Şimdi Ara

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
46.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstündeki etiketi sök derimod yapıştır 300 e anında satarsın
  • arkadaşlar almayanlar yakınlarındaki bim'e gitsinler, şansınız varsa beden bulabilirsiniz. Çevremde 3 tane Bim var, 1 tanesinde sadece M'ler kalmıştı ama diperlerinde hem L hem de XL vardı hatta 1 tane de XXL kalmıştı.

Renk olarak siyah ve kahverengi. Model olarak 2 adet model var. Birisi daha spor kısa, diğeri geniş ve yakalı.
  • Bende saat 09:30 gibi gittim kahverengi xl bir adet aldım. Renkler resimde göründüğü kadar parlak değil ve bana göre tam bir f/p ürünü. Benden görüp bir arkadaşım daha aldı hatta. Saatde 17:00 civarıydı. Hala bulunabilior demekki..
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimle lafa başlarken iç astarlarına baktınızmı lütfen pc başından kalkıp bir bakın...kalıplarda dar kalıp derimoda bakın 199 lık montlar dermiod da 88 den başlıyor bir bakın derim bim ci arkadaşlar 15 gün iade olayınız var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

alan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimle lafa başlarken iç astarlarına baktınızmı lütfen pc başından kalkıp bir bakın...kalıplarda dar kalıp derimoda bakın 199 lık montlar dermiod da 88 den başlıyor bir bakın derim bim ci arkadaşlar 15 gün iade olayınız var..

Arkadaşım biz ne deri, nede astar uzmanı değiliz. Siz anladığınızı daha açık yazarsanız bizde sayenizde fikir edinmiş oluruz. (Derinin şu kusuru var veya astarı şöyle olmalı vs.)

100 milyona derimi olur, BİM'den mont mu alınır, öyle modeli kim giyer vs. yuvarlak ve her yere çekilebilen laflar sizde takdir edersinizki almaya niyeti olan arkadaşlara yardımcı olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekusu35 -- 23 Ekim 2009; 19:53:51 >
  • ürün gayet güzel bazı bimlerde sadece siyah renk var kahverengisi için oldukça güzel diyorlar ikişer tane alanlar gördüm bence değerlendirilmeli
  • Bende aldım 3 tane. %100 dana derisi yazıyor. Şekli ve kaliteside gayet güzel. Derimod dan 300 350 TLye alacağınıza 2 farklı model alın burdan değişik değişik giyersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmetin

Bende aldım 3 tane

Sen biraz abartmışsın birader :) Bizde bu saatte ne çabuk bitiyor bunlar diyorduk :)

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Hatemoğlu vakko, beymenden sonra gelenlerden biri. Genel giyimde en iyi yerli markalardan biridir.

Marka takıntılı arkadaşlar bunu anlamazlar boşuna uğraşma. Biz aldığım mal iyimi diye araştırıyoruz, yorumlarsa yok şu marka daha iyidir şeklinde.. Kaçırdığınız nokta şu arkadaşlar; biz fiyat/performans ürünü arıyoruz. Malı iyi olsunda isterse pazardan alınmış olsun farketmez.
  • Kesinlikle Derimoddan ceket alınmaz çok kalitesiz ceketler 200-250 şöyle güzel olsun derseniz 500-600 lira.500-600 liraya satılan modeller sezon sonu başka mağazalarda 200-250 liraya alınabiliyor ki ben aldım geçen yıl.
    Gelelim bimdeki monta geçen yıl öylesine bizim mahalledeki bimde bakarken gördüm model olarak çok sade duruyordu ama giyince üzerime tam oturduğunu söyledi yanımdaki arkadaş.Deriden anlamadığım için dedim 100 liraya derimi olur kalitesiz adi deridir ama 100 liraya normal ceket parasına günlük giyerim diyerek aldım.
    Tüm kış üzerimden çıkarmadım ama ilgi odağı olduk gören nerden aldın kaça aldın diye soruyor 100 lirayı duyan çok şaşırıyor birde bimden aldım deyince
    kısaca geçen kış giydim hala çok güzel duruyor yağmuru ve karı yemesine rağmen demekki deri kaliteliymiş.
    Kesinlikle önerilmez aman almayın özelliklede ankaradaki arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar almayanlar yakınlarındaki bim'e gitsinler, şansınız varsa beden bulabilirsiniz. Çevremde 3 tane Bim var, 1 tanesinde sadece M'ler kalmıştı ama diperlerinde hem L hem de XL vardı hatta 1 tane de XXL kalmıştı.

Renk olarak siyah ve kahverengi. Model olarak 2 adet model var. Birisi daha spor kısa, diğeri geniş ve yakalı.

siyahın da, kahverenginin de hem düz yaka, hem de hakim yaka modelleri mevcut, ben siyahtan bir tane aldım,
    beğenirsem gidip kahveden de alıcam, kalite olarak hiç de fena olmayan bir ürün bilginize
  • bu saatte bim yollarına düşüreceksiniz şimdi :D

kaça kadar açık bu bimler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Ekim 2009; 21:17:05 >
  • İzmir Bornovada akşam saatleri olmasına rağmen xxl dışında bedenleri vardı.Yanlız kahverengi rengi gerçekten çok çirkin,hiçbirşeyle uyumlu olarak giyilmez bence. alınacaksa siyah yakasız olan model alınabilir 100 tl ye.yakalı modele göre daha spor ve güzel duruyor,yakalı model çok basit duruyor.

100 tl olması çok cazip kılıyor,bence alınabilir. ama bu montu derimod un montlarıyla karşılaştırmayın lütfen,adamlar 690 gram derimont satıyorlar,ve gerçekten kaliteli derileri,parlak ve şık modeller üretiyorlar.bence mercedesle fordu kıyaslamak igib birşey.

Derimod depo mağazalarında indirimli montlar olabilir ama 88 tl den bulmak zor olsa gerek,markaların cinlikleri...1 tl den başlayan fiyatlarla der gibi bişe bence,yalan.
  • Evet fiyat iyi ama bi derimod değil tabiki, içinize sinmediyse almayın derim.
    Özellikle istanbul avrupa yakasındakiler alırken 2-3 kere düşünsün; birçok yere baktım,
    yakasının iki yanı birbirinden ayrık, kolları omuzdan sarkmış ceketler var hep.
    Sakın sırf bu mont için erkenden bim yolu tutmayın, değmez.
    tamamdır.
  • derimod magzalarinda 600-900-1200TL arasi fiyatlar.
    nasil 88-100 e satiyor cok merak ettim.

begenen olur begenmeyen olur yinede bim herzamanki gibi olay yaratmayi basariyor.
    yarin bende bi bakicam giden kalan varmi
  • Bulancak merkezdeki şubede sabah 10.00'da bitmişmiş
  • Bende yakasız kısa modelini aldım .Sol iç cebinde Made in Pakistan yazıyor. Bu kadar ucuza satabilmelerinin sebebide budur bence. benimkinde %100 deri yazıyor. dana derisi yazısını Birde gören arkadaş neresinde gördüğünü yazarsa sevinirim
  • bimin ana depoya telefun açıp sorun varsa şu mağazaya yollayın diyin gidip oradan alın bunuda yapıyo adamlar yeterki alacam deyin her iyiligi yapıyolar
  • Arkadaşlar , neden birileri şu farklı modellerin resimlerini koymuyor ?
  • zati 2 model var yakalı ve yakasız model
    yakasız olan siyah renk
    yakalı olan da kahve renk
    bimin resminde var aynısı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380
    zati 2 model var yakalı ve yakasız model
    yakasız olan siyah renk
    yakalı olan da kahve renk
    bimin resminde var aynısı işte

BIM'de ki resimden birşey anlamadım ki? Yakın çekim ,
    detaylı bir foto olsa daha iyi olmaz mı? Sadece yaka dışında
    boylarıda farklıymış herhelde. Üstelik BIM'deki resimler DERI
    konusunda yanıltıcı. Resimlerde ki deriler , naylon gibi ve parlak.
    Ama alan arkadaşların yorumları farklı bu konuda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.