Şimdi Ara

Bim'e STAR WARS Temalı Ürünler Geliyor (18 Aralık'ta) -Figür Yok- (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
15
Favori
8.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 09:20'de bimde oldum bizim burasi cok rahat kimse bakmiyor ürun doluydu yani
    Goruslerimi belirtmek gerekirse yastiklar,cantalar çöp ancak almadiklarim arasinda şapka ve ozellikle not defteri cok iyiydi ben bunlari aldim:

3 adet ayri model kupa aldim.
    1 adet beyaz baş havlusu.
    1 adet banyo havlusu.
    (Hepsini tavsiye ederim havlu baskilari iyi, kupalarda iyi gorunuyor)

http://i.hizliresim.com/yoQqOn.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah swit bide yeşil çantayı aldım teyzelerle savaşarak. Öğlene kadar kalırsa belki yastıkla kupa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme hayranlıktan alıyoruz ama ben yine de gözümü karartıp ne varsa almak yerine gün içinde lazım olabilecek tarzda olanları tercih ettim.
    Havlunun dokusu benim sevdiğim tarzda. Diğerleri pamuk pamuk ağzıma felan giriyordu kafamı kurularken. Darth Vader logosu kabartma ama Star Wars yazısı öyle değil. Makinede yıkayın yazıyor ancak uzun vadede Darth Vader dayanamaz bence o sıcaklığa

Bim'e STAR WARS Temalı Ürünler Geliyor (18 Aralık'ta) -Figür Yok-

• Tam bir rezillikti arkadaş az ürün gelmiş 30 40 kişi gelmiş almaya istanbullu olmak böyle birşey
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    büyük şehirlerdeki mağazalarada bencede daha fazla gelmedi anadoludaki çoğu mağazada satılmayacak bile
  • Kupa yastık çanta bunları bulmak zor 6 tane bim gezdim sabahtan beri en sonunda kasadaki çocukla muhabbet ediyorduk ara mağazalarda stok sorgula dedim üşendi galiba çocuk abi çantayı 1 tane kendime sakladım dedi onu aldım :D

stoklar şuanlık defter bol getirmişler var her mağazada
    şapka tek tük mağazalarda kaldı
    havlu da var
    beyaz tshirtlere fazla ilgi olmamış anlaşılan 1 tane aldım

Kupa yastık aranıyor :D
  • 09:10 da içerdeydim :D herşey sömürülmüş 1 kupa 1 banyo havlusu alabildim 3 tane bayan vardı bütün ürünleri bakmadan arabalarına doldurdular
  • quote:

Orijinalden alıntı: acypower

09:10 da içerdeydim :D herşey sömürülmüş 1 kupa 1 banyo havlusu alabildim 3 tane bayan vardı bütün ürünleri bakmadan arabalarına doldurdular

allahtan bedava değil yoksa millet öldürürdü birbirini :) hele bir tane teyze elimden almaya kalktı dedim napiyosun ya ilk ben geldim dedi sonra şalter attı bende teyze meyze dinlemem alırım ayağımın altına dedim suratını astı toparladı gitti kasaya bu istanbul insanı ne görgüsüz arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 18 Aralık 2015; 11:58:43 >
  • az önce aksaraydaki mağazadan aldım 3 bardak. 3 tane daha vardı. defter havlu bol miktarda var galiba her yerde.
  • 3 kupa 1 de havlı aldım. Aslında gittiğimde kupa kalmamıştı ama sordum stoktan çıkarıp dizdiler. Bayağı stok var bence çalışanlara sorun mağazadan ayrılmadan önce

Bim'e STAR WARS Temalı Ürünler Geliyor (18 Aralık'ta) -Figür Yok-
  • Konu star wars'tan teyze wars'a dönmüş . Şu siyahlı kupa güzel. Ondan alayım bir tane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç alasım yoktu ama bir gidip bakayım bizim bim'e bir yürüyüş olsun.

Edit:Standı yağmalamışlar sadece 4 not defteri vardı.Fazla masraftan kurtulmuş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 18 Aralık 2015; 13:33:43 >
  • Havlu guzel simdi baska bir bimden beyaz bas ve banyo havlusu aldim..

• az önce gittim tüm stand oldğu gibi duruyordu. tüm ürünleri inceledim şapka ve çanta dandik. kupalar güzel. tişört fena değil. havlular güzel sayılır. yastık iyi.

bi yastık bi de kupa alıp çıktım, çıkarken sordum harbiden ilk ben bişe almışım standdan. küçük kötü bi anadolu ilçesinde çalışıyorum
  • Yıllar sonra bıme gırdık ))
    Atasehır bım sadece canta ve not defterl vardı
    2 not defterı aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: mabeynihumayun

az önce gittim tüm stand oldğu gibi duruyordu. tüm ürünleri inceledim şapka ve çanta dandik. kupalar güzel. tişört fena değil. havlular güzel sayılır. yastık iyi.

bi yastık bi de kupa alıp çıktım, çıkarken sordum harbiden ilk ben bişe almışım standdan. küçük kötü bi anadolu ilçesinde çalışıyorum

az önce gittim tüm stand oldğu gibi duruyordu. tüm ürünleri inceledim şapka ve çanta dandik. kupalar güzel. tişört fena değil. havlular güzel sayılır. yastık iyi.

https://www.dropbox.com/s/onz2emuw4giocs0/20151218_104719.jpg?dl=0

• Kadıköy de falan havlu bakarım ama umudum yok

• quote:

quote:

https://www.dropbox.com/s/onz2emuw4giocs0/20151218_104719.jpg?dl=0

Şu güzelliğe bak be heyt be ne yalanır, yağmalanır o stand..

• 3paket el havlusu ,2 kupa,4 sweat ,1 yastık,2 çanta.Sabah sabah Bimci 4 teyzeyle mücadele verdim istediklerimi alıp çıktım.Ergenler annelerinin eline liste verip okula gitmiş
  • Neden 2 konu var la? Bu arada yapıştırdım yastık ve çantayı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.