Şimdi Ara

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
46.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese hayırlı olsun. ancak unutmayın arkadaşlar, bunlar hatemoğlu'nun Bim'e özel olarak yaptırdığı montlardan. alırken ona göre düşünerek alın. "300"tllik montu 100 tl'ye almıyorsunuz. 100 tl'lik montu 100 tl'ye alıyorsunuz..
  • evet ariaeven haklısın benim anlatmak istedigimi sagolasın 1 cümlede anlattın teşekkürler.bu arada spacelord isimli arkadasın yazısınıda okudun sanırım bixie ahmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

herkese hayırlı olsun. ancak unutmayın arkadaşlar, bunlar hatemoğlu'nun Bim'e özel olarak yaptırdığı montlardan. alırken ona göre düşünerek alın. "300"tllik montu 100 tl'ye almıyorsunuz. 100 tl'lik montu 100 tl'ye alıyorsunuz..

Sizde şunu unutmayın. Evet elbetteki mağazasında satılan modeller gibi olmayacaktır.
    Ama firmalar ürünlerine etiketini basıyorsa, marka imajı için dikkat etmek zorundadırlar.
    Eğer hatemoğlu , bunu BIM için fason üretseydi , ürüne HATEMOĞLU etiketini basmazdı.
    Sadece bir kartta "BIM için Hatemoğlu tarafından üretilmiştir" ibaresi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

herkese hayırlı olsun. ancak unutmayın arkadaşlar, bunlar hatemoğlu'nun Bim'e özel olarak yaptırdığı montlardan. alırken ona göre düşünerek alın. "300"tllik montu 100 tl'ye almıyorsunuz. 100 tl'lik montu 100 tl'ye alıyorsunuz..

Sizde şunu unutmayın. Evet elbetteki mağazasında satılan modeller gibi olmayacaktır.
    Ama firmalar ürünlerine etiketini basıyorsa, marka imajı için dikkat etmek zorundadırlar.
    Eğer hatemoğlu , bunu BIM için fason üretseydi , ürüne HATEMOĞLU etiketini basmazdı.
    Sadece bir kartta "BIM için Hatemoğlu tarafından üretilmiştir" ibaresi olurdu

Bence yanılıyorsunuz. Tabiki ürüne hatemoğlu etiketini basabilir, bu onların tercihi, yaptığı anlaşmalarla ilgili bişeydir.
    Hatemoğlu bu şekilde kendi markasını da tanıtıyor. Çünkü deri ceketin üzerinde BIM yazmıyor, hatemoğlu yazıyor.
    Marka imajına dikkat de ediyor, sonuçta dışarıda o ürünün BIM'den alındığı belli değil ki, üzerinde BIM de yazmıyor. O zaman neden imajına zarar gelsin?

• yahu 100liraya deri mont alıyor millet, ben de aldım, evde denedim orada uğraşmadım bile nasılsa geri iade hakkı olduğu için,
    evde denedim ve de hoşuma gitti, evdekilerde beğendi, öyle sağında solunda da bir yamukluk yok, isterse fason olsun, ben beğendim,
    ne kadar ekmek o kadar köfte..

6 yıl önce anneme Ankaradaki ASRIN isimli deri mağazasından deri mont almıştım 400TL küsüre, o yüzden 100TL bana şaka gibi geldi
  • Montları bende gördüm. Hoşumada gitti, ama almadım. Malum önümüz Bayram. Harcamalara dikkat etmek lazım. Kalitesini bilmem ama bu fiyata gerçekten çok iyi. Eleştiren arkadaşları hala anlamış değilim. Beğenen alır, beğenmeyen almaz. Piyasada bu fiyata varsa paylaşında bizlerde yararlanalım, taktir edelim. Yoksa bazı arkadaşlar Anti Bimci mi Anlayan anladı
  • quote:

quote:

Bence yanılıyorsunuz. Tabiki ürüne hatemoğlu etiketini basabilir, bu onların tercihi, yaptığı anlaşmalarla ilgili bişeydir.
    Hatemoğlu bu şekilde kendi markasını da tanıtıyor. Çünkü deri ceketin üzerinde BIM yazmıyor, hatemoğlu yazıyor.
    Marka imajına dikkat de ediyor, sonuçta dışarıda o ürünün BIM'den alındığı belli değil ki, üzerinde BIM de yazmıyor. O zaman neden imajına zarar gelsin?

Benim takıldığım nokta koyu ile belirttiğim alan. Çünkü bu cümlenizden benim yukarda karşıt olarak yazdığım anlam çıkıyor.
    Hatemoğlu ürüne kendi markasını bastıysa , bu mevcut ürünün kalite açısından Hatemoğlunda satılanlardan çok farklı olmadığını
    gösterir. Yani eğer ürettiği mala güvenmeseydi kendi markasını ön plana çıkarmazdı. Buda şu demek 300tl'ye satılan bir mal
    olmasada 100tl'ye satılacak bir ürün hiç değil. Fiyatın düşük olmasının en büyük etmeni , BIM'im üreticiler ile yaptığı büyük
    alım anlaşmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser_Tar -- 26 Ekim 2009; 12:28:09 >

• eleştirenleri anlamak imkansız. bu fiyata suni deri alınır o zaman da eleştirirmiydiniz. ben deriden anlamam bim i de sevmem. ama gittim aldım. 150den aşağı hiçbir yerde bulamadım. deri kalitesiz demekle olmuyor. işin içinde birisiysen şurada şu fiyata ucuz deri var ama kalitesiz dersin anlarız. yok değilsen de 100tl ise kötüdür demek anlamsız. zaten 100 liralık deriymiş. 1 liralık kumaş bile olsa üzerine marka basınca fiyat artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

sayın gecekuşu 35 dogru sizde haklısınız hazır giyim tekstil sektöründe çalışıyorum size nasıl anlatıyımki.. yaka manşetleri ile dikişler ççogunda diyorum birbirine uymuyor... ceket kaç parcadan dikilmiş bir bakın..renklerin bir cogunda hepsinde demiyorum...birbirine uymuyor..bir tane oradan monta bakmayında ikisinide yanyana serin öyle bakın derin bir tanesine bakarsanız gördügünüzü alırsınız 2 tane olunca incelemeye karşılastırmaya baslarsınız... nicknick isimli forum üyesininde yazdıklarını okursanız anlarsınız ayrıca 100 tl iyi fiyat gerçekte deri onada katılıyorum ama derinin 40 çeşidi var derim.. hayvanın sırt kısmı gıdık kısmı döş kısmı vs... gibi.. bunlar hayvanın yanlıs anlasılmasın hayvan hakları tarafından ... bunlar hayvanın degersiz diye kaba tabiriyle öyle kısımlarından 100 tlye alın ama en azından deri ceketim olmadı demezsiniz..görüceksiniziki herkes alsın seneyede aynı mont cıkıcak bu mont 4 senedir düzenli çıkıyor bu modeller yakında herkes üniforma gibi giyiccek...:=) bir gün herkes fenerbahceli olucak gibi :=) nediyim inanın şimdi bim karşımda peynir almaya gittim gene baktım fermuarları bile soguk havada elleri yırtıcak cinsten...sert sert böyle..araba koltuk derileri gibi...kızıcaklar bana alanlar ama siz nasıl alıp begendiyseniz benimde begenmeme hakkım var sanırım... saygılar..

Sn. serkanertakin verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim.. Benim düşüncem; bu söylediğinizin özelliklerin çoğu (cekedin kaç parçadan dikildiği veya hayvanın neresinden yapıldığı) ince detaylar ve ben dahil birçok arkadaşın anlayamacağı ve açıkçası çokta kafaya takmayacağı şeyler. Gözle görülür bir şekil bozukluğu, uyumsuzlukta yoksa tabii. Tamam bunlar derinin fiyatını düşürebilir ama bizde zaten en iyisini aldık, bundan iyi deri olmaz, şu markadan bile daha iyi demiyoruz ki! F/P olarak iyi bir mal aldığımız kanısındayız. Yanlış anlaşılmasın, BİM benim babamın malı değil. BİM ne satarsa en iyisini satar gibi laf edecekte değilim. Fakat bazı arkadaşlar teknik bilgisi olmadığı halde ahkam kesiyor ona kızıyorum. Örneğin bir arkadaşla cuma günü aramızda şu diyalog geçti:
    - Bimden 100TL'ye deri mont aldım. %100 deriymiş. Bana uygun geldi.
    - 100 TL'ye %100 deri olmaz abi.
    - Bilmem ki birde sen bak istersen! (Montu şöyle eliyle bir yokladı.)
    - Hımm. Evet imitasyon bu. Gerçek değil yani..
    Adamın bu lafı üzerine içime kurt düştü, forumda bir sorayım bakayım dedim.. Yahu anlamıyorsan niye konuşuyorsun kardeşim. Bakın sizde şimdi gerçek deri diyorsunuz. Kimiside çıkıp bilmem ne marka daha iyi diyor... Neye, kime göre daha iyi peki? Deriden anlayıpta mı böyle konuşup karşılaştırabiliyorsunuz. Yoook ama arada şu kadarcık fark verirsin bilmem ne markalı olur! İyide herkesi neden kendin gibi marka gösterme meraklısı zannediyorsun birader.. Aynı malsa neden o marka yakasında olacak diye o azıcıkta olsa farkı vereyim.. Ha şu deri şu bakımdan daha iyi, aradaki şu kadarcık farka değer dersin onu anlarız ama öyle teknik bilgi nerde... Laf ola beri gele..

Neyse çok uzattım kusura bakmayın.. Montumu üzerime yakıştırdım ve deri olduğunuda öğrenmem içimi rahatlattı. Gerisi teferruat. Alan arkadaşlar güle güle kullansın. İyi günler...

• bu monttan kalmış mıdır beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski

bu monttan kalmış mıdır beyler ?

adamlarda mağaza çok ben dün akşam 2-3 tanesine uğradım 1 tanesinde bitmişti. diğer 2 tanesinde 3-5 tane vardı.

valla ben aldım kim ne söylerse söylesin 99 TL'ye bu mont çok iyi.

eleştirmek için bu fiyata daha iyisini gösterinde almayı düşünenlere fikir verin

hatemoğlunun montu bim için özel üretmesi malı kötülemek için sebepmidirki.
    bim kimden alırsa alsın montu firma mecbur bim için özel üretim yapmak zorunda adamlarda 2550 mağaza var.
    hangi firma 2550 magazası olan yerde ürün satacakta deposundan çıkartıp stok fazlası olarak koyacakki.
  • sayın gecekuşu35
    aldığınız montu iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...cümlelerime başlarken içiniz rahat olsun gerçek deri aldıgınız ceket o konuda rahat olun ne diim alan razı veren razı :=)... ama orada bizim için anti bim ci filan denmiş.. kendi payıma düşen şu dur ki.. asla bim sempatizanıyım nede anti bimciyim.. sadece günümüz koşullarında insanların zarzor evine beş kuruş getirmeye çalıştıgı bugunlerde biraz bildigim kadarıyla.. yardımcı olmak halkımıza arkadaşlara en iyisini sunabilmek en iyisini seçtirmek... tir.. yoksa amacm sadece yardımcı olmaktır... saygılarımla....
    not:şimdi işin komik kısman gelirsek... yeni deri magazamız açılmıştır adres....... :=) dermişim yok oyle birşey.. yalnız bizim için antibimci yazanlara bir haberim var haftaya bime çok güzel lambertz marka dünyaca ünlü güzel çikolatalar geliyor.. tavsiye ederim yemiştim de :=)

• Adres:
    Ebubekir Cad. No: 289 Samandıra 34887 İstanbul/Türkiye

Telefon:
    0216 - 564 03 03

kalıp kalınmadığı hangi bölgede ne kadar olduğu ögreniebilir..
  • ürünlere bende baktım gayet güzel, altı üstü mont işte derimoda gidip 500 liraya mont almaktansa bu gayet güzel hem fiyatı bim yüklü alım yaptığı için böyledir bence, bu malı çarşıdaki bi mağaza satacak olsa 250 den aşağı satamaz, çünkü alamazki o fiyata. hatta bir seferinde bimde saç kurutma, su ısıtıcı falan gelmişti açılış için geçmiş zaman yalan olmasın saç kurutma 12 lira su ısıtıcı 15 liramıydı neydi, bi baktım spot ürünler satan bi mağazacı ne versa yüklenmiş alıyor sordum tabiki ne dese "abi biz bu fiyata alamıyoruz ki oldu" tabi sonra mağazasında 2 katına sattı.

lafın özüne gelirsek bim ile ilgili kim ne derse desin kardeşim ben bir çok ürünü hatta olan herşeyi bimden alıyorum adamlarda bi standart var türkiyenin neresindeki bim e gidersen git kendinizi memleketinizde gibi hissediyorsunuz kazıklanma ihtimali yok (bu sene antalyada plajda küçük su 1 tl dondurma 5 tl iken suyu 25 krş. kolayı 50 kuruşa içtim), malı beğenmezsen sorgusuz sualsiz geri alırlar, çalışanlar kibar güleryüzlü dür. (bunun sebebi bir çok firma 250 liraya adam çalıştırıp sigorta yatırmazken bim çalışanlarına en aşağı mesai falan 750 lira para verir sigortalarını eksiksiz yatırır dolayısı ile bu çalışanlarına yansır), cuma saatinde kapalıdır, sigara, içki satmazlar, fiyatlara zaten girmiyorum birçok üründe piyasanın altındadır.

lafı çok uzattım son söz iyiki varsın bim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 26 Ekim 2009; 18:34:23 >

• sizlere bir adres vericem arkadaşlar herkes farklı illerden toplanıyor burada o açıdan yardımcı olabilirsem.. http://www.derigiyimciler.com/ buraya bir bakarsanız...http://www.nevaria.com/detay.asp?ID=11816505 (bu adreste 46 tl alın size.. süet ..Taksim İstiklal cad. Aznavur Pasajı alt kat.......... burayada bir bakında derim..zemin katında ikinci el deri ceket(çok temiz ceketler var emin olun) satan bir kaç dükkan var. fiyat aralığı olarakta 50 ytl den 150 ytl ye kadar oldukça ucuz fiyata çok iyi ceketler bulabilirsiniz....
    saygılarımla...

• quote:

sayın gecekuşu35
    aldığınız montu iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...cümlelerime başlarken içiniz rahat olsun gerçek deri aldıgınız ceket o konuda rahat olun ne diim alan razı veren razı :=)... ama orada bizim için anti bim ci filan denmiş.. kendi payıma düşen şu dur ki.. asla bim sempatizanıyım nede anti bimciyim.. sadece günümüz koşullarında insanların zarzor evine beş kuruş getirmeye çalıştıgı bugunlerde biraz bildigim kadarıyla.. yardımcı olmak halkımıza arkadaşlara en iyisini sunabilmek en iyisini seçtirmek... tir.. yoksa amacm sadece yardımcı olmaktır... saygılarımla....
    not:şimdi işin komik kısman gelirsek... yeni deri magazamız açılmıştır adres....... :=) dermişim yok oyle birşey.. yalnız bizim için antibimci yazanlara bir haberim var haftaya bime çok güzel lambertz marka dünyaca ünlü güzel çikolatalar geliyor.. tavsiye ederim yemiştim de :=)

Anti Bim kavramını çoğu forum üyesi anladıSen neden üzerine alındın ki, ilgili yazımı iyice okusaydın benimde hesap yapıp ürünü almadığım görülüyor. Bana göre gerçekten almaya değer ve parasını hak eden ürün. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Çikolata ya gelince bi bakarız

• sn abormen.. yanlış anlamayın ama plajda anatalyadasınız dikkatinizi çekerim antal gibi bir turistik yerde plajda hemde küçük su 1 tl normal fiyat efendim.. özel küçük bir işletme ile bim i nasıl kıyaslarsınız... hem kendiniz yazmısssınız bim 2500 magaza var ona göre adet alımı vardır... plajdaki adamda suyu 500 e satmak ister ama aldıgı adet kirası vs. bellidir..bunlar hep bir ürünün fiyatını etkileyen faktörlerdir..birşey diyim bu yaz bim magazası can simidi sattı tanesi 10.90 tl ye bende 6 tl di bazı şeylerde pahalı yani.. ama haftaya dedigim gibi çukulataları kaçırmayın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

quote:

sayın gecekuşu35

Anti Bim kavramını çoğu forum üyesi anladıSen neden üzerine alındın ki, ilgili yazımı iyice okusaydın benimde hesap yapıp ürünü almadığım görülüyor. Bana göre gerçekten almaya değer ve parasını hak eden ürün. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Çikolata ya gelince bi bakarız

sn a.arslan dikkat edersinizki. ben size siz diye hitap ediyorum siz sen.. hayırlı olsun.. alınma degil kendimi açıklama zorunda hissettim. saygılarımla..

• ne kadar uzadı dimi konu biri sigara satılmıyor diyor biri namaz saati kapalı diyor hay allah.. işte böyle etkileniyor bizim insanlarımız..
  • millet bir ara bize 6katlı bez dolap içine koyulan bir raf gelmişti pantolon gomlek falan alacak sekilde 5tl lik guzel bir urundu... acaba ondan alana varmı nerde tekrar aynısını bulabilirmiyiz yahu gereklide acil olarak..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.