Bildirim
BİM marketler yine PS4 Slim satıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PlayStation 4 Bim'de 1.500 liraya satılıyordu birkaç yıl önce.
Fıkra bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 24 Ağustos 2024; 11:26:17 >
-
11 yaşındaki cihaz 12.000 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nereden geliyor garantisi kimin. bitmedi mi bu cihazın üretimi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilkom garantili yazdığına göre resmi ithalat bunlar. sony elde kalan malları buraya yollamış.
-
Ps4'e 12 bin vereceğinize 19 20 lere ps5 alırsınız ya hemde slim 1 tb model vs. hatta 2. ele bakarsanız eski fat kasaları da 13 14 arası da bulabilirsiniz. Bu saatten sonra ps4 e zaten oyun da çıkmayacak üstüne eski nesil cihaz zaten gerek yok. Ha veyahut 13 bine series s ler vardı onu da alın yepyeni nesil cihaz. Gamepass alırsınız bütün microsoft oyunları anlaşmalı oyunlar hepsini gamepass ile rahatça oynarsınız.
-
12bin verene kadar 5 daha ver ps5 al bunu alanın aklını seveyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben temiz ps4 slim 1tb 2 kol 7000tlye veririm 2. el. Vatandan almıştım
-
adam akıllı oyun oynamak isteyen arkadaşlar Playstation 5 alın bence bunu alırsanız ileride pişman olursunuz coğu yeni çıkan oyun artık 4 e gelmiyor.
-
PS5 alanın da aklını sevmek gerek. Git mis gibi sistem topla. Ne gerek var konsola? PC varken konsol almak da ne bileyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Ağustos 2024; 14:39:57 > -
ps5 parasına toplanabilecek bi sistem söyleyebilir misin dost
Ps5 parasına sistem toplayacakmış. Herkes uzman olmuş memlekette :D
-
Sıfır kapalı kutu koleksiyonum için bir tane alıyım dedim ama,bu fiyat nedir abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahatlıkla 4060 sistem toplanabiliyor. Onu da geçtim aşağıdaki konudaki yorum bile zaten aklı olan birinin PS5 almaması gerektiğini gösteriyor. Sadece oyun oynamaktan başka bir halta yaramayan bir aletle oyun da dahil her şeyi en üst seviyede yapabilen bir aleti bir tutmam bile. PS’yi bilgisayar ile birlikte zikretmek bilgisayara hakarettir. O kadar para ver ortada oyun yok.
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159427643
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış anlama ben konsol sahibi birisi değilim ama türkiyede sistem toplamak konsol almaktan daha pahalı
Bunu alacagina 2k daha ver xbox series s al daha iyi. Hem yeni nesil konsol, 60fps alinir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsol gibi zevkli degil 10 sene önce oynamayı bıraktım fakat konsoldan aldıgım zevk baskaydı aynı oyunların PC versiyonlarında grafikler daha kaliteli olmasına rağmen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ağustos 2024; 7:36:0 > -
Aklı başında adam artık bu ülkede ne ps5 ne de ps4 alır. Indirimsiz 3.500tl'ye dayanmış oyunlar. İndirim gelse 2000-1500tl'ye satıyorlar. Plus desen, sürekli de düzgün oyun eklenmediği halde 2000tl civarlarında. Bu makineler oyun aletleri, süs esyası değil. Ekran kartını ikinci elden alıp sistem dızmek uzun vadede daha avantajlı.
Çok çok az kullanılmış, sıfır kadar temiz, kırık PS 4 pro ne kadar eder arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
11 yaşındaki cihaz 12.000 TL
|
PlayStation 4 Bim'de 1.500 liraya satılıyordu birkaç yıl önce.
Fıkra bu kadar |
999₺'e satılan cihaz 11 yıl sonra 12K'a satılıyor. Ülke ekonomisinin geldiği noktaya sadece BİM'e bile bakarak ulaşabiliriz.
|
Benzer içerikler
- instagram yardım merkezi
- kalplerin anlamı
- instagramdan nasıl para kazanılır
- evernote ücretli mi
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X