Şimdi Ara

Bim - OLAY GERÇEK Mİ .?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafam bozuktu Bime girdim bi Part alıp şenleneyim diye.
    Kasaların olduğu son bölmeye doğru yöneldim Party i bulamadım. Orta kısımdaki görevliye doğru yöneldim ve Party yok mu ? Diye sordum , Bana Party'nin bir kereye mahsus olmak üzere geldiğini ve birdaha gelmeyeceğini söyledi.
    Oracıkta duygulandım ve çömeldim gözümden yaş geliyordu .. Koşarak terkettim Bim ' i ve buraya konu açmakta , dertleşmekte çare buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vastiel -- 3 Ocak 2011; 22:52:02 >

• Bende bulamadım BİM'de fiyatı bim'e yakışmayan bir fiyattı ondan olmuş olabilir.
  • Aynısı banada oldu bugün aga..Girdim bizim bu esenlerdeki bime herife dedim party diye bir ürünüz var,okmeydanındaki şubenizden aldım..burda bulamadım adam he tamam,göstereyim size dedi ve bana sinbad'ın party şeyini gösterdi karışık çerez..dedim abi bu değil,benim dediğim patates cipsi ha dedi spot üründen bhasediyorun,bakayım kaldı mı dedi ? Tabi spot lafını duyunca benim rengim attı,dedim abi ne spotu ne diyorsun sen filan..adam onlar tek sefere mahsus geldi dedi ve ben ne olduysa birden ağlamaya başladım..Herkes bana bakıyordu,neyse adamlar elime patito ve le'cola verip yatışdırdılar sıkma caının filan dediler..Ok bye ben son aldığım tatlı biberli party'yi yemeye gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

Aynısı banada oldu bugün aga..Girdim bizim bu esenlerdeki bime herife dedim party diye bir ürünüz var,okmeydanındaki şubenizden aldım..burda bulamadım adam he tamam,göstereyim size dedi ve bana sinbad'ın party şeyini gösterdi karışık çerez..dedim abi bu değil,benim dediğim patates cipsi ha dedi spot üründen bhasediyorun,bakayım kaldı mı dedi ? Tabi spot lafını duyunca benim rengim attı,dedim abi ne spotu ne diyorsun sen filan..adam onlar tek sefere mahsus geldi dedi ve ben ne olduysa birden ağlamaya başladım..Herkes bana bakıyordu,neyse adamlar elime patito ve le'cola verip yatışdırdılar sıkma caının filan dediler..Ok bye ben son aldığım tatlı biberli party'yi yemeye gidiyorum.

Yanlız olmadığım için bir oh çektim bakalım bizim gibi kardeşler çıkacak mı .
    Bence o Party i sakla , colugun cocugun görsün . Gittim pringles aldım yerken acı cektim bulamıyorum o tatlı biberli tadını hiçbirşey de.

• Serin hikaye
    Şaka bi yana ben bugün aldım valla
  • Orijinalden alıntı: Scott Storch

Serin hikaye
    Şaka bi yana ben bugün aldım valla

Cidden yok tek seferlik geldiğini söylediler.Sendekiler son kalanlar olsa gerek
    Orijinalden alıntı: Scott Storch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vastiel -- 3 Ocak 2011; 22:42:38 >
  • Bence party bir ilke imza atmıştı..Pc başındayken yiyebildiğim tek cips ürünüydü çünkü bimli bilim adamları tarafından pc oyuncuları için ele yapışmayan,özel yağ ile üretilmişti..ama neden spot gelmiş anlamadım..

Bilenler bilri bi arada hollanda karamel gofret vardı(waffle)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Bim - OLAY GERÇEK Mİ .?!

İçiniz gitti değil mi ?

Bim - OLAY GERÇEK Mİ .?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

Bence party bir ilke imza atmıştı..Pc başındayken yiyebildiğim tek cips ürünüydü çünkü bimli bilim adamları tarafından pc oyuncuları için ele yapışmayan,özel yağ ile üretilmişti..ama neden spot gelmiş anlamadım..

Bilenler bilri bi arada hollanda karamel gofret vardı(waffle)

Hocam bunu mu kastettin
     Bim - OLAY GERÇEK Mİ .?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vastiel -- 3 Ocak 2011; 22:52:34 >
  • Bizim burda baya stok var. Kutularla duruyor kasanın az gerisinde :)
  • ohaa bunlar spotmu gelmiş.yarın gidecem kaldıysa alacam.fiyatı ne kadardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

ohaa bunlar spotmu gelmiş.yarın gidecem kaldıysa alacam.fiyatı ne kadardı?

3 Tl ' idi.
    Alır keyifle yerdim Hey gidi günler hey..
  • Ben de almaya gittim ama ben de bulamadım
  • Şaka yapıyor olmalısınız Party bitmez bitmemeli bu bi kabus olmalı yarın ilk işim BIMe gitmek olacak , Az Party vermedik biz o Partyle Yapma bize bunu BIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Şaka yapıyor olmalısınız Party bitmez bitmemeli bu bi kabus olmalı yarın ilk işim BIMe gitmek olacak , Az Party vermedik biz o Partyle Yapma bize bunu BIM

Keşke şaka olsaydı panpa veya bu bir kabus ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Şaka yapıyor olmalısınız Party bitmez bitmemeli bu bi kabus olmalı yarın ilk işim BIMe gitmek olacak , Az Party vermedik biz o Partyle Yapma bize bunu BIM

Keşke şaka olsaydı panpa veya bu bir kabus ..

duygulandım ama BIM atmaz bize bu kazığı umarım tekrar raflardaki yerini alır...
  • Şu an Pringles ile acımı dindirmeye çalışmaktayim.
  • neden sevdiklerim bir bir beni terkediyor cipsimde terketti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeşil_yeşil

neden sevdiklerim bir bir beni terkediyor cipsimde terketti beni

• Cumartesi gitmiştim bime göremedim hiç almamıştım daha şansımı ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.