Şimdi Ara

BİM'DE LİFEMAXX HD UYDU ALICISI 59,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
13.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

favori ve kıl alma cihazıda ucuzmuş ya :) bunlardan kullanan varmı tecrübeli arkadaşlardan :)

Ellerinde kaldığında 5 TL ye almıştım ama kullanmıyorum raks marka aldım o daha iyi bundan..
  • quote:

favori ve kıl alma cihazıda ucuzmuş ya :) bunlardan kullanan varmı tecrübeli arkadaşlardan :)

5 para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

5 para etmez.

ok hiç bulaşmayalım o zaman :)
  • Bu ilan tüm mağazalarda mı geçerli acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben burun kıllarını alıyorum gayet güzel, diğer aparatını kullanmadım.. bende ki sinbo ama görüntü aynı, büyük ihtimal aynı ürün, 11 tl ye almıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 17 Ekim 2012; 16:39:48 >
  • 60 liraya HD uydu alıcısı . daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

kullanılabilir mi kullanılamaz mı yani :)

Hocam anladığım kadarıyla sizdeki uydu sistemi değil merkezi karasal sistem o yüzden kullanamazsınız.Eğer varsa uydu anten hattı o zaman kullanırsınız, yöneticiye sorun binanın çanağı var mı diye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

kullanılabilir mi kullanılamaz mı yani :)

Hocam anladığım kadarıyla sizdeki uydu sistemi değil merkezi karasal sistem o yüzden kullanamazsınız.Eğer varsa uydu anten hattı o zaman kullanırsınız, yöneticiye sorun binanın çanağı var mı diye .

Teşekkürler.. bugün bi sorayım...
  • Ben kullaniyorum gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

Ben kullaniyorum gayet iyi

hocam trt hd ses sorunu varmış ona bi çözüm bulunuldumu bu cihazda o problemde olmasa 10 numara olacaktı birde cncb-e de bazen çift dil yayın oluyor filmlerde ondada ses alamıyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bu ilan tüm mağazalarda mı geçerli acaba...

Mağazalarımızda yazmışlar, tek bir mağazada olmasa gerek. Geçen kampanyadan elde kalanları mı satacaklar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bu ilan tüm mağazalarda mı geçerli acaba...

Mağazalarımızda yazmışlar, tek bir mağazada olmasa gerek. Geçen kampanyadan elde kalanları mı satacaklar acaba?

Sorun orda zaten elde kalanlar satılacaksa sorun olur alımda

• şimdi yarın a bunu alalımmı almayalımmı?
  • Vallahi trt hd deki ses probleminden baska problemi yok gibi bu fiyatay baska hd alicida yok ben almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilan bence belli yerlerdeki mağazaya ait ..ellerinde kalan malları indirimle satıyorlar..İlanı açan arkadaş hangi mağaza olduğunu yazarsa bime gidip eli boş dönüp vakit kaybı yaşamayız.
  • bence sıkıntı doğurabilecek bir ürün 60tl verip denemek isteyen varsa buyursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Bu ilan bence belli yerlerdeki mağazaya ait ..ellerinde kalan malları indirimle satıyorlar..İlanı açan arkadaş hangi mağaza olduğunu yazarsa bime gidip eli boş dönüp vakit kaybı yaşamayız.

harbiden öyleyse bende millete söyledim sabahın köründe gidip kapıda beklemesinler.. beni linç ederler sonra..
  • beykozda oturuyorum arkadaşlar kavacıkta 3 bimde bu ilan var başka yerleri bilmem ama bimin çağrı merkezi falan varsa arayıp bilgi alın derim
  • quote:

beykozda oturuyorum arkadaşlar kavacıkta 3 bimde bu ilan var başka yerleri bilmem ama bimin çağrı merkezi falan varsa arayıp bilgi alın derim

Arkadaşlar, Bim'in sitesinde aktüel ürünler arasında gözükmüyor. Türkiye geneli mi satışa çıkacak yarın, bilgi alabilen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.