Şimdi Ara

BİM’e 125 cc motosiklet geliyor: 50 bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
10.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an piyasada 50 bin TL’ye 125 cc pek eli yüzü düzgün motorsiklet yok. Bim’de “Skyjet bir Kuba Motor” markasıdır yazıyor. Getirilen model de RKS Bitter 125’in aynısı. RKS Bitter 125’in ikinci elleri bile 60 bin lira civarında satılıyor. Not: B sınıfı otomobil ehliyeti ile sürülemiyor. İlgilenenlere duyurulur

BİM’e 125 cc motosiklet geliyor: 50 bin TL

• Bizim mahalleye motorcu açıldı..herif direk Hindistan'dan getiriyor, ortalığı resmen motor çöplüğüne çevirdi..kadınlar bile sıraya giriyor..peynir ekmek gibi satılıyor abartısız..ulan elle pilav yiyen adamlar kadar bile olamadık..şu kadar para içerde kalsa yeterdi,neyse durmak yok, yola devam..
  • 50 cc ellerinden bitince 100 cc ye çıkarırlar B sınıfını . 50 cc motorların hepsi çöp yazık alanlara

• bir ara b sınıfı ehliyet 125cc sürebilecek diyorlardı. o iş iptal mi oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 06turkmen kullanıcısına yanıt
    Direksiyon sınavına girip geçerseniz sürebiliyorsunuz, sadece yeni ehliyet çıkarmanıza gerek yok dediler

• Ülke motor çöplüğüne dönerken

• bu kız sukıtırı; şekilde şema, görünüş bunlara hitap ediyor. ben şahsen alıp da binmezdim. bedawa verseler, 1 metre bile sürmeden hemen satardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 28 Ağustos 2024; 13:44:11 >
  • Bizim mahalleye motorcu açıldı..herif direk Hindistan'dan getiriyor, ortalığı resmen motor çöplüğüne çevirdi..kadınlar bile sıraya giriyor..peynir ekmek gibi satılıyor abartısız..ulan elle pilav yiyen adamlar kadar bile olamadık..şu kadar para içerde kalsa yeterdi,neyse durmak yok, yola devam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

Hindistan'sa iyi gene, Çin malıysa 1 yıla hepsi çer çöp olur.

• bu fiyatlara tvs jupiter 110 alınır. bu çinlilere para vermeyin. gerçi kaportaya aldanıp alacak çok cahil varda. varyatör bilmez seramik silindir bilmez. bineyim gideyim davasına neyse...

• dekareme kullanıcısına yanıt

bedava verecekler ve ömür boyu sınırsız benzin + bakım masrafı + full ekipman + yaz kış lastikler sürekli yenilenecek. yine de kullanmaz mıydın?

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Evet motorlar büyük tahta kasalarda geliyor burda dükkanda montaj yapıyorlar..üretim yeri Hindistan yazıyor..hatta dev gibi atv'ler var, hiçbir yere sığmayan.. gösteriş süperde, bunların motor aksamı, yedek parça nasıldır bilgim yok, lakin gördüğüm millet tipe bakıp alıyor

• Hindistan yolunda ilerliyoruz maşallah.

Benim anlamadigim 4 tekere bile güvenemezken 2 tekere nasıl güvenip biniyorsunuz.

Diyelim dikkatlisiniz herşey tam yinede memlekette sorunlu insan çok gelir çarpar Allah korusun. Kaportanız bedeniniz.

Trafik olmayan yerde binene lafım yok yada kurye olarak iş yapana.

Araçlar içinde risk motorlar sagdan soldan heryerden cikabiliyorlar.

Motorlar için dahada risk kimse sizi araç görmüyor bu işin bir düzeni olmalı . Motor kullanıcı ehliyeti araçtan zor olmalı. Herkes için problem olur bu durum yakında.

Bimler 101ler herseyi satiyor bi ara kucuk esnafi koruma adına herseye izin vermeyeceklerdi. Bunlar ne zaman emlakciliga başlayacak bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Expert4212 kullanıcısına yanıt
    Ona hb ve n11 bakıyor hcm arsa, bağ, bahçe işleri onlarda.

• Marketten servise taşıma sorumluluğu müşteriye aittir.

• Eskiden "üç kuruş vergi sigorta ödeyim de az daha bassın" diye 50cc'den 125cc'ye çıkmış msx satın almıştım ama geçen ay 4000 lira sigorta ödeyince (bide indirimli) baya bi koydu bana. Tekrar 50cc'ye dönüş yapıcam. Artık masraflar yüzünden 125cc iyice enayilik oldu çıktı. Ya 250cc alıcan tadını çıkarıcan yada 50cc ile yetinicen abi.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

110-125 cc tam kurye işidir. Düşük yakıt - performans - ucuz bakım-bol parça dengesinin tam ortasına oturur. 50-80 cc ile kuryelik yapılmaz. 200 cc ve üzeri de yakıtta üzer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m f i kullanıcısına yanıt

Teklif cazip amma Yine de kullanmazdım...Masrafı bana ait olsun amma görünüşü daha erkeksi bir sukutır benim işimi görür...

• horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    Binip götür demek istiyor:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Expert4212 kullanıcısına yanıt

Yapacak bir şey yok hocam İstanbul'da yaşayan adam için motor olmazsa olmaz. Kendi adıma konuşursak full ekipmanla gezerim, riskli yere girmem. İleri sürüş eğitimlerini aldım. Maalesef Türkiye'deki motorcuların %90'ı zırcahil gibi sürüyor. Kafalarındaki kaskların koruyuculuğu şüpheli,çünkü en ucuzunu kullanıyorlar. Hatta Anadolu'da ceza yemememek için nazi kaskı takıyorlar.

Ehliyet almak çok kolay, öncelikle bu sınavlar zorlayıcı hale gelmeli. İleri sürüş olmasa da hakimiyet ve yol konusunda belirli sertifikasyon ve lisanslama getirilmeli.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.