Şimdi Ara

Bim HP Notebook 6 Eylül 1799 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
12.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle alınmaz bence. oyun umudunuzu kesin bir kere. internette gezinme veya office dosyaları için de kanser eder. sürekli donar, yavaş kalır. 1.800 liranız varsa internete girmek vs için bunu alacağınıza güzel bir android tablet alabilirsiniz. alacağınız tabletin hem ekranı full hd olur, film izlemede hiç sorun çıkarmaz, sosyal medya, internette gezinmede hiç sorun çıkarmaz.
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Varmı o fiyata dediğin özellikte tablet?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yousuf27 kullanıcısına yanıt
    Ryzen 3 i3 mi tekabül ediyor birde hp anakartı nasıl götürürmü uzun süre asus vardı 4 yıl sonunda anakartı yandı kendiliğinden leşmiş asus bu konuda?

• radko kullanıcısına yanıt
    şu anda modelleri çok fazla bilmiyorum ama şu model söylediğim ihtiyaçları çok rahat karşılar.
    tek olumsuz tarafı office programlarında bilgisayar kadar kullanışlı değiller bunun dışında gerçekten güzel bir film izleme ve internet deneyimi sunarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ryzen 3 i3 mi tekabül ediyor birde hp anakartı nasıl götürürmü uzun süre asus vardı 4 yıl sonunda anakartı yandı kendiliğinden leşmiş asus bu konuda?
    Ryzen i3e denk belki hafif bi tık üsttedir performans olarak pek fark göremezseniz ha illa intel kullanacağım diyorsanız (ben de olsam inteli tercih ederim laptopta)
    bu tarz bi bilgisayarı da tercih edebilirsin.ben işlemcide intelden şaşmayanlardanım fanboy diyebilirsiniz ama amdnin a serisi bilgisayarlarını kullandıktan sonra intelin dual core işlemcilerini gerçekten yeğlerim günlük kullanımlarda neyse lafı uzattım alacak arkadaşlara hayırlı olsun

Ben hızlı olsun istiyorum o yüzden ssd li olması lazım bu fiyatlarda i3 ssd li varmıdır,
    Amaç oyun değil gündelik kullanım

• Bu laptop daha mantıklı 14" olması sorun değilse. Bonus kartı olanlara 75 lira bonus kampanyası da mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hp wifi çekim kalitesi çok kötü diyorlar ne derece doğrudur?

• Herkes laptop alırken özelliklerine bakıyor dogal olarak oluşan kanı özellikleri yüksek olanı al gerisi aynı zaten.

Ama gerisi aynı degil. @HBeg duyuyorum ilk defa hp laptoplarının wifi konusunda kötü oldugunu.Sadece bizim aldıgımız modele özgü bir sorun sanıyordum.

Olmadı son çare usb takılan wifi adaptörlerini deneyecegiz mecbur.Bu aynı konudan 2. kez servise gidişi.

Dediginiz gibi hem çekmiyor hemde hızı kötü.Baglansa da telefonla girseniz daha hızlı.

@agtr laptopu degiştirdiklerinde sorununuz çözüldü mü? Wifi çekim gücünden ve baglantı hızından memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 7 Eylül 2019; 15:1:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ben hızlı olsun istiyorum o yüzden ssd li olması lazım bu fiyatlarda i3 ssd li varmıdır,
    Amaç oyun değil gündelik kullanım
    Hocam üstüne 200 lira verip veya bütçeniz azsa 120 lira verip bi ssd alıp takviye yapabilirsiniz ha ben uğraşmam diyorsanız şu laptopu da alabilirsin ama bana sorarsan sana çok uygun bir combo yaparım tadından da yenmez günlük işler için;
    https://www.amazon.com.tr/Lenovo-80XR00EXTX-Dizüstü-Bilgisayar-Pentium/dp/B07DC8YY4Y/ref=asc_df_B07DC8YY4Y/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=343279541692&hvpos=1o3&hvnetw=g&hvrand=1313738357825243475&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012777&hvtargid=pla-699439202539&psc=1 şu laptopu alıp üstüne bi de ssd çaktığın gibi
    ssd için de samsung evo alabilirsin 300 lira civarı bi günlük işler için bir canavar elde edersin.

• s.hız kullanıcısına yanıt
    sizin meseajın alttaki arkadaş paylaşmış şu bilgisayar iyi gibi
    www.gittigidiyor.com
    HP 15-db0058nt (6SQ21EA) Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-db0058nt-6sq21ea_spp_81368?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

yinede siz araştırın hocam

• HP laptop çöp. Evime sokmam. Aynı Vestel gibi. Vize alamaz asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Herkes laptop alırken özelliklerine bakıyor dogal olarak oluşan kanı özellikleri yüksek olanı al gerisi aynı zaten.

Ama gerisi aynı degil. @HBeg duyuyorum ilk defa hp laptoplarının wifi konusunda kötü oldugunu.Sadece bizim aldıgımız modele özgü bir sorun sanıyordum.

Olmadı son çare usb takılan wifi adaptörlerini deneyecegiz mecbur.Bu aynı konudan 2. kez servise gidişi.

Dediginiz gibi hem çekmiyor hemde hızı kötü.Baglansa da telefonla girseniz daha hızlı.

@agtr laptopu degiştirdiklerinde sorununuz çözüldü mü? Wifi çekim gücünden ve baglantı hızından memnun musunuz?
    Yok hocam, verdiklerini satıp lenovoya geçtim

• Bu model çok daha iyidir

• HP Bilgisayarın iyi olduğunu ben de düşünmüyorum..

• Aynı fiyata ryzen 3 lü olanı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilaslan5

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-s145-14iwl-intel-celeron-4205u-4gb-128gb-ssd-freedos-14-tasinabilir-bilgisayar-81mu003ptx-p-HBV00000KDHT8?magaza=Hepsiburada

Bu model çok daha iyidir
    Bir şey soracağım. "Freedos" yazanların işletim sistemi yok. PC deki gibi kendimiz rahatlıkla yükleyebiliyormuyuz ? Yanında driver ları veriliyormu ??

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Daha uygun bir şey lazım hocam.

Teşekkür ederim.

• 1100 lira fazla verme hocam, sifir sikinti tertemiz

https://forum.donanimhaber.com/laptop-asus-x553-ssd-li--139874551#139874551

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.