Şimdi Ara

BİM'de mini kompresör 9.90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Mağazanın önünden geçerken camda gördüm. Sıcak fırsat olduğunu düşünerek mobil versiyondan bir mesaj attım. Mobilden yazmasam bile çok fazla yazacak birşey yoktu çünkü ilanda tek yazan şey "Kompresör" , kompresörün bir resmi ve bir de "9.90" diye fiyatıydı. Başka hiçbir özelliği yazmıyor.
    Eğer bu nedenle bu mesaj şikayet edilecek ve silinecekse silinsin ama bu bana göre sıcak fırsattır. google'da arattım ve 9.90'a hiçbir yerde kompresör bulamadım.

Herneyse, şu anda evden internete bağlandım ve bilgisayarımdan yazıyorum. Detay vermek çok daha kolay. Her ne kadar verecek detay orada yazmıyor olsa da.

1- Bim'in aktüel sayfasında (www.bim.com.tr/aktuel.asp ) henüz bu ilan yok.
    2- Satış 1 Ocak'tan itibaren başlıyor.
    3- Orada gördüğüm resimdekinin aynısı diyebileceğim şu ürünü Koçtaş'ta buldum (http://www.koctas.com.tr/U/Autokit-Mini-Kompresor/250-PSI/49325?R=242 )
    4- Sadece araç elektrik (çakmak) çıkışından mı çalışıyor, yoksa normal elektrik çıkışı var mı bilmiyorum. Resimde sadece çakmak çıkışı gözüküyor.
    5- 1 Ocak'ta satışa çıktığında detaylara bakıpta bu mesajı yazabilirdim ama kalmayabilirdi. Kompresör'e ihtiyacı olan arkadaşlar Bim'den takip edebilirler.

Bu bölüm ile alakasız olabilir ama bu kompresör ile ilgili benim de merak ettiğim bir konu var. Benim arabam falan yok ama acaba bu cihaz bilgisayar vs... gibi elektronik cihazların toz temizliği için kullanılabilecek kadar kuvvetli (250 PSI diyor ama nedir bu değer?) ve sürekli hava üfler mi?

Bu açık ilan için teşekkürler. Sanırım şimdi kimse bir kulp takamaz

Bilgi için teşekkür ederim..

• Ben alıcam galiba olmadı fişini atmam arkadaşın dediği gibi kesik kesik veriyosa geri veririm napalım ?
  • bizim teknik servisede lazım bir tane daha. dış bakım servislerinde lazım oluyor. bende bakıyım
  • LASTİK ŞİŞİRİCİ 571402 HAVA KOMPRESÖRÜ

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=262977&productid=otm571402
    alet bu mu buysa yorumlar iç açıcı değil.
  • quote:

Ben alıcam galiba olmadı fişini atmam arkadaşın dediği gibi kesik kesik veriyosa geri veririm napalım ?

Dostum kesik kesik veriyor dediğim bilgisayar temizliği için uygun değil sürekli basınçlı bir hava çıkışı yok anlamında..ve gerçek bunların hepsi böyle
    yoksa lastiği şişirmeye şişiriyor ama dediğim gibi yavaş ve zahmetli al dene zararın olmaz
  • püfür püfür hava üflesin temizlik yapalım diye alırsanız büyük hayal kırıklığı olur ...
    sesi tahmin edebileceğiniz en gürültülü cihazdan daha gürültülü onu baştan söyleyeyim ...
    çalışırken feci titreme yapar, titreme demeyelim zıplar diyelim ...
    çok kuvvetli bir hava çıkışı da sağlamaz, tamamen inmiş bir lastiği şişiremezsiniz çook uzun sürer ...
    peki hiç mi işe yaramaz derseniz ... alır aracınıza koyarsınız birgün lastiğiniz iner havasını tamamlama gereği duyarsınız işte birtek o işe yarar ...
  • Sesi gürültülü.

Bununla deniz yataklarından biraz büyük yer yatağı şişirmeye çalıştım ama ağızla daha çabuk şişti. Yavaş şişiriyor. Sadece bisiklet, top gibi şeyler için uygundur bence.
  • Soyle soyleyeyim, aracinizin lastigi hafif bir yerden kaciriyorsa yani tam olarak patlamadiysa sizi lastikciye kadar goturecek kadar sisiriyor (sehir icindeyseniz)

Yok eger lastige civi girdiyse ve lastik komple inikse mucize beklemeyin.

Basket toplarini cok guzel sisiriyor :)

Her 3 olay da basima geldigi icin yaziyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.