Şimdi Ara

BİM'DE LİFEMAXX HD UYDU ALICISI 59,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
13.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, çatıya çanak anten taktırmanın maliyeti aşağı yukarı nedir? evde kablo tv var, bunu alınca çanak taktırmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

bence sıkıntı doğurabilecek bir ürün 60tl verip denemek isteyen varsa buyursun

İlk günlerde sıkıntı çıkarsa hiç uğraşmadan gidip iade edebiliyorsunuz. Bim o bakımdan çoğu firmanın çok önünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

merhabalar, çatıya çanak anten taktırmanın maliyeti aşağı yukarı nedir? evde kablo tv var, bunu alınca çanak taktırmak lazım..

70 - 80 tl civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

Ben kullaniyorum gayet iyi

hocam trt hd ses sorunu varmış ona bi çözüm bulunuldumu bu cihazda o problemde olmasa 10 numara olacaktı birde cncb-e de bazen çift dil yayın oluyor filmlerde ondada ses alamıyormuyuz

Valla en son guncellemedeyim ama trt hddeki sorun devam ediyor forumdan bazilari sanirim manuel olarak yazilim yukledi ve sorunu cozdu ama ben takip edemedim. Cnbce yi takip edemedim. Ama actigim zamanlarda seste trtdeki sorunu yasamadim. Fiyat performans benim beklentilerimi karsiladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bu uyduyu almak istiyorum eski 72 ekran TV'lerde kullansak iyi olurmu bide ben NTV Sporu maçlarda şifre girdiği için izleyemiyorum acaba Lifemaxx'da izleyebiliyormusunuz biss key varmı acaba...
  • tüm bimlerde yok arkadaşlar
    hangi bimlerde vardır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bame

arkadaşlar ben bu uyduyu almak istiyorum eski 72 ekran TV'lerde kullansak iyi olurmu bide ben NTV Sporu maçlarda şifre girdiği için izleyemiyorum acaba Lifemaxx'da izleyebiliyormusunuz biss key varmı acaba...

Televizyonunuz LCD veya LED ise HD görüntü alırsınız. Tüplü tvde bir faydası olmaz. Ama yakında LCD TV alacaksanız şimdiden bu uydu cihazını alabilirsiniz.

BİSS key: bu cihazda biss bölümüne girmek için menüdeyken 2580 ı tuşlayın açılıyor. diye yorumlar var forumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 19 Ekim 2012; 9:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzuhalcii

tüm bimlerde yok arkadaşlar
    hangi bimlerde vardır ki?

sabah sabah 2 tane BİM e baktım, böyle bişey yok.
    Acaba antep te varmı? yoksa sehirden sehire degisiyormu ki??

bayram üstü iyi olurdu aslında
  • Arkadaşlar bugün uydu alıcısı almam gerekiyor bimdeki satılan uydu alıcısı mı daha iyidir yoksa bu linkteki mi?Kullanan yada işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    http://forum.donanimhaber.com/m_63798041/tm.htm
  • adanadaki bimlerde de yok
  • Gunaydin arkadaslar sabahtan gidip baktim bizim burda 4 bim var ucunde kalmadi sabahtan alindi dediler birinde buldum ordakide sanirim iade edilmis urundu cok cizik vardi ustunde kutisu harap olmustu bende calismama ihtimaline karsin almaktan vazgectim bim'ede
    usenmemis ilan asmislar her dukkanda 1 tane oda iade urunler bim'e yakismadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justify bu uydu herhalde sadece sizin bölgedeki bimlerde var.siz bulabildiniz mi?

edit: 6 saniye farkla cevaplamışsınız.tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 19 Ekim 2012; 10:04:29 >
  • Ben de alacaktım ama Ankara'da uydu alıcısı yok, "o başka bir bölgededir" dediler.
  • gaziantep bölge müdürlüğü nü aradım, kızın çokta bildiginden emin degilim ama, eger 19 ekim diye forduyseniz, bolgesel bir kampanyadır dedi.

hiç işime gelmedi açıkçası, bayram bayram şu dandik receiver dan kurtulur dogru durust goruntu alırım dıyordum.
  • sanırım su sıra kimsenin 1080p receiver ihtiyacı yok.
    bence gayet makul fiyat, hoşuna gitmezse çokçok fiş ile iade edilebiliyor sanırım.

diyeceğim; eğer kendi şehrinde bu fiyata ürün olan varsa, (antepte olmadığı için) alıp yollayabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n

sanırım su sıra kimsenin 1080p receiver ihtiyacı yok.
    bence gayet makul fiyat, hoşuna gitmezse çokçok fiş ile iade edilebiliyor sanırım.

diyeceğim; eğer kendi şehrinde bu fiyata ürün olan varsa, (antepte olmadığı için) alıp yollayabilirmi ?

evet 60 tl güzet fiyat ama satıcı desteği gibi durumları düşünce forumdaki microstarı aldım 85 tl ye geldi kargosuz sanal pazardan hediye puanla 85 geldi 25 daha fazla verdim ama inşallah iyi yapmışımdır 47 inç full hd tv den karışılığını alacağım inşallah :)
  • Arkadaşlar milyarlar verip TV alıyoruz ama esas iş yapacak görüntü kalitesini belirleyecek cihazları ucuza kaçarak alıyoruz, evimde 3 farklı uydu alıcı var ve görüntü kalitelerinde dağlar kadar fark var, reklam yapmayacağım ama ucuz uydu receiver alıp görüntü kalitesini televizyonların üzerine atmayalım diye söylüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

quote:

sanırım su sıra kimsenin 1080p receiver ihtiyacı yok.

evet 60 tl güzet fiyat ama satıcı desteği gibi durumları düşünce forumdaki microstarı aldım 85 tl ye geldi kargosuz sanal pazardan hediye puanla 85 geldi 25 daha fazla verdim ama inşallah iyi yapmışımdır 47 inç full hd tv den karışılığını alacağım inşallah :)

hayırlı olur inş.

benim idare eden bir uydum varda, boyle ölü fiyat olursa hd yapayım dıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: cerkhann

quote:

eğer kendi şehrinde bu fiyata ürün olan varsa, (antepte olmadığı için) alıp yollayabilirmi ?

?

Fake hesabı kapatmayı unutmuşsunuz.

hakkaten bu nası olmus oole yaa :)

• aynısının sunny markalısı 159 tl bence çok iyi fiyat
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.