Şimdi Ara

BİM'e gelen yeni gofret tat stabilite testi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
10.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayenizde 4 tane aldım, her gün kullanıyorum çok memnunum, hayatımı kolaylaştıran bir ürün, teşekkürler konuyu acan arkadaş, teşekkürler çizmeci time

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. Testci aç geldi heralde

• böyle bir konu daha vardı.görünce bimden bikaç tane aldım fena değil

• geçen hafta 5 tane alıp yemiştim. çok güzel bana göre

• 2 tane yiyerek desteklediğim çikolatadır
  • Bulunduğum yerdeki BİM'e gittim şansıma kalmamış arkadaşlar abi bu ara çok satıldı dedi 2-3 kişi kutu kutu almış birkaç güne gelir dedi aklımdan direk donanım haber geçti bir gofret dahi yok satıyor 😂😂

• En iyi gofret fp ürünü
  • Gta 5 kaldırır mı

• Denedim. Öyle müthiş birşey beklemeyin. Ama fiyatına bakarsak çok iyi. Bu fiyata değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gb ram var bunda?
  • Birisi de içindeki katkı maddelerini ve sağlığa olan zararlarını değerlendirsin . Bakın bakalım bir daha alıyor musunuz o gofretten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane yedim kan şekerim 450 . Diyabet olanlara tavsiye etmiyorum.
  • Ürünü test ettim.
    Düşüncelerim: Ürünün türevlerinden farklı yapmak için dış yüzeyine hindistan cevizi uygulamışlar ki ben hiç sevmem. Gofretin yapısı biraz ince buna karşın uzun. Tadı biraz şekerli geldi. Farklı üretimleri gelirse onları da deneriz.
    Sonuç: Çok da beğenmedim, bana sıradan geldi öyle ahım şahım bir tadı yok. Alınmasa da olur.
  • geçen hafta senin inceleme haberini okuduktan sonra
    BİM'e gittim, 4 tane aldım o gofretten..
    bence 50 kuruşa iyi bir gofret.
    sadece biraz fazla şekerli geldi bana özellikle içindeki beyaz kremalı bölümü...
  • Ürünü bende test ettim. Nasil olduguna gelirsek gercekten doyurucu ve tadi cok yumusak agir bir cikolata tadi yok. Bir kere yediginizde ikincisini hatta üçüncüsünü mutlaka canınız istiyor. Günde yaklaşık 3 tane yiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ohhhh iyi bari stabilmiş.. Tam bir f/p ürünü yani..
  • eskiden bime girdiğimde ihtiyacım olan ürünleri alır çıkardım. şimdi artık her gittiğimde bu gofrettende alıyorum. İlkokul yıllarımdaki trophy gofreti andırıyor. yedikçe yiyesi geliyor insanın. 10 numara 5 yıldız

• Arkadaşlar almak için acele etmeyin. AMD'nin önümüzdeki aylarda gofret piyasasına bomba gibi düşecek bir ürünü hazırda beklettiği söyleniyor.
  • Ne boş bi konu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

4. Testci aç geldi heralde

4. testçi kız geldi hocam. Objektif biri seçelim derken doğası gereği çikolata seven birini seçmişiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.