Şimdi Ara

Bim JVC 124 cm Ultra HD 4K TV (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
27
Favori
230.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: banzar

Oldu olacak yerli otomobili de vestel üretsin. Vesoto

konsorsiyumda var zaten Zorlu grup :)))
  • arkadaş bu ülke insanı üretmek ile montajlamak farkını bir türlü öğrenemedi gitti :)
  • Bayileri olduğum için söylüyorum.

Philips Toshiba Seg Techwood Regal Hi-Level Finlux TELEFUNKEN gibi markaları Vestel üretir. Ana menüsüne kadar neredeyse aynıdır.
  • 1698 TL

Vestel 48FD7300 48" 122 cm Dahili Uydu Alıcılı Dahili Wifi Smart Full HD Ekran LED TV

http://www.hepsiburada.com/vestel-48fd7300-48-122-cm-dahili-uydu-alicili-dahili-wifi-smart-full-hd-ekran-led-tv-p-HBV000007FO6P?magaza=Ab Store

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

son teknoloji adamı batırır teknolojiyi 2 sene geriden takip edersen baya avantajlı oluyor

trt 4k hariç kanal yok. inrilecek videolar 40 gb, en fazla süper bir sistemin olup 4k oyun oynamaya yarar.

Açıkcası şimdi bu tv ucuz olabilir ama teknolojilerinden yararlanamadıktan sonra bir işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

albani gelsin.

Albani, 2009'da 2000 lira para verip aldığım Samsung LCD için "günde 3-4 saat kullanımla en fazla 2 sene ömrü var" demişti.

Bakıcımız sağolsun televizyon her gün 08:30 - 17:30 arası hiç kapanmadığı halde (çocuğa izletmiyor ama yine de TV her zaman açık) televizyon 9 senedir tık demeden çalışıyor.
  • Evimde 2 adet vestel var. Ailemde Samsung ve LG var 50 ve 55 inç.

LG aşırı donuk görüntü veriyor yani böyle her filmde ortamı soğuk gösteriyor.

Samsung kanal geçişleri vs berbat filmlerden tat alamıyoruz.

Vestel en iyi renkleri veriyor.

Kimse kusura bakmasın da kullanıcı deneyimi bu uydurma değil.
  • Donanımhaber forumundayız ama çoğu kişi hala teknoloji hakkında bir bilgiye sahip değil. Çoğu kişi gelmiş Tr'de kaç tane 4k kanal olduğunu, 4k tvnin gereksiz olduğunu söylüyor. Bu cümleyi sarfetmeden önce 4k tvlerin özelliklerini iyi idrak etmek gerekiyor. Kaliteli 4k tv'lerin çoğu, full hd görüntüyü 4k'ya yakın bir şekilde upscale edebiliyor. Bunu 1080p bluray filmlerde ve ps4 oyunlarında rahatlıkla görebilirsiniz. Yani 4k tv öyle sizin dediğiniz kadar gereksiz bir teknoloji değil. Bu ürüne gelecek olursak, bu tv'yi 4k için tabi ki alınmaz. Ama filmlerde ve oyunlarda gayet iyi bir performans alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannkarabulutt -- 29 Ocak 2018; 11:51:33 >
  • muhtemelen satılan ürün bu

http://jvctv.eu/eu-en/lt-49vu72k/#5
  • vestelin tv ler çok güzel. İhtiyacım olsa bu fiyatlara kesinlikle vestel alırım
  • 4k dediğin en az 55" olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes vestele giydirmiş.

sanki 5 k para veriyorsunuz bir de vestel dandik diye b.k atmayın. bu fiyata LG,sony,panasonic yoksa gereksiz yoruma yapmaya gerek yok.
  • 4k alicisi var mi icinde ? Teledunyanin hd kutusu ile upscaling yapabilir mi ?

• FHD'den 4K TV'ye geçen arkadaşlar elektrik faturası artışına değiyor mu bu değişiklik? Genelde UHD TV'lerin elektrik tüketimleri epeyi yüksek geliyor bana. Şu anda FHD sahibi olmamıza rağmen çoğu kanal hala normal yayınından izlenmeye devam ediyor, gerekliliğini bu yüzden sorguluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

1698 TL

Vestel 48FD7300 48" 122 cm Dahili Uydu Alıcılı Dahili Wifi Smart Full HD Ekran LED TV

http://www.hepsiburada.com/vestel-48fd7300-48-122-cm-dahili-uydu-alicili-dahili-wifi-smart-full-hd-ekran-led-tv-p-HBV000007FO6P?magaza=Ab Store

4k ?

• Japonlar veya Caponlar diyorsunuz yani
  • Her şeyi bir kenara bırakın vestel tületiciyi kandıran ve doğruları söylemeyen bir firma,

Şimdi yerli üretim diyebilmen için imalatı bitmiş satışa hazır olan ürünü tek tek parçalarına ayırıp baktığın zaman içindeki teknoloji bileşenlerinin toplama olduğunu göreceksiniz ve genel olarak birleştirmesinde rol alan yani montajını yapan bir firma olduğunu söyleyebiliriz.

Kaldıki cep telefonu veya 4K tv lerinin giriş seviyesi fiyatlarına bakın eğer yerli üretim olsa 500 TL olması gerekir giriş seviyesi cep telefonu veya 4K tv fiyatı

Bizim burda aldığımız cep telefonu ve tv ürünleri yurt giriş fiyatı ortalama 500 euro oranın parasına göre uygun fiyat

Bizde vestel üretiyorum diyorsa burdaki birim fiyata göre satması gerekirdi ama durum öyle olmadığı için kur farkından dolayı 1500+ TL yi gözden çıkarmalısınız

• hasannkarabulutt H kullanıcısına yanıt
    Upscale ne demek teknolojiyi iyi bilen kişi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasannkarabulutt

Donanımhaber forumundayız ama çoğu kişi hala teknoloji hakkında bir bilgiye sahip değil. Çoğu kişi gelmiş Tr'de kaç tane 4k kanal olduğunu, 4k tvnin gereksiz olduğunu söylüyor. Bu cümleyi sarfetmeden önce 4k tvlerin özelliklerini iyi idrak etmek gerekiyor. Kaliteli 4k tv'lerin çoğu, full hd görüntüyü 4k'ya yakın bir şekilde upscale edebiliyor. Bunu 1080p bluray filmlerde ve ps4 oyunlarında rahatlıkla görebilirsiniz. Yani 4k tv öyle sizin dediğiniz kadar gereksiz bir teknoloji değil. Bu ürüne gelecek olursak, bu tv'yi 4k için tabi ki alınmaz. Ama filmlerde ve oyunlarda gayet iyi bir performans alabilirsiniz.

Biz cahiliz, ağam ne derse odur

Yazdıkların kompla yanlış.Kaynak kaliteli olmadığı sürece istediği kadar upscale yapsın bir işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

quote:

Orijinalden alıntı: muammer816

panel teknolojisi ve panel hz hızını bulamayan bi tek ben miyim

Panel tipini bilmiyorum ama panel hz nin 50 hz olduğu kesin.Bu fiyata 100 hz olmasını beklemeyin.Kaldı ki vestelin kendi televizyonlarında bile 100 hz panele sahip televizyonu yok bildiğim kadarıyla

ben de aynısını düşündüm.bu fiyata panel çok yüksek ihitimal 50 hz dir ve ips panel değildir.teşekkür ederim yorumunuz için.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.