Bim in kendi markası bile 16 lira olmuşken çok iyi fırsat stt 10.2023 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddogu -- 9 Mart 2022; 15:34:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bim superfresh Jumbo patates 10,95
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şubeye özeldir o...
-
her şubede varmı indirim giden olursa bilgilendirebilirmi.
-
Her şubede indirim var mı?
Giden, bilen biri varsa ve bilgilendirirse çok iyi olur, şube maalesef uzakta boşuna gitmeyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 9 Mart 2022; 14:12:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vanda 3 şube gezdim hepsinde vardı indirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam ben de gün içinde gidince haber ederim buraya
Haber için teşekkürler, mesai sonrası gidip kontrol edeceğim inş. Stoklamak için ideal fiyat.
-
Bölgemde çok fazla mağaza gezdim patates bulamadım ama dondurulmuş başka ürünlerde güzel indirimler vardı konu açan arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bime uğradım. dondurulmuş patatesin kendiside etiketide yoktu. Stok yapılmış gibi geldi.
-
İstanbulda 7-8 bim gezdim hiçbirinde ürünün etiketi dahi yoktu. İstanbulda arkadaşlar boşuna gezip yorulmasın ürün stoktan çıkmış muhtemelen uzun süre önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 9 Mart 2022; 17:30:59 >
Dondurucu da yer yok ki stoklayalım. Allah'ım sen bizi stok hastalığından kurtar yarabbi
Az önce gidip 6 tane daha aldım Van'da yaşayan varsa bölgemde bol bol stok var. Toplamda 7 kilo oldu fazla mı stok yaptım acaba ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddogu -- 9 Mart 2022; 18:46:47 >
Burayi takip eden böyle bir dua etmez çarpılır 😎
büyük şehirlerde boşuna aramyın bitmiştir. 1 ay önce 18,25 e görüp bir tane almıştım zaten 2 3 tane kalmıştı şimdi de 10 liraya düşürmüşler bitirmek için belli ki. normalde 25 30 lira. ha bana sorsan 10 lira anca eder patatesler çok kalın ve iyi kızarmıyor.
-
Dışardaki millet dolabına jumbo karides stoklar bizdekiler jumbo patates
Az önce marketten geldim maalesef bölgemdeki işlek şubede yoktu, hatta arkadaşların dedikleri gibi etiketi de yoktu (:
Yarın müsait zamanda diğer şubelere bakacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 9 Mart 2022; 20:3:20 >
-
1. sınıf rezalet, her konuda bu şekilde dışa vuran alt insan yönelimleri ve korkunç cahillik
Ne bıktık değil mi bu farkın doğurduğu nice skandallardan...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BİM'de standda satılan bitki çayları indirime girmiş. İndirim oranları gayet iyi. (%35-60)
Dışardaki millet dolabına jumbo karides stoklar bizdekiler jumbo patates
|
Dondurucu da yer yok ki stoklayalım. Allah'ım sen bizi stok hastalığından kurtar yarabbi
|
1. sınıf rezalet, her konuda bu şekilde dışa vuran alt insan yönelimleri ve korkunç cahillik
Ne bıktık değil mi bu farkın doğurduğu nice skandallardan... |
Benzer içerikler
- vodafone premium nedir
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- 5 kg şeker - a101
- çaykur çaycı yorum
- bim dijitsu televizyon yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X