Şimdi Ara

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
46.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatemoglunun kendi mağazasında da aynı mont aynı fiyata varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

hatemoglunun kendi mağazasında da aynı mont aynı fiyata varmış

hatta seri sonu olarak vardı 80 TL ye
  • o zaman oradan almak lazım hem 80 tl hem de taksit yaparlar
  • 80 liraya deri mont çok iyi.istanbul'da nerede var hatemoğlu acaba?
  • hatemoğlunun websitesinde yazıyordur kesin
  • Ben inceledim bu montları.
    Bak benim derimontum var demek için alınabilir. Ama uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum.
    16 yıllık derimont tecrübeme göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben inceledim bu montları.
    Bak benim derimontum var demek için alınabilir. Ama uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum.
    16 yıllık derimont tecrübeme göre...

peki ama neden? montu gördünüzmü? derinin kalitesine baktınız mı?
  • Dokundum inceledim.
    Hepsi böylemi bilmem ama benim girdiğim BİM mağazasında ki tüm montlar yumuşak deri idi. Tecrübelerim özellikle mont alınacaksa en iyi derinin manda derisi olduğunu söyler. Yumuşak deri genelde ceket gibi başka kıyafetlerin altına giyilecekse tercih edilir.
  • ama bu montlar daha gelmediki cuma günü gelecek geçen yılkilerle aynı değiller onlar mattı bunlar parlak duruyorlar
    hem 100 tl için %100 deri olan bir mont iyi değilmi?

quote:

Dokundum inceledim.
    Hepsi böylemi bilmem ama benim girdiğim BİM mağazasında ki tüm montlar yumuşak deri idi. Tecrübelerim özellikle mont alınacaksa en iyi derinin manda derisi olduğunu söyler. Yumuşak deri genelde ceket gibi başka kıyafetlerin altına giyilecekse tercih edilir.

• quote:

Dokundum inceledim.

kuzu derisi yumuşaktır, kolay yırtılı ama en makbuludür. Derinin parlak olması vs. tamamen yüzey işleme ile ilgili.
    Eğer gerçek kuzu derisi ise 100 tl 'ye kaçmaz bu.
  • zaten kalmıyor geçen sene saat 9,30 da bitmişti hepsi

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Dokundum inceledim.

kuzu derisi yumuşaktır, kolay yırtılı ama en makbuludür. Derinin parlak olması vs. tamamen yüzey işleme ile ilgili.
    Eğer gerçek kuzu derisi ise 100 tl 'ye kaçmaz bu.
  • quote:

parlak deri

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL

http://www.bim.com.tr/urundetay.asp?pid=1803&utip=1

bunun rengi ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leite

quote:

parlak deri

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL

http://www.bim.com.tr/urundetay.asp?pid=1803&utip=1

bunun rengi ne ?

satılacak mont iki renkte.. siyah ve kahve..

• quote:

Dokundum inceledim.

derimod'da veya bu tür kaliteli deri ceket satan mağazalardada yumuşak deri kullanılıyor.benim bildiğim yumuşak deri kaliteli olan kazık gibi olanlarsa kalitesiz olanlar.deri uzmanı değilim gördüklerimi paylaşıyorum.yanlış olabilir.

satılan modeller mat olsaydı keşke.belki yakından daha güzel görünüyordur ama resimdekiler pek güzel değil bence.çok fazla parlak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gewa -- 21 Ekim 2009; 8:37:24 >
  • BİMDEN 100 TL ALANA KADAR ZARADA 300 TL VAR
    ZARAYA DERİ MONT U MRM YAPIYOR ZARADA BAKIN BEĞENİN GİDİN MRM DE AYNISI VAR 150 TL ORADAN ALIN BEN ÖYLE YAPIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

BİMDEN 100 TL ALANA KADAR ZARADA 300 TL VAR
    ZARAYA DERİ MONT U MRM YAPIYOR ZARADA BAKIN BEĞENİN GİDİN MRM DE AYNISI VAR 150 TL ORADAN ALIN BEN ÖYLE YAPIYORUM

MRm nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

BİMDEN 100 TL ALANA KADAR ZARADA 300 TL VAR

mrm neresi yahu
  • bu arada güngören kale center da bir mağazada taksitle 150ye deri mont satılıyordu. geçen senenin modelleriymiş. bu seneninkiler 250 falandı. nakitte yüzde on indirim yapıyorlar ve daha spor modeller. ama mağaza adını hatırlamıyorum. 2. katta asansörün sağ tarafında bir mağazaydı tiffany nin yanında olması lazım.
  • mrm dediin yer karfurdaki eski adıyla mıstık deri değilmi orasıysa hiç hoş model yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.