Şimdi Ara

~~BİM FAN CLUB + BİMCELL ÜYELERİ BURAYA !~~ 883 KİŞİ OLDUK! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
20
Favori
76.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler konuyu açan arkadaş söyle diyor:
    "Konu dışı banım var kusura bakmayın ekleyemiyorum konuya yazarsanda iyi olur. 6 mayısta ekleyeceğim hepinizi yoksa niye eklemedi demesinler"
  • Benide Ekle

Yaşasın Bim Yaşasın Bimcell

• Bimdeki pis bir ürün ve konum ==>http://forum.donanimhaber.com/m_57984338/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60175730

~~BİM FAN CLUB + BİMCELL ÜYELERİ BURAYA !~~ 883 KİŞİ OLDUK!

BEN DEDİM AMA HAYVAN BOŞUNA YEMEMİŞ. BAKIN 2 AY OLMADAN ŞEREFSİZLERİN FOYASI ORTAYA ÇIKTI.

GIDADA TAKLİT VE TAĞŞİŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLEN FİRMALAR

SOSİSTE İÇ ORGAN-KAVURMADA TEK TIRNAKLI ET-PEYNİRDE YABANCI YAĞ
    Laboratuvar sonucu ile taklit yapıldığı kesinleşen 6 firmanın adları şöyle:

1-Hasan Dede markalı yağlı tulum peynir üreten Konya merkezli Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti (nişasta ve bitkisel yağ tespiti)

2-Yalçıntepe markalı yağlı tulum peyniri üreten Kayseri merkezli Birsen Güven Gıda San. ve Tic. A.Ş.um peynirinde (bitkisel yağ tespiti)

3-Güldemce markalı tam yağlı tulum peyniri üreten Konya merkezli Güldemce Gıda İnş. Otomotiv San. Tic. Ltd (bitkisel yağ tespiti)

4-Apikoğlu markalı sucuk üreten İstanbul'da kurulu Etsan Gıda Sanayi A.Ş (yüzde 100 dana eti olarak tanıtılan sucukta kanatlı eti tespiti)

5-Uludağ markalı sosis üreten İstanbul'daki Karizma Beşler (yabancı doku ve iç organ tespiti)

6- İzmit'te Efraim Usta Lokantası (Pişmiş dana kavurma yemeğinde tek tırnaklı eti tespiti)

• Benide ekle bro sensodyne 10.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Nisan 2012; 17:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubar

Bimdeki pis bir ürün ve konum ==>http://forum.donanimhaber.com/m_57984338/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60175730

~~BİM FAN CLUB + BİMCELL ÜYELERİ BURAYA !~~ 883 KİŞİ OLDUK!

BEN DEDİM AMA HAYVAN BOŞUNA YEMEMİŞ. BAKIN 2 AY OLMADAN ŞEREFSİZLERİN FOYASI ORTAYA ÇIKTI.

GIDADA TAKLİT VE TAĞŞİŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLEN FİRMALAR

SOSİSTE İÇ ORGAN-KAVURMADA TEK TIRNAKLI ET-PEYNİRDE YABANCI YAĞ
    Laboratuvar sonucu ile taklit yapıldığı kesinleşen 6 firmanın adları şöyle:

1-Hasan Dede markalı yağlı tulum peynir üreten Konya merkezli Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti (nişasta ve bitkisel yağ tespiti)

2-Yalçıntepe markalı yağlı tulum peyniri üreten Kayseri merkezli Birsen Güven Gıda San. ve Tic. A.Ş.um peynirinde (bitkisel yağ tespiti)

3-Güldemce markalı tam yağlı tulum peyniri üreten Konya merkezli Güldemce Gıda İnş. Otomotiv San. Tic. Ltd (bitkisel yağ tespiti)

4-Apikoğlu markalı sucuk üreten İstanbul'da kurulu Etsan Gıda Sanayi A.Ş (yüzde 100 dana eti olarak tanıtılan sucukta kanatlı eti tespiti)

5-Uludağ markalı sosis üreten İstanbul'daki Karizma Beşler (yabancı doku ve iç organ tespiti)

6- İzmit'te Efraim Usta Lokantası (Pişmiş dana kavurma yemeğinde tek tırnaklı eti tespiti)

Temiz ve HALK dostü görünen insan azmanları - hepimize YEDİRDİLER O EŞŞEK-DOMUZ etlerini

HABER GERÇEKTİR GAZETE ve MECMUALARDA yayınlandı

• ekle hocam,benim ötekilerden neyim eskik
  • Beni de ekleyiniz.
  • ekle benıde hocam
  • Ekle gitsin
  • Akaryakıt fiyatlarına karşı BİM harekete geçmeli, benzin istasyonu işine girmeli.

BİMPET istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
  • beni ekle yazdığım halde eklemedin, niye dışlandım?
  • Bir ara bende bir kaymak alıyordum bim den.Bir gün yine almak için gittim görevli o marka ile anlaşmayı fesh ettiklerini söyledi. Nedenini sordum.Ciddi kalite sorunları vardı o firmanın dedi.Yani biz aylarca sorunlu ürünü tükettik.Bu arada sucukları iğrenç.Lütfen çoluk çocuğunuza ucuz diye sağlıksız şeyleri yedirmeyin.Mantık şu ;bir firma kendi markalı ürünü başka mağazada pahalıyken aynı kalitedeki ürünü bim için daha ucuza vermez!Mutlaka bir kalite problemi vardır.Ticaretle azıcık ilgilenen herkes bunu bilir.Ucuz etin yahnisi kara olur malesef.Yumurta ile ilgili de ayrıca dikkat edelim.Başka bir bim mağazasında görevli kendisi bim in yumurtasını tüketmediğini söylemişti bana.Bir yumurta toptancısı akrabamda sakın bim den alma demişti.Bu kadar kişi söylüyorsa vardır birşey...
  • Ekle azizim BİM bu memlekete lütuftur. Bi torba dolusu urun alıp sonrada 3-5 lira para odemek acccccaip zevkli.
    Edit: EEE birde a-101 de kostura kostura arkadan gelio ayık olsun BİM. Dierinin malları fena diil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 29 Nisan 2012; 1:47:22 >
  • Benide yazin bimcell kullaniyorum butun alisverislerim bimden hatta bir ara bim acmayi dahi dusundum fakat bayilik vermiyormus sadece diaSa veriyormus bu tarz marketlerde...
  • Ekleee kardeşim
  • Her çorba aldığımda kasada "İlle de Hürrem marka al" diye tutturmasalar daha çok sempatimi kazanacaklar ama neyse
  • benide ekle
  • Geçen cuma tablet pc ile mp3 gelmişti bime alan oldu mu?
  • mesajım niye silindi bilmiyorum ama f for fethullah herhalde....
    beni de ekleyin lütfen çok seviyorum bim'i
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.