Şimdi Ara

Bim HP Notebook 6 Eylül 1799 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
12.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bim 6 Eylül'de HP notebook satıyor. Yorumlarınıza göre almayı düşünüyorum. Oyun oynanmayacak. Ödev, internet vs için kullanılacak.

HP Notebook
    • 15,6”” HD SVA BrightView WLED (1366 x 768)
    • AMD A9-9420, Çift Çekirdekli (3-3,6 GHz, 1MB önbellek)
    • 4 GB DDR4-1866 SDRAM (1 x 4 GB)
    • Tümleşik AMD Radeon™ R5 Grafik Kartı
    • 256 GB M.2 SSD
    • 802.11b/g/n (1x1) Wi-Fi®/ Bluetooth® 4.0/Miracast
    • Tümleşik dijital mikrofonlu HP Web Kamerası
    • 11 saate varan pil ömrü
    • 45W HIZLI şarj adaptör
    • Çift Hoparlör/1000 GbE LAN/1 multi-format SD kart okuyucu/2 USB 3.1 /1 USB 2.0/ 1 HDMI/1
    • RJ-45/birleşik kulaklık mikrofon/Çoklu dokunma destekli Touchpad
    • Windows 10 Home 64
    • HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect, Netflix, Yeni Microsoft Office 365 müşterileri için 1 aylık deneme
    • 1 yıl 25 GB Dropbox, McAfee LiveSafe™ (30 gün deneme)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amd a9 9425 e 1900 e aldım buda iyi fiyat ama 100-200 fazla vererek islemci arttırılabilir

• Amd işlemcileri hakkında pek bilgim yok i3 ve i5 hangileri tekabül ediyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muadilleri piyasada kaçtan gidiyor? Ara sıra oyun oynamak istesek zorluk çıkartır mı? Ben de düşünebilirim bu bilgisayarı.

• 256 gb disinda bi hafizasi var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Muadilleri piyasada kaçtan gidiyor? Ara sıra oyun oynamak istesek zorluk çıkartır mı? Ben de düşünebilirim bu bilgisayarı.
    www.cpubenchmark.net
    PassMark CPU Benchmarks - New Laptop CPUs Performance
    https://www.cpubenchmark.net/laptop.html

hocam buradan işlemcilere bakabilrisniz

• Çözünürlük düşük bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    İşemci çöpmüş 700₺ olsa alınırmış anca.

• radko kullanıcısına yanıt
    bencede işlemcisi kötü ama bu fiyata daha iyi işlemcili cihazlar bulunabilirse internetten değerlendirilir
  • benim işlemcim amd 9425 yüksek performans modunda çalışıyor sürekli 3.7ghz gayet yeterli ısınma problemi yok.Oyun olarak zula csgo pubg lite oynatır.

• İşlemci çöp hiç bulaşma o fiyata daha iyi muadilleri var

• Axess iniz varsa bu aynı fiyata gelir ,çok daha performanslı ve de hafif

www.gittigidiyor.com
    HP 14-cm0607nt 7GP60EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-14-cm0607nt-7gp60ea_spp_726867?id=467304442

• cepciniz83 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada sitesinde de aynı fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: alvinoo

256 gb disinda bi hafizasi var mi?
    Yok diye biliyorum. O fiyata zaten zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ögrenciye hp laptop seçtik. Laptopun modelini hatırlamıyorum yan odaya geçince wifi baglanmıyor telefon baglanıyor laptopta tık yok.

Servise gitti geldi tamam nispeten öncekine göre iyi.Ama yine telefon daha iyi hatta başka laptop denedik onun 3/4 çizgi çektigi yerde o bir çizgi yada bulamıyor.Bu yapılmış hali.Birde şehir dışında okuyor yazın geldi laptop yine aynı en son servisteydi.

Hp adına ve özelliklerine bakıp aldık.Servise gidiyor bari çözün.Yaklaşık 1 ay sürüyor servis işlemi. Magazaya veriyorsunuz onlar alıyor yapılıyor geri geliyor vs.

bir daha hp almam.Yazıcıda belki aynı fiyata canon bulursam gider canon alırım.

Acer,lenovo alın daha iyi.

Sadece özelliklerine bakmak yetmiyor malzeme,işçilik kalitesi ve servis memnuniyeti de önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 6 Eylül 2019; 23:47:27 >
  • Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Hocam günümüz oyunlarını arasıra oynamak istesek (profesyonel manada değil tabii) günlük pc kullanımı (webde gezinti, word vs) ile işimizi görebilecek en iyi bilgisayar hangisi şu an? 2000 civarına bulabilir miyiz?

• Merhabalar bu fiyata geçen hafta ryzen 3 cihaz satıldı alacaksanız şuna yönelebilirsiniz ama a4 işlemciler dual core tarzı hatta bana göre daha kötü işlemidir.ama illa alacağım derseniz buyurun
    1199 TL
    Ryzen işlemcili fhd panel ise:
    www.gittigidiyor.com
    HP 15-db0058nt (6SQ21EA) Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-db0058nt-6sq21ea_spp_81368?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Bir ögrenciye hp laptop seçtik. Laptopun modelini hatırlamıyorum yan odaya geçince wifi baglanmıyor telefon baglanıyor laptopta tık yok.

Servise gitti geldi tamam nispeten öncekine göre iyi.Ama yine telefon daha iyi hatta başka laptop denedik onun 3/4 çizgi çektigi yerde o bir çizgi yada bulamıyor.Bu yapılmış hali.Birde şehir dışında okuyor yazın geldi laptop yine aynı en son servisteydi.

Hp adına ve özelliklerine bakıp aldık.Servise gidiyor bari çözün.Yaklaşık 1 ay sürüyor servis işlemi. Magazaya veriyorsunuz onlar alıyor yapılıyor geri geliyor vs.

bir daha hp almam.Yazıcıda belki aynı fiyata canon bulursam gider canon alırım.

Acer,lenovo alın daha iyi.

Sadece özelliklerine bakmak yetmiyor malzeme,işçilik kalitesi ve servis memnuniyeti de önemli.
    %100 haklısınız. HP wifi konusunda leş benim bilgisayar 3000 TL'nin üzerin de fakat wifi çekmiyor , bağlansa bile çok kötü bir İnternet hızı alıyorum telefona göre. Gerçekten sorunu var HP'nin bu konuda.

• Ödev için matlab tarzı ağır programlar kullanmayacaksanız celeron işlemcili fansiz modellere bakın bence. Fan gürültüsü olmadan bilgisayar kullanabilmek büyük lüks

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Ankarada 2 kere hp aldım, tüm yetkili servislerini öğrendim, birisi garanti kapsamında değişti sonunda, dediğin gibi, bir aydan önce onarılmadı, her onarımda başka bir yeri tırtladı, sonunda değişim istedim, değiştirdiler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.