Şimdi Ara

BİM marketler yine PS4 Slim satıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

PC’i TV’e bağlamak bu kadar mı zor geliyor? Gamepadleri Xbox ve PS5’in ikisini de PC destekliyor. Konsolda nasıl daha iyi keyif alınabiliyor anlayamıyorum. Siz bence eski dönem PC’lerle karşılaştırıyorsunuz. Başka mantıklı açıklaması yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt

Konsola yapılan oyunlarda, cökmeler ve oyun acaba kac FPS verecek, ekran kartım bunu destkeler mi derdi olmaz.. Platforma göre oyun cıkartıyorlar FPS sabit, kararlılık tam mesele sadece o bahsedilen sey degil.. Oyun oynarken kararlılık önemli.. Milyon cesit farklı donanım ve ekran kartında tam optimizasyonlar sağlanamıyor.. Konsolda calısan oyun kararlılık sağlıyor..

Ben hicbir konsol oyununun, oyunu oynarken oyundan attıgına sahit olmadım ancak PC'lerde defalarca kez yasadıgım durumdur ayrıca bunun Redist'i var DLL'si var sistemin cöplüge dönmesi var oyunun ortasında hata mesajı görmek keyifli olmasa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ağustos 2024; 17:8:57 >
  • 999₺'e satılan cihaz 11 yıl sonra 12K'a satılıyor. Ülke ekonomisinin geldiği noktaya sadece BİM'e bile bakarak ulaşabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Bu oyundan atma dediğiniz olaylar eskiden iyi PC’de abartılı olmasa da olabiliyordu. Ama artık donanımı iyi PC’lerde böyle sorunlar yok. PS5’te bazı oyunlarda atma sorunu yaşadım. Rahatsız olmadım ama sonuçta atılmaksa attı. Konsolların sabit FPS’inden kastınız 30FPS ise ortalama PC’de de 30’un altına düşmüyor rahat olun  .

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bir ton ayar, optimizasyon uğraşmak istemiyorum belki! Ben uğraşamam öyle ram tak, yok ekran kartını güncelle, yok driver indir vs.

Takarım fişi, yaslanırım arkama, oynarım oyunumu.

Konsol candır. Asıl pc devri biteli çok oldu.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğin işler çocuk oyuncağı. Kendini haklı çıkartmak için zormuş gibi ifade etmişsin ama olmamış. Oyun oynamaktan başka bir halta yaramayan şeye o kadar para vermek maksimum fayda arayan birinin yapacağı bir şey değil. Bilgisayarda film de izlersin, müzik kaydı da yaparsın, render da alırsın, fotoşop da yaparsın, torrent de indirirsin, oyun içi grafiklerinin de kralını görürsün. Her türlü PC tokatlar. Multi kullanımın kralıdır ve hepsini de en üst düzeyde yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Ağustos 2024; 20:32:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eleman PC devri bitti diyor sen de böyle cahile hala laf anlatmaya çalışıyorsun  .

• qenious Q kullanıcısına yanıt
    bu fiyata kesinlikle alınmaz ona katılıyorum fakat xbox'ta alınmaz indie çöplüğünde kaybolursun anca.

Senin söyledigin seyleri basit bir ekran kartı olan ucuz bir PC zaten ziyadesiyle yapıyor. Ben 4 senedir aynı I3 9100 F'yi gündelik isler ve programlama amaclı kullanıyorum ve 1050 ti gibi eski bir ekran kartım var saydıgın gündelik görevlerin hepsini yerine getiriyor.. Render alma konusuna gelince, herkesin kullanım amacı render degil.. Render ne alaka.. Render yapan zaten render PC'si alıyor.. Para kazanıyor ve donanıma da parayı basıyor.. Böyle birini tanıyorum..

Ekran kartına verecegin parayla konsol alırsın elemanın söyledigi gibi fisi takarsın keyfine bakarsın..

Konsolun eksi yönü, konsolu kırmadılarsa, orjinal oyun oynayacaksın, o da bütceyi sarsar, bu acıdan yaklasırsanız oyun icin PC diyebilirim ama oyuna da para veririm yahut konsol kırıldı diyen icin konsol en iyisidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Ağustos 2024; 8:56:8 >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Asıl cahil sana derler.

Bilgisayarda oyun oynama devri bitti demek istemiştim, tabii kafa basmayınca anlaşılmayabiliyor.

Diğer cahiller grubu da konsola klavye/fare takmak isteyenler. Ne cins insanlar var.

Sen konsol falan ne yapacaksın? PC al, PC'de al bir render, izle bir youtube videosu bir de kayıt yaparsın hem..  

Doğru anladım işte PC’de oyun devri bitti demen cahillik  . Oyun dünyasında yorum yapmayın rezil oluyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.