİRLER.
    delikanli48@hotmail.com
    msn den de konusabiliriz.(ekleyin)

TADINA BAKMADAN KARAR VERMEYİNN..

***ÇAM BALININ FAYDALARI**

Çam ağaçlarında yaşayan bir kısım canlıların, yani basra`nın (örneğin çam pamuklu koşnili) salgıladıkları bal şebnemi (bal çiçeği= basura) denen tatlı maddeler, balarıları tarafından toplanarak değişikliğe uğratılır. Çam balının oluşumu iki aşamada gerçekleşir:

1. Aşama -Önce, basra denilen canlı, onbinlercesi biraraya gelerek topraktan ağacın gövdesine tırmanır ve orada yaşamaya başlar. Bu sırada ağaçların cephelerinde beyaz pamuk benzeri tomarlar meydana getirirler. Bu, insan gözüyle kolayca görünür. Yaz aylarına, Ağustos` a doğru basra canlısı çam ağacının özünden elde ettiği ettiği beyaz ve renksiz bir salgı oluşturur. Bu salgı ağacın gövdesinde ince bir ip gibi sallanır.

2. Aşama: Kovana bal taşıyacak arılar çam ormanlarında dolaşır ve yukarıda bahsedilen, çam ağaçlarının gövdesindeki çam özlü salgıyı alırlar. Arılar, bünyesindeki salgılarla bu ham haldeki çam balını işleyip kovana taşır. Peteklerdeki gözlere işçi arılar tarafından yerleştirilir. Dünyadaki çam balı üretimin %90`ı Türkiye`de yapılmaktadır. Kalitesi, aroması ve içerdiği zengin besin maddeleriyle Türk Çam Balına yurt dışından büyük bir talep vardır.Çam balının en önemli özelliği kıvamı bozulmadan veya donmadan yıllarca saklanabilmesidir. Bu nedenle pazarlaması da kolaydır. Rengi çiçek ballarının ekseriyetinden daha koyudur. Besin değeri biraz daha düşük olmakla birlikte, özellikle boğaz rahatsızlıklarına çok iyi gelir. Çam balı, kristalizasyona dayanıklılığı ve önleyici özelliği ile, tıpta ve gıda sektöründe çeşitli ürünlerde (örneğin dondurmalarda) bir doğal katkı maddesi olarak geniş bir kullanım alanına, ve önemli ihracat potansiyeline sahip bir üründür. Ülkemizin akciğeri sayılan zengin orman bölgelerinin doğal ürünüdür.

Çam balı diğer balların aksine çiçeklerden toplanan nektarlardan değil, arıların çam ağaçları üzerinde oluşan reçineleri işleyerek elde ettikleri salgı balı türüdür.

Öncelikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde üretilir. İlkbahar - sonbahar aralıklarında işlenir. Koyu bulanık kahverengi renkte, keskin bir tadı ve çam ağacına özgü rayihası vardır.
    Çam balının solunum yollarına, sindirim sistemine olan olumlu etki ve faydaları tıpta kabul görmüştür. Her sabah bir bardak ılık su ile karıştırılarak aç karnına içildiğinde, kilo verdirme özelliğine sahiptir.

• konu deri monttan çam balına gelmiş helal olsun size
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.