Şimdi Ara

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
46.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrm'deki mallar gerçekten çok kalitesiz ve sattıkları malların arkasında da durmuyorlar.bizzat benim başıma geldi o yüzden kimseye önermem.
  • bime sordum geçen seneki gibi bayan modellerde gelmeyecek sadece bay modeller gelecek dedi tahmini 4 siyah 4 kahve 8 mont gelir dedi çok az hemen biter
  • Zaradan deri mont bakacak arkadaşlara tavsiye kiloluysanız hiç boşuna bakmayın. Genelde L arada sırada M beden modeller olur bana zarada ise XXL tam oluyor ki o bedende adam gibi bi model bulamadım ama L bedende gerçekten çok güzel modeller var. adamlar fit yapıyorda bu kadarda fit olunmaz ki. Türküz biz italyan değiliz comfort bize uyar.
  • Bugün zaraya baktım; deri montlar 249 ve 299 arasındaydı ama asla deri değillerdi bence.winlex falandı heralde. Ayrıca mrm montlar bildiğim kadarıyla boynerlerde satılıyor.2 sene önce 300 tlye kavrengi bir model almıştım boynerden ve hala giymekteyim,hiçbir yıpranma vs yok montta

ama deri mont almak istiyorsanız ve paranız varsa; kesinlikle derimod dan almanızı tavsiye ederim. eski derimont ile takas edildiğinde dahi 500 tl gibi bir rakama gelen bir model denedim bugün fakat cebimde 500 tl oslaydı hemen çıkarır verirdim. bukadar hafif ve güzel bir model beklemiyordum gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senechaux -- 22 Ekim 2009; 2:03:17 >
  • bimde ki modeller 3 senedir satılıyor aynı modeller kalıplar aynı hatemoğlu bim için fason dikiyor..99tl.
  • derimod outletlerde uygun fiyatlarda var 88tlden itibaren..işte veriyorum adresler...
    Derimod Depo
    Telefon: 0212 286 51 03
    Web:www.derimod.com.tr
    Adres:Büyükdere Cad. No: 59 Kat:2 Maslak İstanbul

Derimod Depo
    Telefon: 0216 383 40 33
    Adres:Süreyyapaşa No:25/1 Maltepe İstanbul

Derimod Depo
    Telefon: 0212 552 01 49
    Adres:Londra Asfaltı No:40 Şirinevler İstanbul
  • 88 Tl olan montlar nasıl?
    Diğer mağazalarda 200 Tl ye satılan montları mı?
  • yarın büyük gün herşey belli olacak alanlardan duyarız
  • 300 tl'den aşağı deri monta deri mont demem
  • ben almış bulunmaktayım. 9:15 gibi gittim ve 7-8 tane vardı. mont oldukca güzel ama boyu sanki azcık kısa gibi. xl aldım. aslında xxl bakmak lazımdı ama o da siyahda yoktu. genelde l ve m bedende. resimde görüldüğü kadar da parlak değil.
  • kalitesi fena degıl..siyah ve kahverengi var..ama genelde xl bedenlerınde...m cok kalmamıs...
  • evet arkadaşlar ben de aldım. Buradaki yorumları okumadan aldım acaba iyi mi ettim bilmiyorum. Ben deriden ve kalitesinden anlamam. Ama aldığım sırada orada bulunan bir adam, uzun zamandır dericilik yaptıklarını ve derinin kaliteli olduğunu sadece ceketin iç taraflarında kullanılan derinin kötü olduğunu söyledi.

Valla buradaki kullanıcılardan da yorumları okuyup, ya kullanırım ya da belki iade edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 23 Ekim 2009; 11:31:07 >
  • askılık ve koruyucu çıktı mı sizde poşette verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkannhl

askılık ve koruyucu çıktı mı sizde poşette verdiler

ben de çıkmadı öyle bir şey? veriyorlar mı yanında?
  • askılıkta duruyordu zaten o yüzden çıktı askılık. ama koruyucu çıkmadı. benim aldığımda poşeti yırtılmıştı belki o yüzden içinden düşmüş olabilir nasıl birşey koruyucu dediğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tori

askılıkta duruyordu zaten o yüzden çıktı askılık. ama koruyucu çıkmadı. benim aldığımda poşeti yırtılmıştı belki o yüzden içinden düşmüş olabilir nasıl birşey koruyucu dediğiniz?

Adını bilmediğim için koruyucu dedim geçen sene verdikleri montlarda koruyucu kılıf vardı fermuarlı. Gardolapta rutubetten koruyordu boşta asılan montlarda hep beyaz lekeler oluştu gerçi silince çıkıyordu
  • sabah 9:10 da gittim bime. Şansıma adamın biri giydi küçük geldi de aldım L beden siyah montu. beni hoşuma gitti.
  • ben bimden bir tane aldım 300 e satabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

300 tl'den aşağı deri monta deri mont demem
  • hala var mıdır acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

ben bimden bir tane aldım 300 e satabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

300 tl'den aşağı deri monta deri mont demem

aynen bn de aldım ve gayet hoş duruyor bakalım bikaç yorum daha alıcam tabi. Olmazsa gider değiştirrim
    bu arada bn de 300 e satabilirm l beden :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.