Bu patates istanbul'da her yerde satılmıyor. Çok beklentiye girip bulayım demeyin, zira bulunmuyor. Muhtemelen delist olduğu için bu fiyata satılıyor. |
Bim superfresh Jumbo patates 10,95 (2. sayfa)
JACK & JONES Erkek Jjestar Jj Sweat Hood Noos Kapüşonlu sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHXHQG7R
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende bulamadım Ankarada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu marketlerde soğuk zincire dikkat etmiyorlar. Patatesten bir şey olmaz belki ama geçen bimde donmuş balıklar sabahtan öğlene kadar bekledi. Hava da sıcaktı. A101 le Şok da aynı.
Bitlisde bulabildim. 3 paket aldım. Anlamadığım nokta paket üstünde 2.5kg patatesden 1kg patates yapılıyor yazıyor. 1.5kg kabukmu çıkıyor bunlardan.
-
Bu kısmı bende anlamadım o yüzden almadım. 2.5kilodan 1kilo patates nasıl oluyor. Birde ben fırında severim patates, kızartma sevmediğim için almadım
fırında da güzel oluyor bu.
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Ozaman yarın 3 paket daha alayım dediğinize göre 11 lira bu ürün için ekonomik olmuş oluyor.
-
Ülkede yıllardır süregelen goygoylardan biri bence bu 2,5/1 kg muhabbeti. Bir diğeri ise 11 kg sütten 1 kg tereyağ çıkıyor muhabbeti. Evt kardesim tamam haklısın geleneksel yöntemle yapıldığında aşağı yukarı dediğin gibi oluyordur ama şuan bu şekilde olmadığını içine bir ton şey koyduğunuzu cümle alem biliyor. Sktsi geçen tereyağların kullanıldığını bi kere görüyoruz boy boy haberlerde şurda,burda. Patates muhabbetide bence o misal. Patates bozuktur. Fireler olabilir. Kütle kaybı olabilir ama eminim bunların dediği hesap üretilen partinin küçük bir kısmını kapsıyodurquote:
Orijinalden alıntı: fiiliyolBu kısmı bende anlamadım o yüzden almadım. 2.5kilodan 1kilo patates nasıl oluyor. Birde ben fırında severim patates, kızartma sevmediğim için almadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Burada ki Bimde var.18.5 lira
Kasada okuttummu
Evet
A101 de 22.90 dan 20.90a düşmüştü bugün
Bu arada sürekli donmuş patates kullanan biri olarak bu papates oldukça kötü tutmadı pek çok kalın kızarmıyor ve içi çiğ kalıyor. Feast marka yada harras marka İnce dilim burger King patateslerinden alıyorum ben 2-3 dakikada kızarıyor. Biraz pahalı olsada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Mart 2022; 1:15:11 >
O paraya 3 kilo patates al geç.Har vurup harman savurmayın bu devirde.1 kg hazır patatese 25 lira verenler var :-)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçenlerde aldım kizarirken ağır koku yapıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X