Şimdi Ara

BIM'de ki Phillips Powerbank (59,90)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Powerbank almayı düşünürken bir anda Instagram'da karşıma çıktı. Markasına ve fiyatına baktıktan sonra hemen almalıyım dedim. BIM açılalı 5 dk da bitmiş (3 tane tekte alan var). Arayarak ayırttım ve aldım. Kullanmadım ama efsane gözüküyor.
    Kutu İçeriği
    -10.000 mAhlık Powerbank
    -Powerbank Poşeti
    -Şarj Kablosu
    -Garanti Belgesi BIM'de ki Phillips Powerbank (59,90) BIM'de ki Phillips Powerbank (59,90) BIM'de ki Phillips Powerbank (59,90) BIM'de ki Phillips Powerbank (59,90)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhanaRiot29 -- 27 Eylül 2019; 18:39:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Xiaomi 20.000 hızlı şarj destekli powerbank 120 lira şu an.

Oda değerlendirilebilir ama buda iyi , umarım orjinal philips'tir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • garipbirdost kullanıcısına yanıt
    Sitesinde tıpatıp adı ve modeli var. BIM'ın de çakma ürünler satıcağını sanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhanaRiot29

Sitesinde tıpatıp adı ve modeli var. BIM'ın de çakma ürünler satıcağını sanmıyorum.
    Apple kulaklığı için de aynı şeyi söylemişlerdi hocam ...

50 liraya satıyor diye sevindik bende almıştım sahte çıktı..

• sabah bim'in önünde açılmasını beklemiyorsanız, beğendiğiniz bir şeyi alma ihtimaliniz çok düşüktür. filtre kahve makinesini, bir kaç şubeye baktıktan sonra, ambalajı açılmış bir tane ancak bulabilmiştim.
  • Alan kullanan var mı fiyat olarak bu fiyatlara örnekler var ancak philips olması heralde bu kadar cazip yapıyor

• Ben HB dan yaklaşık 5 sene önce 7800ma kapasiteli Philips powerbankı 100tl nin üzerinde bir rakama almıştım bu kapasite o zamanlar için zirve niteliğinde idi tabi, fakat hala işini yapıyor taş gibi cihaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 tl ve 10 amper philips marka powerbank ın orjinal olma ihtimali çok düşük 5 amperlik olsa yine kurtarır derdim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.