Şimdi Ara

BİM'e gelen yeni gofret incelemesi (SS'li) (F\P ürünü) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
12
Favori
124.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
352 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Passenger47 -- 21 Mart 2018; 21:47:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bambusbonze

Görende kutu açılımı yapıyor sancak alt tarafı çikolata lan bu neyin incelemesi

Bunu alın dışarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hafta çocuklar için yaklaşık 35adet kek ya da çikolata almaktayım.Bime gittiğimde bu ürün ilgimi çekti ,fiyatı da uygun bu hafta da bundan alayım dedim.Neyse bir deneyeyim dedim ,iyi ki denemişim.Fiyatının neden ucuz olduğunu anlıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleykümselam

• bimden çöp almam egzama kepek mide agrısı herşeyi tekikliyor çok kalitesiz malları
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    aldım geldimi
  • tam gaza geldim. bunu almaya gidiyodum, birden fikrimi değiştirip, migros a gittim ve nestle gofret aldım. fark olarak, aradaki, 10 krş u anında yaktım gitti. elimin kiri gibi. acımadım bile.lüks yaşıycam olm ben. kararımı verdim. bi daha mı gelcez dünyaya. .
    tavsiye: bi kere dükkanın birinde, 1lira 90 krş tuttuydu aldığım şey, 10 krş çevirdi eleman gönülsüz. uzatırken de böle kasanın önüne çiklet, çakmak diziyolar ya, o araya düştü, bütün sakızları boşalttıydım parayı bulcam diye. cahillik günleri. şimdi olsa döner giderim. tmm, büyük para ama, yukarda yazdım. madem lüks yaşamayı kafaya koydun, böle 5 krş, 10 krş. oldu mu görmezden gelcen. abinizi örnek alın genşşler.

• Skyrim de kasarmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen dalga geçebilir ama ben konuyu çok faydalı buldum. Dostum umarım farklı ürünleri de incelersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macsimust

İsteyen dalga geçebilir ama ben konuyu çok faydalı buldum. Dostum umarım farklı ürünleri de incelersin.

dostum demişken, çağrışım yaptı, dost süt laktozsuz denesin.
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    50 üzeri + almış şaşırtıcı nerede eski dhliler

• Alt tarafı gofret ye geç ne incelemesi cödödöödödmd

• Dün şans eseri bim'e gittiğimde gördüm denemelik aldım bir tane üzerindeki hindistan cevizi zerrelerini saysam 10-15 geçmez.

Bim'in kendi gofretlerinden tadı iyi şekeri az gibiydi yenir arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

1994 doğumluyum mubtemelen 2000-2005 arası yediğimen güzel ucuz gofretin çakması.
    BİM'e gelen yeni gofret incelemesi (SS'li) (F\P ürünü)

Bu tadı ne güzel bir şeydi ya

• DH’yi seviyorum aga :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel reklam yaptın hocam hiç mi bir yetkili size ulaşıp size 100 tl alışveriş çeki yada 10 karton gofret demedi
  • Gençler bim ürün incelemelerini bilmiyor galiba, paso dalga geçilmiş. Boş konu yazan adamın en fazla takıldığı yer de konu dışı, ironi mi yapıyor yoksa başka bir amacı mı var çözemedim.

Birçok nesildaşım yazmış Trophy gofrete benziyorsa koli koli alırım ben bundan. Yıllardır Trophy gofret arayıp duruyorum acısını fena çıkarırım. İnceleme için teşekkürler Bim'e gitmek farz oldu yarın.
  • gofret sağlıksız yaw , o gofret enaz 250-300 kaloridir ,bi de kullanılan trans yağı düşünün , komple zarar , en iyi f/p ürünler elma, armut , portakal , muz gibi meyvalardır .
  • Adam usenmemis iphone incelemesi gibi inceleme yazmis ya la. Valla bravo hocam 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 22 Mart 2018; 3:2:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.