Şimdi Ara

BİM Sucuk İndirimi | 10-13 Ekim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

beşler nostalji sucuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar efsane bimden guvenerek alınır stok yapılır

• Maret fermente 400gr’dan 4 paket aldık, Emin kavurma 150gr’da indirimde, 90 liraya düşmüş, 4 pakette kavurma aldık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Geçen günlerde Migrosta 117ye gelmişti paketi 1+1le ama bu fiyat da fena değil yine de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt

Hocam Kayseride Muslumoglu diye bir firma var.Isıl islem gormemis dogal sucuk satiyorlar.Zaten dilimlerken dogal oldugunu anliyorsunuz.internet uzerinden de satis yapiyorlar.Tavsiye ederim.n11 de,trendyplda falan var.En son kayseride kilosu 650 civarindaydi.

• domuz eti çoğunda vardır artık bu tarz ürünler yiyorsanız kaçış yok gibi. Belki bir iki firmada yoktur.

• Alan alsın da taze et varken sucuk salam sosis neden alınır. Direkt kolon kanseri, mide kanseri, pankreas kanseri ve karaciğer kanseri için birebir. Üstelik doğal da olsa bu dediklerim geçerli.

• freeleaks kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sıcak fırsatla bağımsız olsa da . Dedikleriniz kesinlikle doğru ve çok çok az tüketilmesi gereken gıdalar. Aman dikkat olmasa da bişey kaybetmezsiniz. Kansere yakalanmaktan yememek daha iyidir

• Torku 500g 189 TL şu an raflarda zaten.

• Et artınca sucuklar ucuzladı tuhaf

• tarım kooperatif sucuk almıştım en son fena değil gibi bu fiyatlara vermiyor tabi orası ayrı

• Hepsi berbat, daha önce kaliteli olarak bilinen markalar da aşırı bozmuş, almayın aldırmayın

• Bu ülkede ahlaksızlık alışkanlık haline gelmiş, eminim ki bu firmaların patronları bu sucuk benzeri şeyleri yemiyordur sofrasında ama halkına layık görüyor, denetim falan zaten yok o nedenle bedava da olsa yemem

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum hocam. Eskiden köyde kendimiz yapardık fakat şimdilerde hazıra ulaşmak daha kolay olduğu için yapamıyoruz maalesef. Evde sadece yoğurt yapıyoruz, marketten zorda kalmadıkça yoğurt almıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.