Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum. Bunlara kılıf gerekli mi de bu kadar yaygın kullanılıyor?

Metal olduğundan dolayı telefona zarar vermesin diye.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. En fazla ayda bir kere kullanacağımdan olacak ki o ihtimale yer vermemişim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yüzde on vardı onu bile kullanmadım 😂 verdik siparişi bakalım. Kablo varmı iPhone için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hb_07 -- 12 Ağustos 2015; 21:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum. Bunlara kılıf gerekli mi de bu kadar yaygın kullanılıyor?

Çizilmemesi için aldım.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Siyah renk

• quote:

Orijinalden alıntı: hb_07

Bende yüzde on vardı onu bile kullanmadım 😂 verdik siparişi bakalım. Kablo varmı iPhone için?

İçinde sadece androide uygun kablo var ayfonun kendi usb kablosunu kullanmalısınız içinden çıkmıyor.

• 12 Ağustosta verdiğim Xiaomi 10000lik harici şarj siparişi ile ilgili PTT 'den baktığımda

Destination Country - Tracking Consuming: 17265 ms - Go to official website
    2015-08-27 17:00 Sweden (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)

2015-08-27 10:06 Sweden (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    Origin Country - Tracking Consuming: 2266 ms - Go to official website

2015-08-27 10:06 The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

2015-08-27 10:06 MALMO UTR/MMAH,Sverige, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

2015-08-17 16:25 Direct Link, PostNord Receiving HUB, Item received for processing

ibaresi var. Ürün daha yeni mi kargoya verilmiş demek mi bu? Yoksa Türkiye'ye giriş yaptıda herhangi bir sebepten tekrar mı geldiği yere gönderilmiş? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

4 Eylülde elime ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat1337 -- 8 Eylül 2015; 14:31:32 >

• Urbanrevolt 4400 mediamarkt'da şu an 39 TL
    Almayı düşünüyordum ama özellikle son sayfalardaki yorumlar şüphe ettirdi ( Aşırı ısınma, koruma, kısa devre koruması vb. )

Ayda 1-2 defa anca kullanırım ne önerirsiniz? 40 TL iyi bir fiyat benim için
  • Üstüne biraz daha ekle xiaomi 5000 al pişman olmazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalım23

Üstüne biraz daha ekle xiaomi 5000 al pişman olmazsın..

Hocam orijinal olanı nerden bulabilirim. Elden almayı isterim ama elden zor bulunur o. Kesinlikle orijinal dediğiniz bir link var mı?

Ayrıca kullanıyorsanız görüşlerinizi yazar mısınız? GM Discovery var bende 1800 mAh. %0'dan kaç defa fuller acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

quote:

Orijinalden alıntı: zalım23

Üstüne biraz daha ekle xiaomi 5000 al pişman olmazsın..

Hocam orijinal olanı nerden bulabilirim. Elden almayı isterim ama elden zor bulunur o. Kesinlikle orijinal dediğiniz bir link var mı?

Ayrıca kullanıyorsanız görüşlerinizi yazar mısınız? GM Discovery var bende 1800 mAh. %0'dan kaç defa fuller acaba

Kullanıyorum, metal olduğu için çok şık bir ürün..Xiaomi
    markası zaten kendini dünyada kanıtlamış bir marka
    ..telefonun bataryasına zarar vermez,piyasadaki diğer
    ürünler zarar verir.Discoveryi 2 kez doldurur..Başka
    markalara hiç bakma onların çoğunda patlama riski bile var
    xiaomide yok..Verdiğim linkteki satıcı orjinal ürün satıyor
    rahatlıkla sipariş verebilirsin.. Link
    http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-5000-Mah-Sarj-Aleti-
    Semers-__isp37556942

• quote:

Orijinalden alıntı: supra54

Taşınabilir Şarj Aleti

Tüm akıllı telefonlar ile iPad ve Galaxy tabletler için
    2 adet telefon pilini şarj eder
    El feneri fonksiyonu
    Tabletleri kısmen şarj eder
    4400 mAh pil kapasitesi
    Mikro USB kablosu içerisindedir
    Pil durum göstergesi

29,90 tl.

Fiyat sıcak gibi duruyor. Ben almayı düşünüyorum.20 şubatta bim mağazalarında.

40liraya 10binlik aldım iki gün önce mediamarkttan. Kargo gelmez diye korkuyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

Urbanrevolt 4400 mediamarkt'da şu an 39 TL
    Almayı düşünüyordum ama özellikle son sayfalardaki yorumlar şüphe ettirdi ( Aşırı ısınma, koruma, kısa devre koruması vb. )

Ayda 1-2 defa anca kullanırım ne önerirsiniz? 40 TL iyi bir fiyat benim için

Hocam 10binlik var 39.99a medimarktta baktınız mı ona? İnternete özel ürün yazıyor internetten baktıysanız tabi
  • Aynı ürün NT mağazalarında aynı fiyattan satışta. Bugün izmit mağazasından aldım stok vardı.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.