başka şehirlerde bilemem ama istanbulda şunu alıp trafiğe çıkılmaz. millet motorcuları ezmek için fırsat kolluyor nerdeyse |
BİM’e 125 cc motosiklet geliyor: 50 bin TL (2. sayfa)
-
-
-
doğru motor ehliyeti zor olsun ama araba ehliyeti daha basit olsun sonra sinyal vermeyi bile fuzuli gören zihniyet trafikte dolsun.
Türkiyede ne doğru ki bu doğru olacak ! saygı sıfır ! sınavı zor yaparak kimsenin zihniyetini değiştiremezsin ama empati yaptırabilirsen bazı şeyleri değiştirebilirsin.
-
Sırf o yüzden 50 CC almadim zaten bağırıp gitmemk için ne gerek var dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes büyük şehirlerde yaşamıyor.... En ucuz 125cc ler 60k dan başlıyor ihtiyacı olanlar için iyi fiyat...
Alışamazsanız zaten bir kaç aya zarar etmeden satarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 29 Ağustos 2024; 20:49:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
motor a'dan b'ye gitmeye yaramıyor mu hocam bineyim gideyim olacak tabii neden varyatördür seramik silindirdir neden bilinsin?
-
Oyle diyorsunuz ama 2 mesaj ustte 40 bine paylasilmis 101 de.
Nasil en ucuz 60nk oluyor.
Anladigim falan yok ama oda 125 cc.40 bin
Şu aşırı kadınsı duran siperliği çıkarıp her yerine kuru kafa bla bla etiketi yapıştırır teklifi kabul ederdim. Yanlış tercih...
O motosiklette yedek parça sorunu ve aşırı dayanıksız malzeme olduğu yorumları var birkaç tamirci de araştırdım geçen sene de geldi A101 e almadım kardeşim motosiklet tamircisi kardeşim sakın bulaşma dedi vardır bildiği dedim. En ucuz 60k dediğim motorsiklet grubu mondial, rks vb markalarda mevcut. Yani verdiğiniz motosiklet yerli uretim olması dışında pek bir avantajı yok. Ben de motordan pek anlamıyorum ama BİM'e gelenin A 101 deki motosiklet tten bir tık daha kaliteli olduğunu düşünüyorum en azından Kuba markasının alt grubu. Volta (Apec motorsikletin ait olduğu marka) markası daha yeni çıkmış daha çok elektrikli bisiklet üreten bir marka diye biliyorum. Tabii tercih yine son kullanıcının
Tamam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben pazara bakayım bir de
Ne yaptınız arkadaşlar alan var mı alalım mı ?
40 bin liralık üründen Hayabusa kalitesi beklemek de bu topraklara özgü abukluklardan olsa gerek.
Bu iş siperlikle falan çözülmez; komple kasayı değiştirmen lazım...
-
Arora Verona modeli var 125 cc ama ruhsatta 50 cc bu nedenle otomobil ehliyeti ile kullanılıyor. Bu modeli arkadaşlarım çok araştırmıştı. Ben ise çok anlamam. Bi ara peynir ekmek gibi bu modeli almışlardı.
Hindistan olma konusunda hızla ilerliyoruz, halk fakirleştikçe kalite düşüyor.
İnsanlar en ucuza yöneliyor, büyük şehirlerde o motorlarla kelle koltukta dolaşırsınız...
-
50cc yi 70cc 90cc yapanı gördüm de 125 cc yapanı ilk defa duyuyorum. Yani olay silindir ve pistonda, 50 CC bir motoru, 70 veya 90 cc'ye silindir değiştirerek yükseltilir. Fakat 125 CC yapmak için komple motoru mu değiştiriyor acaba ? Çünkü 50 cc'ye göre üretilen bir motor için 125 CC silindiri takıldığında diğer mekanizmalar krank vesaire kaldırmayabilir. Tabii bu yeni nesil motorları bilemiyorum yine.
Valla hocam ben anlamıyorum. Arora Verona modeli piyasada 50cc 125 diye arat. Bir sürü yorum var
Bunu bir dönem bazı uyanık firmalar, denetimsizliği fırsat bilerek yaptılar. Çünkü aradaki fark dışardan kolay anlaşılmıyor. Ben de yıllar önce A ehliyet zahmetine girmemek için Motolüx diye bir markadan ruhsatta 50cc ama gerçekte 125cc scooter kullandım. (rossi 50 - king 139). Sonra ehliyeti alıp Çinlilerle vedalaştım.
Şimdilerde yapan duymadım. En fazla 80cc yapılabiliyor. O da 50ccden bir tık canlı.
A101 deki 125 cc apec motoru ilk çıktığı zaman almıştım. 2 yıla yakın olmuştur kullanalı. yaklaşık 700 km civarı kullandım. ön tekerde balon vardı lastikler çok kötüydü. enjeksyonlu olmasından dolayı motor ve gidiş çok iyi. yolda kalma vb sorun çıkarmaz.
iki kişi binmek için ideal değil sele küçük ama çocukla binmek için rahat
şuan bim e gelen model ile arada çok fark var. bim e gelen model iki kişiye uygun en önemlisi kurye motoru gibi durmuyor görüntüde güzel. bence fiyat olarak 6 taksitle bu fiyata kesinlikle fırsat motor.
brillant 125 pro x motorumda var yoksa kesinlikle alırdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X