Şimdi Ara

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
46.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kendime aldım sonra bi baktım abimle babamda almış :) harbiden çok beğendim kilolu olmama rağmen çok güzel durdu annem bile şaşırdı bu işe.xxL aldım 2 adette L aldık.süper bence.yelekte aldım sıcacık tutuyor.bir de 12 tl ye html diye bluzlar vardı böyle süeter gibi o da hatemoğluymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barış

ben kendime aldım sonra bi baktım abimle babamda almış :) harbiden çok beğendim kilolu olmama rağmen çok güzel durdu annem bile şaşırdı bu işe.xxL aldım 2 adette L aldık.süper bence.yelekte aldım sıcacık tutuyor.bir de 12 tl ye html diye bluzlar vardı böyle süeter gibi o da hatemoğluymuş.

hayırlı olsun hocam. ne diyim;paranın gözü kör olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

zati 2 model var yakalı ve yakasız model
    yakasız olan siyah renk
    yakalı olan da kahve renk
    bimin resminde var aynısı işte

yanılıyorsunuz, benim aldığım bim de hem kahvenin, hem de siyahın hakim yaka ve de normal yakalı modelleri mevcut idi,
    ayrıca dün akşam montu evde boy aynası karşısında deneme fırsatım oldu, gerçekten de parasını hak ediyor, bulursanız alın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 24 Ekim 2009; 10:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: A380

zati 2 model var yakalı ve yakasız model
    yakasız olan siyah renk
    yakalı olan da kahve renk
    bimin resminde var aynısı işte

yanılıyorsunuz, benim aldığım bim de hem kahvenin, hem de siyahın hakim yaka ve de normal yakalı modelleri mevcut idi,
    ayrıca dün akşam montu evde boy aynası karşısında deneme fırsatım oldu, gerçekten de parasını hak ediyor, bulursanız alın arkadaşlar

Komiser'im , bizim burada kaç tane BIM'e baktıysam , sadece siyahlar Hakim yaka , kahveler kaban şklinde.
    Hayrına bana Kahverengi , M beden HAKIM YAKA bir mont alabilsen ne güzel olur :) Parayı göndereyim ben sana :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

Komiser'im , bizim burada kaç tane BIM'e baktıysam , sadece siyahlar Hakim yaka , kahveler kaban şklinde.
    Hayrına bana Kahverengi , M beden HAKIM YAKA bir mont alabilsen ne güzel olur :) Parayı göndereyim ben sana :) :)

kardeşim alırım tabii ki mesele değil, yanlız nöbetçiyim yarın sabah 8 e kadar, birini bulursam gönderip baktırırım yakın bana bim
  • merhaba arkadaşlar ben bim personeliyim hala vaktiniz var kesinlikle alın derim işin içinde biri olarak,kaliteli ve hatırı sayılır bir markaya sahip bim bugün itibariyle 3000(üçbin)den fazla şubesiyle hizmet veren bir şirkettir.malları peşin ve toptan alır,100 tlye olurmu demeyin kalitesiz ve adidir gibi biryanılgıya düşmeyin,ve her cuma bir uğrayın derim gerçekten inanılmaz fiyatlar la karşılaşabileceğiniz yegane bir şirkettir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atismogulant

merhaba arkadaşlar ben bim personeliyim hala vaktiniz var kesinlikle alın derim işin içinde biri olarak,kaliteli ve hatırı sayılır bir markaya sahip bim bugün itibariyle 3000(üçbin)den fazla şubesiyle hizmet veren bir şirkettir.malları peşin ve toptan alır,100 tlye olurmu demeyin kalitesiz ve adidir gibi biryanılgıya düşmeyin,ve her cuma bir uğrayın derim gerçekten inanılmaz fiyatlar la karşılaşabileceğiniz yegane bir şirkettir...

şubede ürün kalmadıysa depodan istetebiliyormuyuz kendi adımıza, böyle bir uygulama var mı? demin aradım samandıra merkez haftasonu kapalı.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler 1 adet bende aldım.Yanlız Bim'de taksit olmuyormuş tek çekim aldılar.
  • şu yakasızı cidden biri koyabilirmi acaba bende merak ettm
  • bi zaman tekvud lcd tv getirdiler çok iyi bi fiyattı ben kaçırmıştım sonra bime gittim dedim depoda varsa alacam dedim depoda yok dedii ana deponun numarasını verdi orayı ara orada varsa bu mağazaya getirt burdan al dedi ana depoyu aradım lcd tv varmış mağazaya yollattırdım birkaç gün sonra geldi gittim aldım hemen bimde olmasa bişi sahibi olamıcaz Allah razı olsun adamlardan
  • dün akşam üzeri antalya soguksu bimde 3 farklı model vardı üçüde l beden ve gayet şıktı... 100 liraya alınır bence... ben başka bimden siyah geniş yakalıdan almıştım..... aynı ürünü 200 ytlden aşagı bulmak zor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci

dün akşam üzeri antalya soguksu bimde 3 farklı model vardı üçüde l beden ve gayet şıktı... 100 liraya alınır bence... ben başka bimden siyah geniş yakalıdan almıştım..... aynı ürünü 200 ytlden aşagı bulmak zor.....

bir yanlislik olmasin, biri yakalı biri yakasız olmak üzere 2 farklı model satisa cikmis. Her iki modelin de siyah ve kahve renkleri mevcut.
    Bu 3.model nasil bir sey, ceket tipimi, mont tipimi, cepleri onundemi yanında mı? resim olursa super olur.
  • bende babama aldım siyah yakalı olanından.. gayet güzel duruyor.. 100 liraya süper..
  • ben bu ürünün kahverengi olanını geçen sene aldım ve oldukça memnunum bu işten anlayan arkadaşlara gösterdim 100 liraya bedava dediler resimlerde parlak naylon gibi durduğuna bakmayın harbi deri elleyince anlıyorsunuz zaten bu arada kararsız olan arkadaşlar siz düşünmeye devam edin karar verdiğinizde iş işten geçmiş olacak çoğu şubede sadece ufak bedenleri kalmış durumda zaten bir ürünün kalitesi sadece fiyatına bakarak anlaşılmaz ürünün binlerce şubede satıldığını ve pakistan imalatı olduğunu düşünün ucuza satılması için yeterli bir sebep bence derimod 88 tl diyen arkadaş bu fiyatı nerede görmüş söylesin de bizde bilelim ben derimodun 200 tl aşagı ürününü hiç bir yerde ne gördüm ne duydum
  • hakkaten bu derimod 88 tl ye nerdeymiş söyleyinde gidip alalım
  • internette S beden yazmıyor. acaba S beden var mı? gören oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

internette S beden yazmıyor. acaba S beden var mı? gören oldu mu?

10 civarı ürünün içinden S beden görmedim
  • gercek deri ateş ile test ediliyor,yani çakmagı 4-5 saniye süre ile aynı yere tuttuğunuz zaman hıcbır sey olmuyor,çekme,büzülme,delinme falan.Hakiki deri olup olmadığını bu şekilde anlayabilirsiniz..Devamlı yurt dışına gidip geldiğim için bu şekilde test yapıldığını öğrendım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

gercek deri ateş ile test ediliyor,yani çakmagı 4-5 saniye süre ile aynı yere tuttuğunuz zaman hıcbır sey olmuyor,çekme,büzülme,delinme falan.Hakiki deri olup olmadığını bu şekilde anlayabilirsiniz..Devamlı yurt dışına gidip geldiğim için bu şekilde test yapıldığını öğrendım..

bu işleme herhalde bim de yapmamızı tavsiye etmiyorsun
  • kahverengisi siyaha göre daha yumuşak, dik yakalı olanlar güzel, L beden vardı, siyah olsa alabiliridm belki ama kahverengi içime sinmedi bıraktım :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.