Şimdi Ara

BİM deki eti pufla diğer marketlerdekiler farklı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep tadı farklı hemde bimdekilerin kenarları acayip keskin.jilet gibi.
    şok dan aldığım 5 kuruş daha pahalıydı,tadı farklıydı ve kenarları keskn değildi
    aynı şey jöleli kekler içinde geçerlidir
    duyduğuma göre:
    mesela bim eti puf satıcaksa,eti ye gidip ona özel olarak üretmesini istiyormuş.özelden kastım,besin içeriğini ve kalitesini azaltarak üretmesi.bunu kabından anlamaya biliriz.bim o yüzden ucuz,ürünler aynı gibi görünsede besn değerleri azaltılıyor.

• şöyle yürüyor telif hakkı diye birşey var mesela adam bir ürün üretiyor bağımsız bir şekilde sonra etiye bir ücret ödüyor adını kullanmak için izin alıyor buda öyle sen etinin malı diye alıyorsun ama etiden tamamen bağımsız bir firmada üretiliyor sadece adı eti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

şöyle yürüyor telif hakkı diye birşey var mesela adam bir ürün üretiyor bağımsız bir şekilde sonra etiye bir ücret ödüyor adını kullanmak için izin alıyor buda öyle sen etinin malı diye alıyorsun ama etiden tamamen bağımsız bir firmada üretiliyor sadece adı eti.

ben,etiye başvurup kendilerine özel üretim yaptırıyolar sanıyodum
  • Seninki psikolojiktir sonuçta her parti ürün aynı olacak diye birşey yok.
    biri eski üretimdir biri yenidir tat dğişikliği olur,
    plastik kabı keskinmiş keskin değilmiş bunlar ölçüt değil

ama dediğin gibi olan üretimleri mevcut
    kendine özel mal çıkarttırıyor mesela
    yine ömür boza markasıyla farklı bir üretim yaptırıyor
  • çok kötü tadı
  • Taşınmaktan kaynaklanıyordur arkadaşlar, şok soğuk dolapta bekletiyodur depodakileri bim açıkta , ne kadar paketlense de kuruyor ve plastik tadı geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

Taşınmaktan kaynaklanıyordur arkadaşlar, şok soğuk dolapta bekletiyodur depodakileri bim açıkta , ne kadar paketlense de kuruyor ve plastik tadı geçiyor.

aynen hocam .bazılarının son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen kuruydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne pufmuş be yıllar geçti hala canlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısını ben cipste yaşadım ruffles keptaplı cipsini almıştım tadı cok farklıydı normal markettekine göre aynı marka aynı ürün ama tadlar farklıydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.